-
dřív...
Dřív jsem měla tuhle herečku moc ráda, ale v posldní době,no.... Vlastně ani nevím... Je to pořád dobrá herečka, ale prostě... -
-
Re: dřív...
Myslím, že je to dobrá herečka pořád! *13* -
-
Re: Re: dřív...
A je moc hezká! Neni to taková ta vyhublá kostřička jako jsou některé herečky! -
-
Hezká?
O tom, že jak vypadá někdo krásný a hezký mám asi jiné představy než ty. Monika je určitě supr skvělá herečka, ale kdoví jaká kráska to také určitě není. -
-
Re: Hezká?
Náhodou je moc hezká! Má moc hezký oči a krásný dlouný vlasy, v kterým vypadá jako princezna! *15*
-
-
-
-
-
Běsi
Moc se těším, až uvidím hrát Moniku v nové hře Běsi, která mám mít premiéru v březnu v Divadle v Celetné! *3* -
-
Re: Běsi
Já jsem chtěla jít na Běsi taky, ale rozhodně na ně nepůjdu!!! Byla by to určitě dobrá hra, ale já tolik peněz za lístek nedám!!! Jako 450 kč zalístek, ať si nechaj! Já se radši půjdu na Moniku podnívat na něco jiného!!!
-
-
Ordinace
V Ordinaci teď už strašně dlouho nebyla!!! Viděla jsem ji ale v úkázce na úterní díl!!! Už se moc teším!!! *14* -
-
Re: Ordinace
Už jsem skoro zapoměla, jak jsem jí dřív v Ordinaci neměla ráda. Teď, jak se tam po dlouhé době objevila jsem si ale opět vzpoměla! Její roce mi není vůbec sympatická!!! -
-
Re: Re: Ordinace
Monika je náhodou fajn herečka!!
-
-
Re: Ordinace
V Ordinaci byla včera opravu super!!
-
-
Je super...
Je super,že je Monča v poslední době víc v Ordinaci. Hraje tam dobře, ale tu její Terezu moc ráda nemám.
Včera jsem v televizi také viděla toho jejího "skutečného" manžela. -
Psí kus
včera jsem Moniku viděla v televizním filmu Psí kus. Měla tak sice malou roli, ale zahrála to dobře!! -
titulek :-D ... pche
ordinaci nesleduju ale soudě podle fotek je to strašně hezká ženská! *14* jaká je, to už je ve skutečnosti nevim a asi se to nedozvim, ale když někdo řekne o někom, že je kráva nebeská na základě toho, co má za roli, by se měl zamyslet, kdo je tady kráva nebeská. *5* -
Maky
Dobrý den Moniko Zoubková prosím vás mohla byste mi poslat e-mailem vaši fotku s autogramem? Děkuji moc Markéta -
-
podpisy
Já už jejích podpisů mám asi pět!!
-
-
Zoubková
je to určitě skvělá herečka, ale v ordinaci jí moc rád nemám. -
-
Re: Zoubková
Jako Terezu v Ordince jí taky moc nemusím, přijde mi taková nepřizená, až umělá, ale jinak musí být tato paní herečka určitě moc fajn!
*5* -
-
Re: Re: Zoubková
Nepřizená jo? Snad jsi myslel nepřirozená ne?
Já s tebou ale vůbec nesouhlasim, mě přijde, že je to dobrá, sympatická a velice PŘIROZENÁ herečka, která nedělá, že kdoví co. *15* *15* Jen tak dál Mončo! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Zoubková
že kdoví co, jo?! To si se pěkně nachytal/a. Sand Nedělá, že je kdoví co, ne?! Píšeš mi, že tam mám chybu a pak to sam/a napíšeš blbě!
-
-
Je to moje nejoblíbenější postava z Ordinace!!! Je to vážně moc moc skvělá herečka!!! Moc jí fandím!
*5*
-
-
Re: Zoubková
Podle mě je to dobrá herečka, ale hodně lidí jí v Ordinaci rádo nemá, já ale jo. -
-
Její ,,Terku" mám v Ordinaci celkem ráda i když zdá se mi hodně naivní.
*14* -
Dřív byla v Ordinaci pěkná histerky, ale teď se to zlepšilo, tak začínám mít její postavu postupně oblibovat!!!
*8* -
-
Re: Re: Re: Zoubková
Ta role histerky ji celkem sedla, ale nyní je taková nijaká.
-
-
-
-
Plešatá zpěvačka!!!
Já jsem ji v divadle viděla Plešaté zpěvačce v Divadle v Celetné. Bylo to výborné!!! Jestli jste to někd viděl, tak víte i čem mluvím!!!! *14* -
-
Re: Plešatá zpěvačka!!!
Plešatá zpěvačka se mi taky moc líbíla! -
Re: Plešatá zpěvačka!!!
Já jsem to viděla někdy na jaře v televizi a moc mě to neuchvátilo. V divadle je to třeba ale jíné!
-
-
zoubková
Co to je za ten článek: Nahá ve filmu i na divadle!?? to tedy zjistili brzo. Operace Dunaj měla premiéru před půl rokem a oni se na ní teprve teď podívali nebo co?? Jinak je ale Monika Zoubková skvělá herečka!!! -
-
Re: zoubková
Operaci Dunaj jsem viděla a myslím, že tam byla Monika určitě nejlepší a nezáleží, jestli tam byla nahá a nebo ne! *5*
-