Přejít na výpis diskuzí

Monika Zoubková

OSOBNOST 3.1.2008 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kerm

dřív...

Dřív jsem měla tuhle herečku moc ráda, ale v posldní době,no.... Vlastně ani nevím... Je to pořád dobrá herečka, ale prostě...
    • kerm

Re: dřív...

Myslím, že je to dobrá herečka pořád! *13*
      • kerm

Re: Re: dřív...

A je moc hezká! Neni to taková ta vyhublá kostřička jako jsou některé herečky!
        • kerm

Hezká?

O tom, že jak vypadá někdo krásný a hezký mám asi jiné představy než ty. Monika je určitě supr skvělá herečka, ale kdoví jaká kráska to také určitě není.
          • kerm

Re: Hezká?

Náhodou je moc hezká! Má moc hezký oči a krásný dlouný vlasy, v kterým vypadá jako princezna! *15*
  • kerm

Běsi

Moc se těším, až uvidím hrát Moniku v nové hře Běsi, která mám mít premiéru v březnu v Divadle v Celetné! *3*
    • kerm

Re: Běsi

Já jsem chtěla jít na Běsi taky, ale rozhodně na ně nepůjdu!!! Byla by to určitě dobrá hra, ale já tolik peněz za lístek nedám!!! Jako 450 kč zalístek, ať si nechaj! Já se radši půjdu na Moniku podnívat na něco jiného!!!
  • kerm

Ordinace

V Ordinaci teď už strašně dlouho nebyla!!! Viděla jsem ji ale v úkázce na úterní díl!!! Už se moc teším!!! *14*
    • kerm

Re: Ordinace

Už jsem skoro zapoměla, jak jsem jí dřív v Ordinaci neměla ráda. Teď, jak se tam po dlouhé době objevila jsem si ale opět vzpoměla! Její roce mi není vůbec sympatická!!!
      • kerm

Re: Re: Ordinace

Monika je náhodou fajn herečka!!
    • kerm

Re: Ordinace

V Ordinaci byla včera opravu super!!
  • kerm

Je super...

Je super,že je Monča v poslední době víc v Ordinaci. Hraje tam dobře, ale tu její Terezu moc ráda nemám.
    Včera jsem v televizi také viděla toho jejího "skutečného" manžela.
  • kerm

Psí kus

včera jsem Moniku viděla v televizním filmu Psí kus. Měla tak sice malou roli, ale zahrála to dobře!!
  • prisera

titulek :-D ... pche

ordinaci nesleduju ale soudě podle fotek je to strašně hezká ženská! *14* jaká je, to už je ve skutečnosti nevim a asi se to nedozvim, ale když někdo řekne o někom, že je kráva nebeská na základě toho, co má za roli, by se měl zamyslet, kdo je tady kráva nebeská. *5*
  • Maky

Dobrý den Moniko Zoubková prosím vás mohla byste mi poslat e-mailem vaši fotku s autogramem? Děkuji moc Markéta
    • kerm

podpisy

Já už jejích podpisů mám asi pět!!
  • Zoubková

je to určitě skvělá herečka, ale v ordinaci jí moc rád nemám.
    • kerm

Re: Zoubková

Jako Terezu v Ordince jí taky moc nemusím, přijde mi taková nepřizená, až umělá, ale jinak musí být tato paní herečka určitě moc fajn!

*5*
      • kerm

Re: Re: Zoubková

Nepřizená jo? Snad jsi myslel nepřirozená ne?
        Já s tebou ale vůbec nesouhlasim, mě přijde, že je to dobrá, sympatická a velice PŘIROZENÁ herečka, která nedělá, že kdoví co. *15* *15* Jen tak dál Mončo! *15* *15*
        • kerm

Re: Re: Re: Zoubková

že kdoví co, jo?! To si se pěkně nachytal/a. Sand Nedělá, že je kdoví co, ne?! Píšeš mi, že tam mám chybu a pak to sam/a napíšeš blbě!
      • kerm

Je to moje nejoblíbenější postava z Ordinace!!! Je to vážně moc moc skvělá herečka!!! Moc jí fandím!
        *5*
    • kerm

Re: Zoubková

Podle mě je to dobrá herečka, ale hodně lidí jí v Ordinaci rádo nemá, já ale jo.
      • kerm

Její ,,Terku" mám v Ordinaci celkem ráda i když zdá se mi hodně naivní.
        *14*
      • kerm

Dřív byla v Ordinaci pěkná histerky, ale teď se to zlepšilo, tak začínám mít její postavu postupně oblibovat!!!
        *8*
        • kerm

Re: Re: Re: Zoubková

Ta role histerky ji celkem sedla, ale nyní je taková nijaká.
  • kerm

Plešatá zpěvačka!!!

Já jsem ji v divadle viděla Plešaté zpěvačce v Divadle v Celetné. Bylo to výborné!!! Jestli jste to někd viděl, tak víte i čem mluvím!!!! *14*
    • kerm

Re: Plešatá zpěvačka!!!

Plešatá zpěvačka se mi taky moc líbíla!
    • kerm

Re: Plešatá zpěvačka!!!

Já jsem to viděla někdy na jaře v televizi a moc mě to neuchvátilo. V divadle je to třeba ale jíné!
  • kerm

zoubková

Co to je za ten článek: Nahá ve filmu i na divadle!?? to tedy zjistili brzo. Operace Dunaj měla premiéru před půl rokem a oni se na ní teprve teď podívali nebo co?? Jinak je ale Monika Zoubková skvělá herečka!!!
    • Re: zoubková

Operaci Dunaj jsem viděla a myslím, že tam byla Monika určitě nejlepší a nezáleží, jestli tam byla nahá a nebo ne! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit