-
cd
lidi sháním jakýkoliv cd od natálky. nejradějic to kde je tu veneno a tak..prosím ozvěte se na 29A.Kelly@seznam.cz
opravdu je to důležitý.hudba je můj život ona je fakt dobrá! -
nebudou
-
neeejjjjjjj....nejjj a ještě nej....nejlepší zpěvačka a herečka taky moc ji obdivuju a mám juí ráda!! *3* *14*
-
Díly na youtube
Čauky!Chci se zeptat, nevíte, kde by se daly stáhnout díly divokýho anděla?Myslím v češtině. *5* -
-
Re: Díly na youtube
Ahoj, můžeš se domluvit s lidma na fóru mundolatino.cz, je tam spousta lidí, kteří sledují telenovely, je pravděpodobné, že někdo z nich nějaké díly v češtině nebo slovenštině mít bude.
-
-
gratuluju k narození chlapečka :) kdyžtak si podrobnosti přečtěte na www.super.cz
-
-
Spíš bych řekla na www.nataliaoreiro.cz *3* Myslím, že to bude serióznější zdroj a více informací *4*
-
-
Je to super ženská a dost hezká *14* Škoda, že není moje *9*
-
neznám
*3* *14* *4* *7* *15* *5* *4* *8* *9* *9* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *13* *5* *4* *8* *16* -
názor
Chtělo by to tady trošku oživit. Co říkáte na to, že Naty nebude hrát v telenovele Alquien que me quiera? -
-
Re: názor
ja by som veľmi rada videla Naty v nejakej telenovele,ale najradšej by som chcela asi Cédé *1* *14* a ty máš aký názor na to? *3* -
-
Re: Re: názor
Jenom škoda, že se na to CD pořád nějak nechystá *9* -
-
Re: Re: Re: názor
ja bych chtela CD a moooooooooooc *14*
-
-
Re: Re: názor
Já jsem ráda, že tam nebude. Telenovela by jí zabrala moc času. Radši ať se věnuje filmům, CD, nebo ať má mimiko. A navíc se mi telenovela nechce stahovat *15* -
-
Re: Re: Re: názor
jj taky si myslím *1*
-
-
-
-
ahoj anet3 dekuju za ten odkaz,tehotna naty je krasna moc ji to slusi *3*
-
natalia oreiro je proste naj a moc skvela herecka *14* *14* *3* *3*