-
ARGENTINKA V NY
Zdravím všechny!!
Neměl by někdo zájem o videokazetu Argentinka v New Yorku??Levně prodám.
Zájemci se mi kdyžtak ozvěte na mail. -
jak byla..
...tehdy ve Zlatíčkách...se Zagorovou a Margitou !!! *15* -
-
Re: jak byla..
Hogo Fogo....kdyby něco *1*
-
-
ahoj milagros si moc super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* chtela bych bit jako ty
-
NATY JE NEJ
NATALKA JE LEPŠÍ NA 100000000000000000% NEŽ SÁMER SÁRER JE KLOT!!!!!!!!!!!!NA 1000000000000000000000000000000%
AHOJ -
Naty
kto má rád Naty,nech mi napíše na mail,možme pokecať *4* -
TELENOVELA
Decka...kdyz se tady bavite o tech telenovelach..mno..musim rict, ze do tedka chvalim svoji sestru, ze nahravala vsechny dily divokyho andela...Nova uz dovysilala svoje vysilaci prava na to...myslim, ze uz to davat nebudou.. *5* -
natálka!!!
Natalia Oreiro je sůpa úpa herečka a zpěvačka mam jeji všechny céda je to nadhera moc se mi libí už ani nevim jak bych se vyjadrila *14* -
natalka
Natalicka je moje srdicko miluju ji uz od malicka a moc ji obdivuji plakatu mam 690 a obrazku 3456 ks a sbiram ji dal. Uz se mi o ni kolikrat zdalo je proste nej. *14* *3* *3* -
-
Re: natalka
he súhlasim Naty je naaaj!!! *14*
-
-
emaili,icq,vily
AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík
http://spidercat.blog.cz/ -
-
Re: emaili,icq,vily
nato ti tak skočím...... -
Re: emaili,icq,vily
na to ti tak skočím......
-
-
říká mi tak
Mě takhle většinou říká jeden strejda.A já jsem si mislela že si to vymislel.A on si to nevymislel.Takže já jsem:návrhářka,zpěvačka,hereč ka a to poslední jsem zapoměla.ale to nevadí. *4* -
-
Re: říká mi tak
Tobě bude kolem 10 let, že jo? Jinak nechápu, že píšeš MYSLET s měkkým i a ještě k tomu 3x za sebou... *13* -
-
Re: Re: říká mi tak
*15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-