Přejít na výpis diskuzí

Nataša Gollová

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naška

Nataška byla nejen naše nejhezčí a nejtalentovanější herečka, ale navíc to byla i vzdělaná a charakterní žena s velkým kouzlem. Ty dnešní "hvězdy" jí bohužel nesahají ani po kotníky. Jaká škoda, že neměla v životě víc štěstí *9*
  • buginka002

Sqelá

Úžasná herečka se smyslem pro humor *4* Byla a je určitě považována za velmi dobrou herečku, nejvíce mě mrzí, že jsem neměla možnost se s ní setkat *9* Miluju všechny její filmy, ve kterých hrála *14*
  • :-D

nejlepší herečka 30. let minulého století..(alespon pro mě) *14*
    • Re: :-D

A taky skutečná celebrita, ne jako ti dnešní s prominutím ubožáci!!
  • NG je nejpěknější česká herečka

všech dob.
  • Hvězda mého srdce

Této úžasné ženě snesl bych modré z nebe. Škoda, že se nemůžu vrátit v čase... *4*
  • podpořme Našku

tak doufám, že Natašku podpoříte v anketě Hvězda mého srdce, která běží na ČT1. na www.hvezdamehosrdce.cz a za hlasovani nic neplatite *5* *14*
  • S takovou grácií

Nataša Gollová je hvězda našeho prvo republikového plátna.Její šarm, humor a Oldrich Novy jako spolu-herec...no proste paráda!Nicméně na filmy s Natašou,Lídou, Adinou a Anny Ondrákovou se určitě jen tak nezapomene!
  • Nej dialog..

Nejúžasnější a nejromantičtější je pro mě dialog mezi Naškou Gollovou a Oldřichem Novým v Hotelu Modrá hvězda, kdy spolu večeří a on jí říká tak krásně Zuzankoo! *14*
  • Jedinečná

Na Natašiných filmech jsem vyrostla a vždy byla moje nejoblíbenější prvorepubliková herečka. Měla inteligenci, šarm, grácii a takovou čertovskou jiskru v oku :)
    Mnohé současné "dámy" by si z ní mohly brát příklad.
    Mimochodem knihy o Natašce od Aleše Cibulky jsem doslova zhltla, díka za ně!:)
  • Nej herečka

Podle mého byla nejlepší herečkou (dodnes je nej). Měla úroveň, výborné vzdělání a je až hrůza vybavit si, jaký měla hrozný život, obzvláště na konci.Mamka říkala, že ji potkávala, když chodila pro pivo, ale to už byla stará paní.Když se podívám na Eva tropí hlouposti, tak mi spraví náladu, vždycky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit