Přejít na výpis diskuzí

Nataša Gollová

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej herečka

Podle mého byla nejlepší herečkou (dodnes je nej). Měla úroveň, výborné vzdělání a je až hrůza vybavit si, jaký měla hrozný život, obzvláště na konci.Mamka říkala, že ji potkávala, když chodila pro pivo, ale to už byla stará paní.Když se podívám na Eva tropí hlouposti, tak mi spraví náladu, vždycky.
  • :-D

nejlepší herečka 30. let minulého století..(alespon pro mě) *14*
    • Re: :-D

A taky skutečná celebrita, ne jako ti dnešní s prominutím ubožáci!!
  • Naška

Nataška byla nejen naše nejhezčí a nejtalentovanější herečka, ale navíc to byla i vzdělaná a charakterní žena s velkým kouzlem. Ty dnešní "hvězdy" jí bohužel nesahají ani po kotníky. Jaká škoda, že neměla v životě víc štěstí *9*
  • prodám knihu

Zdravím všechny fanoušky,
    prodám knihu o Nataše od Aleše Cibulky. Cena dohodou. Ozvěte se na mail, j.
    • Re: prodám knihu

Ještě bych měl knihy o Lídě Baarové, Adině Mandlové, Vlastovi Burianovi, knihu Lesk a bída slavných českých žen, knihu fotografií Český film v obrazech v letech 1898 až 1945. Vše vynikající stav, cena dohodou. pište na mail kontaktprodej@seznam.cz
  • Myslim si,ze Natasa byla nase nejkrasnejsi herecka.
  • vcera seom pozerala s nou film rztomily clovek a velmi sa mi to pacilo.bola vyborna herecka.
  • báječná herečka eva tropí hlouposti je muj nejoblíbenější film pro pamětníky *15*
  • natush

Eva tropí hlouposti

Máte pravdu. Nataša Gollová byla super herečka.Škoda že jsem se narodila až když už byla po smrti *9* Ale její filmy neumíraj. Zítra dávají Eva tropí hlouposti. Moc se těším je to můj nejoblíbenější film s Naškou *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14*
  • pekna...
  • hej vy mrdky co skousite :D
    • taky mrdku jak ty skoušime... *1* ty zmrde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit