Přejít na výpis diskuzí

Nataša Gollová

OSOBNOST 31.12.2006 
39 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hvězda mého srdce

Této úžasné ženě snesl bych modré z nebe. Škoda, že se nemůžu vrátit v čase... *4*
  • Nejlepší

Souhlasím s Alicí, Natašiny filmy patří k pamětihodnostem. Kéž by měly ty dnešní herečky takovou grácii.
  • buginka002

Sqelá

Úžasná herečka se smyslem pro humor *4* Byla a je určitě považována za velmi dobrou herečku, nejvíce mě mrzí, že jsem neměla možnost se s ní setkat *9* Miluju všechny její filmy, ve kterých hrála *14*
  • Aleši děkuji

• NG je nejpěknější česká herečka

všech dob.
  • Jedinečná

Na Natašiných filmech jsem vyrostla a vždy byla moje nejoblíbenější prvorepubliková herečka. Měla inteligenci, šarm, grácii a takovou čertovskou jiskru v oku :)
    Mnohé současné "dámy" by si z ní mohly brát příklad.
    Mimochodem knihy o Natašce od Aleše Cibulky jsem doslova zhltla, díka za ně!:)
  • natush

chybějící filmy

Já nechápu, proč tam ten autor osobností nedopíše všechny filmy. Ve filmografii chybí např:(Kantor ideál, Kristián, Roztomilý člověk, Katakomby a Císařův pekař a pekařův císař). *7* Já si myslím že si to paní Gollová nezaslouží. Doufám že to autor už konečně dopíše *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15*
  • Datum úmrtí

V jejím profilu je správně uvedeno datum narození,ale špatné datum úmrtí.Nataša zemřela 29.10.1988,tak když je to správně uvedeno v jejím životopisu,tak ne proč v jejím profilu?
  • ...

Nataša Gollová byla nejen okouzlující žena - byla to nádherná květina českého filmu. Byla opravdová. Takové ženy již zřejmě dočista vymřely...
  • Něco navíc.

Nevím, jestli jsem se špatně díval, ale nikde jsem tady nenašel zmínku o Helence z "Pohádky máje", což je velká škoda. Tyto filmy jsou velkým osvěžením, v kontrastu s hrubou dnešní dobou a hrubým vyjadřováním, nehledě na dnes zcela opomíjenou krásu jazyka českého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit