-
sarita elizondo je pekna mudra herecka saru som si oblubila od prvej chvile sii super baba natasha *14* *14* *14*
-
ccccccccaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu
-
sarita
strasne je uzasna a najviac sa mi paci ako sarita a podla mna ona z frankom su najkrajsi par z skrytej vasne *3* *4* -
Natasha Klauss
Dá sa pekná herečka v Skrytej Vášni je moc dobrá ako Sara Elisondová. *3* *14* -
Sarita
Sara je úžasná herečka! Je krásna, múdra a ....... len to naj. A Pasion de gavilanez je najlepsia telenovela akú som videla. Je to zásluha aj vzťahu Sarity a Franca, medzi ktorými to podľa mňa iskrilo od začiatku. Sara is the best! *4* -
naty
miluju natashu je super *14* *14* -
...
Natasha je úžasná, hrozně se mi líbila v Plamenech s Michelem. Strašně jim to spolu slušelo! *14* -
-
vsetky to napisali trapne ale itak ta pozdravujem chodim do 6.A triedy v halici mam 11-rokov a pozeravam :skritu vasen a si tam super herecka cau cau cau cau *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
-
NATASHA
natasha je bombova a prekrasna!!v plamenech vasne ji to s michelem brownem moc slusi *14* si fakt bomba!!! *4* -
natasha
natasha je super!!!!!!!!!! *14* *4* -
Natasha
Natasha je krásná žena a strašne moc dobrá herečka.Dá se o ní říct jen jednoduše SUPER!!!!! *14*