-
Nathan je ten nejhezčí kluk jakýho jsem kdy viděla Z The Wanted je nejhezčí.
-
Nathan bydlí v Londýně !!!!!!
-
Já si myslím ,že je to ten nejkrásnější kluk na světě !!!!!!!! *14* *14* *14* Je talentovaný ,roztomilí , hezký, simpatický a umí rozesmát :D Je prostě úžasnej !!!!!! Já myslím ,že je z The Wanted nejkrásnější *14* *14* *14*
-
Je užasnej :) ♥ a co je ještě lepší? :D je narozen ve stejný den i měsíc jako já :D :)(až na ten rok teda) :) :D :** *14*
-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!! Nathan je MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ !!!! A JESTLI MI HO NĚKDO SEBERE TAK AŤ SI MĚ NEPŘEJE ! *16* JÁ SI SNÍM PÍŠU NA FB A VIM URČITĚ ,ŽE JE TO ON *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE PROSTĚ ÚŽASNEJ A JE NAROZENÝ VE STEJNÉM ZNAMENÍ JAKO JÁ !
-
-
No jasne na fb si nekomu naletela si asi vo sobe myslis moc holcicko a je muj
-
To ti tak věřím. *16*
-
-
je to pěkný,talentovaný a simpatický kluk....je moc hezkej,
ale ja jsem spíš na Directioners:DD......ale The Wanted jsou taky dobrý:)... -
je prostě ůůžasnej!!!! *14* *14* *14* ..I love you! *14* *14* *14*
-
Holky, všechny tady obdivujete jeho vzhled a hádáte se o to, čí je. Já si o něm myslím, že to je výborný talentovaný, mladý kluk, kterej dostal výbornou šanci být v The wanted. Mimo toho je fakt pěknej a celkově na mě působí sympaticky a mile :). Bydlí v Londýně, kdyby něco.. Přestaňte se hádat, jste jak malý děti :D
-
He is beatifull *14*
-
sutazna otazka: kde byva nathan sykes?? (teraz sa ukaze ako strasne ho milujete) *1*