Přejít na výpis diskuzí

Nathan Sykes

OSOBNOST 5.1.2012 
117 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nathan je talentovany, mylí, ale i krasny a vtipny a vzdycky me rozesmeje mam ho rada ale i tak mám rada toma a maxe a. Hele a nevite jestli jsou jeste spolu nebo uz se rozpadly ., byla by to skoda maji krasny hlasy a de jim to . Mam je moc moc rada ale nejvic nathaha a toma . Psl odepiste
  • Šťastný Valentýn I LOVE YOU NATHAN♡♥:-*:-*:-*:-):-*:-*:-*
  • tak hele ty OdB1 Liam je asi milionkrát hezčí než nathajzl,takže pokud chceš urážet,tak se alespon prvne podívej na toho,koho prave urazim ja,a pak teprve mluv!!!
    • to že povie že sú obaja rovnako pekný tak to neni urážka..
    • max123verca
      Jak Nathajzl??!!!!!!! zalez pi** !! Nathan se mi teda taky moc nelíbí ale rozhodně je hezčí než ti buzer**** z 1D !!!!!!!!
    • Podívala jsem se na toho koho urážíš (Nathana) a s radostí ti oznamuju, že je hezčí než ta tvoje Lama PayNE. Vykřičníčku :*
  • sutazna otazka: kde byva nathan sykes?? (teraz sa ukaze ako strasne ho milujete) *1*
  • nathan je dobrý zpěvák. nathan chodil s arianou grande hezký páreček.je mi líto že už spolu nechodí. a moc moc se mi líbí jak má tu píseň s arianou grande.krásná i chytlavá.
  • ne nathan je muj a nikomu ho nedam spolu s louisem tomlinsnem jsou oba moje
    • mě se Nathan líbí,ale Louie je dokonalej MR.CARROT a SUPERMANNN:DDD....
      (pokud jseš Directioner tak budeš vědět co myslím):)....
    • No to si nejsem jistá !! protože Louis má Eleanor pokud nejsi informovaná a jsou spolu štastní !! A Nathan Haha ten nikoho nemá ,ale ...
  • Nezpívá zas tak špatně. Náhodou to docela ujde, ale mohlo by to být alespon´ o kapičku lepší, jinak chválím, dobrý hlas. :)
  • zapomente babenky Nathan je len moj xD
  • NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!! Nathan je MŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ !!!! A JESTLI MI HO NĚKDO SEBERE TAK AŤ SI MĚ NEPŘEJE ! *16* JÁ SI SNÍM PÍŠU NA FB A VIM URČITĚ ,ŽE JE TO ON *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE PROSTĚ ÚŽASNEJ A JE NAROZENÝ VE STEJNÉM ZNAMENÍ JAKO JÁ !
    • No jasne na fb si nekomu naletela si asi vo sobe myslis moc holcicko a je muj
    • To ti tak věřím. *16*
  • twl. jestli tohle je kapela tak ja sem madona ...Jako co dokazali oni ? a co dokazali 1D ?!!!! ´Proč je všichni srovnavate ?!!!!! A že sou 1D buzny ?! no,jasný no twl..skoro všichni mají holky a jeden je zasnoubenej takze ...jo a navíc jako kdyby byli gayové tak jako nejso lidi nebo co ?!! jak vám by bylo kdyby vam nadavalido gayů a leseb !!!
    • Vítej ve světě Directionerů, to nikdy nepochopíš
      PS: nemyslim to zle, sem taky Directionerka :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit