-
Ani TV vôbec nesledujem
-
Je to kočka Nelka a nič proti nej nemám, ale ja tento súčasný slovenský hnoj vôbec nesledujem!
-
Podpriemerná slovenská herečka a speváčka je Nela Pocisková
-
Všetko najlepšie Nelka síce neskoršie, ale predsa
-
Ahoj máš krásne prsia prečo ich neukážeš ?
-
Všetko najlepšie
-
Nelka je sexica
-
Nela si z burlivého vína najlepšia. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Všetko najlepšie prajem Nelke k narodeninám *4* *3* *14* *14*
-
Nelka je aspoň jediná normálna naša súčasná v pohode celebrita a sympatáčka proste kočka *4* *3* *14* *14* *14*
-
Nelka je kočka a nič proti nej nemám dobré dievča, mám ju rád *14* *14* *14* *14*
-
Ja tento náš súčasný slovenský seriálový hnoj, teda pardon SK tvorbu vôbec nesledujem, ale Nelka je pekné dievča a sympatáčka
-
Zpěvu se věnuje od svých osmi let, ačkoliv zpívá už od osmi let ???
Já žiji už 50 let, přestože jsem se narodil v roce 1965 :D :D -
Búrlivé Víno, Panelák, Chlapi neplaču, Ordinácia v ružovej záhrade atď. všetko kraviny, ja ten náš súčasný slovenský seriálový hnoj vôbec nesledujem. Ale Nelka je sympatické, pekné a dobré dievča
-
nela kedy budes mat koncert v puchove *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
Tento súčasný slovenský hnoj, teda tvorbu vôbec nesledujem, ale Nelka je dobrá a pekné dievča
-
Nie nemaa
-
Nela je uzasna pojden ju navdtivit kcee aj viii??
-
Ved ona zije na slovenskuu
-
Nelka je pekné a fajn dievča, proste sympaťáčka. Ale také kraviny ako Búrlivé Víno, Panelák, Chlapi neplaču alebo Ordinácia v ružovej záhrade nepozerám