-
!§
Nelly je skvělá zpěvačka, třeba All good things se dá poslouchat vždycky, je to úžasná písnička -
nelly furtado
čeká děcko? -
nelly furtado
je bezva. *1* *1* *1* -
Sbírka
Měl by někdo zájem o sbírku Nelly?
Jsou tam plakáty,články,pohled a samolepka foto pošlu a prodám jen v celku tak kdyby ste měli zájem pošlu foto!!A mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4* -
:)
Je to aj ve spanelske verzi ale ja bych strasne potrebovala anglickou..jestli vite nazec moc dekuju:-) -
nelly
prosím vas jak se jmenuje song kde je nelly cely song na plazi a zpiva cely song prosím vas ale
All Good Things to neni je tam taky chviklu na plazi ale to nemyslim,jestli vite posím pisnite dekuju vam mooc *14* -
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (Nelly je tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru -
Re: nelly
Jak můžeš takovou super a talentovanou zpěvačku jako je Nelly srovnávat s trapnou Avril!!!!!!!! *13* *5* -
Ahoj
je to moje nej zpevacka...ma nadherny hlas...proste best *4* -
asfsd
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Ma oblibenkyně
Nelly je proste bohyně zpěvu *4* ..a umí to i pěkně rozjet *3* .....no proste Nelly je nej....mam radsi pomalejsi pisnicky..a nemusim akorat kdyz zpiva z Timbrlandem....Nejradejc mam od ni pisen Try....asi jedina kvuli ktere bych se pro poslechnuti pohadal i s rodiči......... -
Nelly Furtado
Nejlepsi zpevacka ma krasne pisnicky a zpiva moc pekne! A taky na svuj vek je moc pekna! -
Nelly je good
Nelly je dobrá zpěvačka a podle mě je nejlepší když spolupracuje s Timbalandem, protože on je génius. -
Re: supéééér
nelly je super ale znám i lepší zpěvačky ale je to každýho věc co si poslouchá........... *3* -
Nelly je nej nej nej!Avril nemam ráda je všude v časopisech...už je to trapný!=( *9* *16* *8* -
supéééér
nelly je super zpěvačka!!!! *3* -
Avril rozhodně neni lepší než Nelly!!!! *16* *16* *16* *16* *8* -
Re: pisnicka..?
Turn off the light *4* -
Re: pisnicka..?
je tam dokonce i fotka z klipu!!! date dalsi fotky--->tak ta 9.! plosim poradte -
pisnicka..?
ahoj lidi jsem tu nova a mam otazku... jako mala bylo mi asi 7 jsem poslouchala nelly na MTV a hrozne rada jsem mela pisnicku jak zpiva v cokolade nebo co to bylo.. nevite nekdo nazev te pisnicky? *14* *14* *14* *14*