-
studentka
Nelly Furtado je nejlepší zpěvačka co existuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Je SUPER.... -
Je suuuper!!!!
Nelly Furtado jsem začala poslouchtat nedávno a je fakticky super!!!! *3* Nejlepší song je Say it right a také Promiscous..... *1* ale také Meneater.Jsi supr.Pokračuj dál. *4* -
-
Je skvela
To je super. Najpiesne sú Te Busque, Do it, Say It Right, Maneater, Promiscous a Glow. Možno Showtime. *14*
Nelly *10* , Rihanna *4* a Stacy/Ferie *5* vládnu speváčkam !!!!!!!!!!! *14*
*9* *9* *9* *9*
-
-
juju
je super a hlavně její novy pisničky fakt super... *3* *3* *3* -
Fotky
nevíte proč mně nejdou přidat fotky? -
nelly
nelly je super ale avril je lepši *4* -
-
Re: nelly
Jak můžeš takovou super a talentovanou zpěvačku jako je Nelly srovnávat s trapnou Avril!!!!!!!! *13* *5* -
-
Re: Re: nelly
Jen tak mimochodem!!!!!Nelly je super zpěvačka má skvělé písničky ale i já mám radši Avril,protože je dobře bláznivá a prostě super a navíc je rockerka a já rock miluju!!Takže tichO!!
-
-
Nelly je nej nej nej!Avril nemam ráda je všude v časopisech...už je to trapný!=( *9* *16* *8* -
Avril rozhodně neni lepší než Nelly!!!! *16* *16* *16* *16* *8*
-
-
mám plakát
mám plakát nelly!!vyměním ho za plakát::
sarah Michelle gellar nebo Johnny depp nebo Keira knightley nebo freddie prinze jr. nebo TH nebo Vanessa hudgens nebo Zac efron nebo ashley tisdale nebo matthew lilard -
Nelly Furtado
Nejlepsi zpevacka ma krasne pisnicky a zpiva moc pekne! A taky na svuj vek je moc pekna! -
nelly
prosím vas jak se jmenuje song kde je nelly cely song na plazi a zpiva cely song prosím vas ale
All Good Things to neni je tam taky chviklu na plazi ale to nemyslim,jestli vite posím pisnite dekuju vam mooc *14* -
Sbírka
Měl by někdo zájem o sbírku Nelly?
Jsou tam plakáty,články,pohled a samolepka foto pošlu a prodám jen v celku tak kdyby ste měli zájem pošlu foto!!A mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4* -
nelly furtado
je bezva. *1* *1* *1*