-
99 balónků byl hit.
Vše nej k narozeninám přeje. Happy birthday to you. Kamil
*4* *3* *4* -
BOHYNE
Je to bohyne,skvela zpevacka,super clovek,posloucham jeji pisnicky uz prez 25 let,je to osud,muj idol na cely zivot,zboznuji ji,byt na jeji koncerte a pak uz muzu umrit. -
-
Re: BOHYNE
99 vzdušných balónů *14* -
-
Re: Re: BOHYNE
Nafukovacich balonku... Ale jinak ji mam taky rad...
-
-
-
koncerty
A kde bych našel koncerty? Drážďany bych dal. -
Nena forever
Tak tuhle pani by meli klonovat povinne. Mozna ze neni spravne aby byla jen jedna navzdy. Ja jsem se zamiloval a prakticky nemam sanci.. je mi 30, jsem cech :-) a chci s ni mit hafo deti a zit tam az do dnes.. znate to.. Nej holka, nej hlas proste Nena -
Nena ve Vídni
Byl jsem 3.5.2008 ve Vídni na koncertě Neny. Měla ho u Hofburgu, co Vám budu povídat, nádhera, krása, paráda. Je velmi oblíbenou v německy mluvících zemích a ve Vídni se to potvrdilo. *4* -
Plně chápu
Zdarec vandaag i ostatní. 80-tý léta bez ní si nedovedu představit. A kolikrát mi tenkrát luftbalons hrálo dokola.... *3* -
Hi Nena Fans!
Náááádhera!
Konečně má moje milovaná Nena FK v Česku!
Dospíval jsem v 80. letech v česko/rakouském pohraničí. Nejposlouchanější stanicí tehdy bylo rakouské Ö3. A tam jsem ji poprvé slyšel (Nur Geträumt, Leuchturm). Poté i viděl v rakouské televizi (Die Grossen Zehn). Od té doby jsem do ní zamilovaný! A moc! Porozumí mí někdo v dnešní době? -
Nena
Co říc o tedle spěvačce? Jen to že pro mě je hvězda.ikdyž Pro mnohé zapomenuta ale pro mě jen jedna NENA *14* -
NENA
Nena je super!!!!
Nejlepší je Anyplace,Anywhere,Anytime!!!!!!!!!
Prostě BOMBA!!!! -
-
Re: NENA
NEJLEPŠÍ DLE MÉHO JSOU VYPALOVÁKY Z 80.LET JAKO LEUCHTTURM, HAUS DER DREI
SONNEN ATD. KONEČNĚ ZASE EXISTUJE NENA
FK V ČESKÉM JAZYCE!!!!!
-
-
kočka
stále je to kočka,tenkrát bohužel nám známá jen z německé tv chytané u hranic. -
-
Re: kočka
NAZDAR, MILUJU NENU, S KÁMOŠEM JSEM BYL
DOKONCE V R. 2006 NA KONCERTĚ V DRÁŽDANECH. ZÁŽITEK NA CELÝ ŽIVOT!!!
NAPIŠTE MI NĚKDO STEJNĚ ULÍTLEJ, TĚŠÍM SE
AHOJ -
-
Re: Re: kočka
ahoj,jsem na tom stejně...poslouchám jí a miluju už dlouho, mám koncert k 20 letům hraní 2 DVD - nádhera....
chtěl bych vyrazit na nějaký její koncert
-
-