Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To nikoho nezajímá,a když se ti hnusí,tak proč se ještě lezeš na ně dívat?A jak je vůbec poznáš?Mě se hnusíš ty!!!!
  • Ještě umět napsat jeho jméno *1* *1* *2*
  • si děláš ze mě srandu ne jsou nejlepší nehezčí skupinou na světě mam je ráda *14*
  • fakt?..a mne je zle z teba
  • Přeně tak souhlasím beru chyby mají ale proto se mi líbí,mají těžký život a jsou dobří v tom co dělají!!!! Takže neurážejte je jsou tu i lidi kteří je mají rádi a na jejich koncerty se chtějí dostat,ale oni je ruší kvůli Vám a proč by koncerty dělali když jsou tu tyhle trapné urážky.Teď si to vemte stojí před Vámi řeknete jim tohle co píšete do očí.Ne! Měli byste strach a styděli byste se!!!! Tak prosím nechte toho já po Vás nepožaduju aby jste je všichni milovali a obdivovali je,to přece nikdo nechce ale nurážejte.Já se přiznávám mě se třeba moc nelíbí hudba Justina Biebra a píšu někde hele seš trapnej a podobně?Nepíšu ,protože vím že on něco dokázal až něco dokážete vy co hnusně urážej tak si ohrnujte rypák,dokud však dokážete h...o a nic,tak jim dejte svátek.Pro mě to jsou borci,nejen oci spoustu dalších lidí,vlasně všichni kod něco dokázali. Měli by jsme je obdivovat,za to že trpěj tyhle trapárny co bohužel nějaký lidi provozujou.Já se jim klaním,všem lidem co se v téhle branži drží a tyhle urážky jsou jim fuk,ale tohle není fuk snad nikomu.Děkuju všem kdo tyhle trapárny nepíší a z Vás nevzdělanců co tyhle trapárny vůči slavným osobám provozují je mi z Vás nanic *11*
  • je mi znich zle!!!! *10* *10* *10* *10*
  • To je hrůza, všude je tahle skupina a tyhle tváře, to je to čemu se říká, že se to člověku HNUSÍ čím dál tim víc!!!! *10* *10* *10* *10* *10*
  • Niall je prostě takový nevinný andílek. Naše krásné a sexy sluníčko :)) *14* *14* *14* *3* *4*
  • to jsou hemzy :D
    Mám One Direction moc ráda a tyhle sra*ky, co tu jsou, vůbec Nialla Horana nevystihují.
  • Gay?! Gay?!.. Jako jestli se ti tak moc líbí a jsi directionerka tak by jsi mohla vědět že ani jeden z nich není Gay....Jinak je DokonaŁý...
  • twl on gey neni ale je poznat že ty teplá jo !!!! taK DRŽ HUBU!ON JE UPE NORMÁLNÍ *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :( ..................

Něco je pravda, ale Niall tam právě že zpívá božsky :3
    Jinak Niall nekouří, kdybys o tom něco věděla, on byl opilej a pak se všem omluvil, že prý nechápe, jak si mohl myslet že je to cool.
    Jinak Louis a El jsou spolu teprve rok. Harry holky taky moc nestřídá, to že si s nějakou vyjde do kina, neznamená že spolu hned spí a chodí spolu. K tomu tetování, taky se mi nelíbí že jsou tak potetovaní, nechtěla bych chodit s někým tak potetovaným, ale je to jeho rozhodnutí, podle mě toho možná bude jedou litovat. Jinak WTF?! Niall má tetování? To je blbost :D To HUMAN bylo něco jako ty naše žvýkačkový tetovačky :D
  • Byla bych moc štastná kdyby 1D přijeli do ČR. Nejlépe do PLZŇE. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj moc se mi líbí skupina one direction. zajímalo by mne jestli je niall horan gay nebo ne protože se mi moc líbí. ahoj terka *14*.
  • Takže abych to asi tak shrnula:
    One direction jsou úžasní :))
    Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
    Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
    a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
    Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
    A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
    a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
    doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;)
  • NAILL je ze všech nejvíc SEXY *14*
  • anica ja viem ze nie je gay ale moje sproste spoluziacky to vravia !!!!!!!!!!

ja im aj tak neverim !!!!!!!!!!!!!!

a prepac mi ze som to napisala !!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Taky to nechápu jak tohle můžou říct *13* moje kamoška zna jednoho takovyho člověka
  • Promiň, ale jakej s prominutim de**l tohle může říct?
    (nadáváte a říkáte mu, že do skupiny nepatří? Že je ošklivý a že má křivé zuby).
    Nikoho kdo by tohle řekl, díky bohu neznám.
    Každopádně podle mě Niall je z nich nejhezčí. (Ale je to můj názor)
    To, že má rovnátka, no zas tak křivé zuby nemá a neměl.
    A pokud znáš někoho, kdo to řekl, tak bych fakt chtěla vidět jak vypadá.
  • 1D je nejlepší *14* *15* a niall nejvíc *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit