-
neni
-
A mám toho právě tak akorát dost! Mohli byste laskavě (hateři) přestat klukům nadávat? Nic vám neudělali a ani je neznáte! Jen závidíte, protože oni dokázali to, co vám se nikdy nepodaří! Skončili 3. v X-faktoru, mají spoustu ocenění (jen z letošních Teen Choise 3!), několikrát trhli a pořád trhají první místa na žebříčcích hitparád celého světa, mají fans po celém světě a jsou nejoblíbenější boyband téhle doby! Blbý, co? To nedáš! :P
A když už jim teda musíte nadávat, aspoň ne, že jsou buzny! Jestli vám to nevadí, Zayn a Louis mají přítelkyně, Liam měl a pochybuju, že by Harry nebo Niall taky nikdy žádnou neměli! Takže zas klídek, ju? Jste všichni jen závistivý sv*ně a nic víc! Jak by bylo vám na jejich místě? Myslíte si, že je to nebolí, že jim to nevadí?? Omyl! Všichni i kolikrtá brečí a to jen kvůli vám! A vůbec Niall! Co vám komu udělal a teď nemyslím jen hatery, ale i ty falešný directionerky! Proč mu nadáváte a říkáte mu, že do skupiny nepatří? Že je ošklivý a že má křivé zuby?? Proč, ksakru?? Chudák se kvůli vám změnil, abyste ho začali mít rádi! Např: nosí rovnátka! Ale my nechceme, aby se měnil, milujeme ho takového, jaký je! -
no to sa teda nevravi!!!
On nie je gey!!! -
I love you Niall Horan *14* *14* *14* *14* *14*
-
I *14* you niall your perfect and beautifl *15* I loe you *14*
-
jemin si aj moj boh ci co *6*
-
no a co teraz
-
pekne spievaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14*
-
ÁNOOO Directioner 4ever!! *14*
-
to běž radši ty...z tadyma :p a navic to samy dělaš ty *15* *3*
-
da sa ale vravi sa ze je gey *11*
-
bože ! di někam :*
-
trapny *1* *15* *15* *3*
-
niall měří 177?
-
OOOooooo ty kluku jeden!!!!! *1* *1* *1* *1* Nejdřív ses mi moc nelíbil, ale teďka tě úplně žerůůůů *14* *14* *14* A ten tvůj hlas mě vždycky nabádá k nějaké nemravnosti vrrrr *14* *14* *1* *1* Jo a mimochodem prej seš na tom "tam dole" docela dobře, ani nevíš jak ráda bych to viděla *14* *14* *14* Doufám, že se někdy setkáme, protože pak to pěkně rožhavíme *14* *14* *1* *1*
-
Já 1D ráda mám, ale myslím si že na Nirvanu nikdy mít nebudou :)) To je můj názor ;)
-
Nikdo ti to neberem *2* Ale musíš to psát zrovna sem? Proč to nepíšeš na Nirvanu? Tady to fakt nikoho nezajímá, jak už bylo řečeno *15* My jsme DIRECTIONEŘI ! *5*
-
ježíši, už mě štveš, piš si na jejich členy nebo co....a nelez sem, když sem píšeš takový kraviny, jako, že 1D nemáš ráda (nebo tak) Nikoho to nezajímá, chápeš, nic osobního, ale už to přeháníš...
-
Nirvana FOREVER!!!!!!
-
Všechno nejlepší *14* *14*