Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narry
    Niall v kostýmu prince (foto galerie) bomba seklo mu to ♥
    • to je
  • Narry
    Bože Katy Perry ,tady se zase někdo nudil.Je to starý a ještě blbost :)) *3*
  • Ahoj holky.Niall je už doma v Londýně a prosil své fanoušky o trochu soukromí aby se nohl rychle zotavit na turné které ho a kluky čeké v tomto roce. Určitě až se zotaví tak bude zase skákat na koncertech jako skoka. *3*
    • chudinka můj :( doufám že už brzo bude OK
      • Mrs.Wesley
        Zayn a Niall jsou něj*14*
        • moji oblíbení *14* *4*
    • Narry
      Jasně taky jsem četla,miláček♥Je škoda ,že nemohl na koncert své milované skupiny Eagles,ale Harry tam byl(Zas mu určitě koupí tričko jak to už jednou udělal♥) *3*
      • Tak to mě taky moc mrzí že Niallek nemohl jít na koncert své oblíbené skupiny Eagles ale s tím Harrym máš pravdu ten mu určitě zase koupí tričko. *3*
  • miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • *1*
  • Happy Birthday Niall *14* *14* I LOVE YOU !!!
    Přeju Ti všechno nejlepší k narozeninám *3* Zdraví a štěstí, radost a lásku *3* Obdivuju tě *3* Si úžasný *3* Si obyčejný kluk který je krásný *14* a hodně obdivovaný *14* *14* Pamatuju si tě jak si se přihlásil do X-Factoru byl si ještě tenkrát mladý *3* Ale netušila jsem že se s tebe stane takhle známý zpěvák *14* a ty si to asi nejspíš taky nečekal *4* *14* Dali tě dohromady s ostatníma klukama s kapely dohromady... A teď? Si známý po celém světě *14* A jsi lámač dívčích srdcí *4* *4* Takže ještě jednou.....

H A P P Y B I R T H D A Y !!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jsem Niallerka a budu až do konce života!!! Ale každý má svůj vlastní názor... Někdo nadává na haters a přitom ta osoba taky někoho hejtuje takže je to oboustraný *9* .Jsem On Direction velká fanynka *14* ... A prosíím haters!!!

Co vám kluci udělali? (NIC!!!)
    Jen jim závidíte a protože nejste slavní a nikdo o vás nevi... To je ten důvod každéj má svoje sny atd..... A své idoli .... Takže se zamislete to prvně řeknete...
    Ale jak říkám každý má na On Direction svůj názor..
    Ale gayové nejsou jsou to normální kamarádšťí kluci kdyby nebyli skupina a nebyli by známí tak by ste jim tak neříkali (myslím gayové)... !!!

Directioner forever!!! Barbora P. *3*
  • Niall 4ever
  • Lidi to snad už není ani normální proč mu ji tam pořád do vztahu (Barbaru Palvin) když jsou jen přátelé *9* *16* já už to vážně nechápu tak si vyšli ven jako kámoši to hned neznamená že spolu chodí nebo jsou snad jiné zprávy o kterých by jsme měly vědět? Podle mě jsou jen přátelé nemusíme hned věřit bulváru... *3* *4*
  • zmenil si profilofku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit