-
Happy Birthday Niall. :) *14*
-
hele holky co myslíte jako jsou to gayové když tady je stránka:one direction jací muži se jim líbí? *3*
-
-
Nejsou Gayové *3* *3*
To je můj názor. -
Já bych řekla,že určitě.Konečně nějaký důkaz a kdo nevěří ať se podívá na ty stránky *5* *15*
-
-
Neni ga#
-
-
-
-
*1* Happy Birthday Niall *14* *3* *4* *15* Enjoy your 20Birthday
-
Vše nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Takže abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :D
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;) -
Miluju tě *14* všechno nejlepší k narozeninám :)
-
Happy B-day Niall *14* ♥
-
Kouknite na toto video a uvidíte kdo jezdí s Harrym v autě!! Meeting Harry and Niall at Starbucks in Los Angeles 8/9 Žádná modelka ,keci.http://www.youtube.com/watch?v=JFWB39fqzVY
-
-
akorát ti tam nějak chybí odkaz :)
-