Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic proti ale moc se mi nelíbí *6* *6*
    • Tak to jsi hodně divná ;) když se ti nelíbí!
      • Já jsem velká fanynka, ale jsem za názorem že se nemusí líbít každý
  • Happy birthday niall :* YAMB! <3 :*
  • jó teď ještě odejde Harryn!!!!§
    • Narry
      Harry neodejde!! *3*
    • To mě udivuje... Vy haters... Vy všichni. Neznáte je, ale přesto je soudíte... Nebo spíše jen závidíte. Co máte z jejich utrpení? Co budete mít z toho, když se rozpadnou? Nic. Tak nechápu tady ty vaše negativvní komentáře. Ok, každý má jinej názor. Ale co takhle se jim přestat starat do života? Jsou to jen lidi! Jako my všichni. Jejich věc, jestli jdou teplý nebo ne. Jejich věc s kým chodí atd. Nám do toho nic není. Nedivím se, že Zayn chce být normální kluk. Když vás novináři sledují na každém koku, jen aby uživili rodinu a dostali bonusy. Taky by mi to lezlo krkem. Nechte je žít! Jsou to jen lidi!
    • Fakt?Supr zpráva :) *3*
  • Vsechno nej k narozkam *14* *14* *14*
  • je pravda že chce jít ze skupiny pryč a že má na pravém zápěstí stopy od řezání?
    • DOUFÁM ŽE NE!!!! *8*
    • chtěl odejít kvůli haters... a ty stopy po řezání tam určitě nejsou
    • To řezání nevím ale myslím že ne.. A kluci by ho nenechali odejít :P
  • kvuli te nabízeci kostky se nedozvím kolik má roku *16*
    • má 19 a v září bude mít 20:))
    • 19 :)
  • Chodil s Ellie Goulding? :D A aférka s Carly Rae?:D Vážně ? :D To jste zase jako nabraly kde:D:D:D *1*
  • markéto koderová nebo jak jse jmenuješ niall chodí se mnou je zadaný neotravuj a on to stejně nečte *14*
    • Fakt jo a proč těd snim chodim
    • 1Dbara
      no jasně ty s nim chodíš ? to bych chtěla teda vidět.nepiš sem kraviny když to neni pravda. *16* *16* *16* *16*
    • Niall je single
    • Hm tak to by sem chtěla vadět jo
      • 1Dbara
        souhlasím já bych to chtěla taky vidět jak sní chodí!!!!!!! *1* *1* *1* *1*
  • OK Lidi:) Ten super nápad dát je dohromady dostala Nicol:) tak si to pls upravte:)) Aji u ostatních kluků:) #directioner
  • Happy birthday Niall *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit