Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hello nail
    *14*
    • je to niall :D *3*
  • niall je nejůžasňější kluk na světě a je jedno kdo je ale umí rozesmát každého na světě a nikdo ho neprekoná
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Narry
    Louisova mamka se vdávala a Harrymu a Niallovi to moc ,moc slušelo♥
  • Jako nechápu proč je tu že chodí s Demi když nikdo nic nepotvrdil ....Jako to bylo předtím s Barbarou taky jí s nim spojovaly jako ho teď spojují se Selenou....jo možná je pravda že si se Selenou vyšel ale co....ale to s tou Demi nikdo nic neřekl a už tady je že spolu chodí *16* *16*
    • Ahoj Niallek je single a myslím že a ji Harry je single.
      • Narry
        Přesně tak oba jsou single. *3*
    • Narry
      Všechno jsou blbosti Niall je single♥
  • Poslouchali by jste je vůbec, kdyby se vám tak strašně nelíbili vzhledově?
    Ne nepotřebuju si zvyšovat ego.. ale je mi Zayna líto, jak jsou z něj všichni udělaný, aby se tam vrátil. Vždyť je to jeho věc! !! A jsem girl
    • a who cares? lol
  • nevěřím tomu, že by Niall chodil s holkou který je patnáct.Opravdu by mě zajímalo kdo to sem napsal.
    • Presne on napísal aj na twitter že je Single
  • Happy Birthday Niall *14* *14* *14* I L *14*Ve YOU *14* *3*
  • Kvůli tobě jsem si udělala nový účes.:-D
    • Kvůli mě?? :O :O :DDDDD
  • Niall sice v twitcamu říkal že ví kde je Česko a Slovensko, ale určitě neví o těchto stránkách. Takže psaní jestli za vámi přijede, dá vám tel.číslo, atd. jsou zbytečný a naivní.
  • Všechno nejlepší k narozeninám *4* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit