-
Dnes jsem přidala nové fotky s Brit Awards♥fakt to klukům moc slušelo,hlavně Niallkovi♥ a Harrymu♥
-
Jsem taky levák mám kytaru a je mi 14 ale to nevadí protože můžu bejt pořád tvoje fanynka *14* *14* *14* *14* *14*
Jo a neví někdo prosím vás kolik je naillovi doopravdy?děkuju a čauky -
-
Niallovi je doopravdy 20 let :*
-
-
ja jsem četla že jsem přijedou 24.2 *14*
-
Nevíte jestli k nám někdy přijedou...?
Já bych skákala radostí kdyby jo.Byla by jsem ten nejštastnější človíček na SVĚTĚ.Ale bohužel :( :) -
-
V ČR nebudou škoda ,ale snad budou třebe zase v Německu jako v 2013. *3*
-
-
Niall má Ask.fm.Potvrdil to na svém Twitteru asi před měsícem.
Moc lidí to ale nevidělo.Já taky ne.Vyfotila to kámoška na jeho twitteru.
http://ask.fm/niallblondiehoran Není fejk je pravej. -
-
ZA 1. Niall nemá ask.fm
ZA 2. Kdyby to zveřejnil na twitteru tak to vidí všichni a ne jenom vy 2
ZA 3. Máš dobrý smysl na zakládání fejk asku *16*
-
-
Ahoj holky. Nevím jestli to víte nebo nevíte ale dneska má Niallkův starší brácha Greg Horan narozeniny. Tak Happy birthday Greg. *3*
-
Bože kdo tam zase dal Demi ,to je k smíchu!!!!!
-
-
jo přesne blbost
-
-
Niall je svůdník a čte se to nejl nebo níl?
-
-
čte se to Najl *3*
-
-Najl-
-
Čte a říká Najl,to vypadá děsně takhle napsaný,ale takhle mu i kluci říkají. *3*
-
-
co se mu stalo? *13* *13* *13*
-
-
Nic se u nestalo je po operaci kolena , ´jestli myslíš ty berle?,
-
Twl*6*
-
-
Ahoj hokly.Jen ván chci říct že Niallek je už skoro měsíc po operaci s kolenem.Jeho koleno se ještě léčí. Nosí na koleni ortézu a chodí po berlích jinak je vše v pořádku o žádných komplikacích jsem neslišela.Hlavně at se brzo uzdraví aby mohl skákat jak skokan. *3*
-
-
No jasně !!však jsem sem dala fotky Niallka♥ s berličkama,broučká našeho ♥
-
-
Aha tak promin já jsem si těch fotkeček nevšimla asi tak před třemi dny jsem je vyděla na twitteru a nevšimla jsem si jich že jsi je sem dala jem jsem vám chtělá říct jak se vede Niallkovi po operaci. Tak ještě jednou promin.
-
-
Však se nic nestalo,neomlouvej se!! může sem přece každej psát novinky a dávat fotky ne??Pá *3* Proto jsem dávam vždy nové fotky .
-
-
Tak jo.Mám další novinku v sobotu Niallek jel do Irska. Protože byl rugby zápas. Hráli Irové proti Angličanům jasně že vyhráli Iři.Podle mě Iři hráli fak skvěle protože skore bylo 26 a 3.Iři měli 26 a Angličané 3 Niallek si zápas užíval a hodně fanbil. V Irsku přespal a dneska ráno letel domů do Londýna.
-
-
-
-