-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
Ahoj holky. Nialla včera navštívil jeho kamarád Ben Winston se svou manželkou Meredith . Přišli k měmu domů na návštěvu a donesli mu hrozny, květiny a sladkosti. Niall byl moc štastny. Hlavně at se mu to kolínko uzdraví aby mohl skákat jako skokan.
-
-
Jasný!! taky jsem četla ten tweet.Brouček zaslouží si odpočinek.V dubnu už jim začína nová tour.Už se těším♥ *4*Dala jsem novou profilovku,hezká že ?Doufám ,že jí nikdo nezmění(zase) nějakou starou fotkou.
-
-
nialla má rád každý :D :)))
-
-
přesně tak :))
-
-
Ahoj holky.Niall je už doma v Londýně a prosil své fanoušky o trochu soukromí aby se nohl rychle zotavit na turné které ho a kluky čeké v tomto roce. Určitě až se zotaví tak bude zase skákat na koncertech jako skoka. *3*
-
-
chudinka můj :( doufám že už brzo bude OK
-
-
Zayn a Niall jsou něj*14*
-
-
moji oblíbení *14* *4*
-
-
-
Jasně taky jsem četla,miláček♥Je škoda ,že nemohl na koncert své milované skupiny Eagles,ale Harry tam byl(Zas mu určitě koupí tričko jak to už jednou udělal♥) *3*
-
-
Tak to mě taky moc mrzí že Niallek nemohl jít na koncert své oblíbené skupiny Eagles ale s tím Harrym máš pravdu ten mu určitě zase koupí tričko. *3*
-
-
-
Niall♥ je po operaci kolena je v USA ,doufám že to bude ok♥(Dala jsem sem fotku) *3*
-
-
Chudák*9**9**9**9*doufám že bude brzo OK*7*
-
JOJO přesně!! miluju jeho skoky♥♥a jeho irské tanečky♥
-
Snad se náš Niall brzo uzdraví a doufám,jak říká Nikola že bude zase skákat na koncertech jako skokan :) *3* *4* *14*
-
Ahoj Narry to máš pravdu před pár hodinama to napsal na twitter.Také dou fám že nebudou žádné komplikace a bude vše v pořádkuu a bude zdraví a zase bude ne koncertech skákat jako skokan. *3*
-
-
To víš Nikol to je bulvár :-( :-(
-
Lidi to snad už není ani normální proč mu ji tam pořád do vztahu (Barbaru Palvin) když jsou jen přátelé *9* *16* já už to vážně nechápu tak si vyšli ven jako kámoši to hned neznamená že spolu chodí nebo jsou snad jiné zprávy o kterých by jsme měly vědět? Podle mě jsou jen přátelé nemusíme hned věřit bulváru... *3* *4*
-
Tohle je blbost. Niall s Barbarou nic nemá protože jsen se dívala na show Good Morning America a v té show řekl Niall a Harry že sou single a ještě jsem se dívala na jednu show One Direction v Jonathan Ross Show a tam se všech kluků ptali jestli jsou ve vztahu Louis,Liam,Zayn se přihlásily že ve vstahu jsou a Niall a Harry se nehlásily protože ve vstahu s nikým nejsou.
-
-
Co když to tají ???? *12* *12*
-
-
Jejich mluvčí potvrdil že Niall a Harry jsou zatím single.
-
-
-
twl holky vy už jste asi některé fakt twl natvrdlý nebo já nwm :o :D sakra oni spolu nechodí i kdyby tak co? nezabráníte tomu sakra budte rády že je on štastný *4* a navíc barbara má přítele tak jak může chodit s niallem ? :D
-
-
Ona má přítele a jakého ?
Ona s Niallem byla v kině a na golfu ! *9* *9*
http://www.bravoweb.cz/stars/niall-horan-a-barbara-palvin-spolu-byli-v-kine-7818?tab=comments#_=_ -
-
má mě to říkala kamrádka já nevím ale zjistím to :)ale klid neboj nic nmezi nimi nebude :)
-
-
Oka, tak pak napiš *4* ale rychle plsky !!!
-
-
-
-
Lidi Niall s Barbarou Pavlin asi fakt chodí !!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
ježkovy tak se z toho nepoto a nežárli..
víš on s tebou nikdy chodit nebude... -
Nechodí,bože Harry i Niall jsou single ,jejich mluvčí to potvdil!!!!!
-
Jak si na to přišla?.....nedávno si říkala jaká je to strašně povrchní fiflena *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16*
-