-
Ta písnička je hezká a natočili moc pěkný a zajímavý videoklip.
-
Moje řeč, té zpěvačce docela závidím. Je to prostě BOREC. *5* *14* *3*
-
hej to videou som uz videla sak ako vzdy je uzasny *2*
-
Podle dostupných informací na jeho fcb se Nickův otec jmenuje Ken a matka Yvonne, jeho nejstarší bratr se narodil v roce 1968 a ten nejmladší v roce 1984, jestli to je teda vážně pravda.
-
Holkyyyyyyyyyyy, našla jsem jeden videoclip s Nicholasem,já nevím, možná to už znáte, ale já jsem to dnes viděla poprvé. Účinkoval v klipu zpěvačky Zazie, píseň se jmenuje Larsen a nutno podotknout, že Nicholas je tam žhavější než uhlí. Prostě krásnej diblík k nakousnutí. *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=ZnpAsGgx9PY -
To se nedivím, já bych na ty díly, kde hrál, mohla koukat donekonečna... *1* *3* *14* *14*
-
1.januara cize utorok o 13:15 na jednotke(Slovenska televizia) budu davat Fantaghiro tretiu cast kde je aj Tarabas sice som to videla uz vela krat ale koli nemu si to pozriem znova *3*
-
Díky Irinka, je to prostě supeeer, kus chlapa, co víc k tomu dodat. Všimla jsem si, že na fcb má víc fotek, které jsem neviděla. Je to ten nejlepší chlap na světě, woow. *14* *14* *14* *5*
-
Sice to nie je nová fotka ale ešte nikdy predtym nebola zverejnenaá
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310206475750523&set=a.176101922494313.31271.176074312497074&type=1&theater -
Na jeho facebooku jsem četla, že když natáčel svůj zatím poslední film The razor's edge v roce 2005, tak chtěl s herectvím skončit. Tak doufejme, že se to nikdy nesplní a že si Nick zahraje aspoň v tom dalším pokračování Fantaghiro.
-
Lamberto Bava by mohl natočit aspoň jedno pokračování Fantaghiro, docela se mi po téhle pohádce stýská. Pamatuju si, když byl tento seriál novinka,bylo mi asi 8 nebo 9 let a doteď si živě pamatuju, jak jsem měla z Tarabase strach, ten díl, ve kterém nechá unést ty děti, ve mě budil respekt. Teď je to jiné, teď nemůžu z Tarabase spustit oči. Takže aspoň jedno pokračování s Nicholasem Rogersem, please!!! *14* *5* *3*
-
Ale moc by som velke nadeje nedavala tomu že bude pokračovanie sice može chcieť režiser pokračovať ale je otazne či aj niečo bude takže tak aj ked je už že vraj scenár hotový ale tak uvidime alebo neuvidime *1*
-
Nicholas je prostě borec. Taky jsem si přála, aby Fantaghiro zůstala s Tarabasem, je to škoda, ale třeba v tom novém díle bude všechno jinak a nakonec spolu zůstanou. Necháme se překvapit. Tarabas se podle mě k ní hodil víc a určitě by ji miloval víc než Romualdo.
-
No a ešte tie oči na tie sa zabudnuť neda tak oči nemá asi nikto *1*
-
No Fantaghiro je celkom zachovala a predsa existuju nové technológie vo filmovom priemysle ktoré dokážu človeka urobiť mladšim a do toho ešte make-up takže podla mna by sa to dalo.
Aj ja som sa pozerala len koli nemu na Fantaghiro a ja som tak strašne chcela aby zostala s tarabasom ale tak čo už režiser mal iny plan. Jednoducho povedane vo mne Nicholas Rogers vyvolava prijemnne spomienky na dedstvo *4* -
Tak to by bylo skvělý, na Fantaghiro jsem se koukala hlavně kvůli Nicholasovi. Jenom mi přijde trochu divný, že princeznu Fantaghiro by zase hrála A. Martines, je jí skoro 50 roků. No necháme se překvapit....hlavně,aby tam byl Nick. *14* *14* *14*
-
No neviem či je to pravda ale v buducnosti režiser Lamberto Bava chce natočiť novu časť Fantaghiro a to z toho dovodu že Fantaghiro 5 neskončilo tak ako by malo.Súhlas na pokračovanie dal Nicholas Rogers aj Alessandra Martines ale nveim čo je na tom pravdy.
-
Mě by zajímalo, jestli se ještě objeví v televizi. Mohl by něco natočit, vždyť tolik fanynek by si ho přálo zase vidět. A taky doufám, že se do té Austrálie taky brzo dostanu a že ho někde uvidím. *3*
-
ale viem že niektorý ludia čo žiju v Australi že ho videli sice nepovedali jak presne vyzera jedine že stále je pekny. A na svete je velmi vela ludi s menom Nicholas Rogers podla toho čo som videla na internete takže ak niketo videl fotku nejakeho 40 ročneho chlapika a pod tým bolo meno Nicholas Rogers kludne si aj myslieť mohol že je to on.
-
Asi ano. Současná podoba Nicholase je zatím nedostupná. *7*