-
no alebo si len niekto myslel že je to Nicholas Rogers
-
Já bych chtěla vidět i fotku jeho syna. *3*
-
Taky by mě zajímalo, kde kdo ty fotky viděl. Prolezla jsem všechno skrz naskrz a nic jsem nenašla. Nebo jsem blbě hledala.
-
Na stranke o Nickovi na fb som sa dočítala niečo z jeho súčasného života. Mnohi jeho exkolegovia z hereckej ale aj modelingovej brandže o nom hovoria že je skromný, obetavý, citlivý a hlavne výborný otec a obdivujú to že dokázal sa vzdať života celebrity a vymenil ho za pokojný život so svojou rodinou v sučasnosti sa venuje navrhovaniu nabytku. To su sice všetko pekne skutočnosti ale aspon jednu jeho aktualnu fotku by som prijala. Čo je velmi čudne že nemá na internete ani jednu akt. fotku mohol by mat nejaku aspon ako designer a designeri na internete svoju fotku mávajú. No asi je príliš škaredý *1* tak sa nechce ukazovať *3*
-
Ako niekto može napísať že videl nové fotky Nicholasa Rogersa to som zvedavá kde ich mohol vidieť ked na internte nie je nič iba ak bol v Australi a videl ho naživo *1* Len by som bola rada keby ti dotyčny ktorý vihlasuju že videli jeho aktualne fotografie nech aspon napiši kde ich videli. Aj tak sit o nikto neprečita ale aj tak *15*
-
*5*
-
Happy birthday, Nicky's son *3* *3*
-
máš pravdu tak by mal mať jeho syn 5 rokov
-
Já myslela, že jeho syn je narozen v listopadu 2007 a Nick je ženatý od roku 2006.
-
tento mesiac ale neviem presný dátum má jeho syn 6 rokov
-
Tak snad. *5*
-
Jeho nejnovější foto asi nedohledáme. Holt si musí ještě zahrát v nějakým filmu, pak budeme moct zase slintat.. *15*
-
Nějak se nám kluk jeden schovává. *3*
-
Tak jsem si myslela, že ty fotky v té riflové bundě s tím šátkem jsou novější. Přitom to je z dob, kdy mu bylo asi 30. Škoda no...
-
Přesně, poslední známá podoba Nicka je, když mu bylo tak 36 let a to je docela dlouhá doba. Snad se někde zase objeví. *3*
-
Díky Daisy, jseš zlato! *3*
Ten jeho starší brácha opravdu žádný krasavec není... Ale to ten mladší taktéž ne... *6* -
To je pravda, přesto tam je spousta fotek, které jsem nikdy neviděla. No je to škoda, že nikdo neví, jak Nick vypadá teď. Jeho zatím poslední foto jsou nejspíš z toho filmíku The razor's edge, ale to už je taky 7 let!!! Snad se ještě objeví.....
-
tady posílám odkaz, snad to půjde otevřít:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=282087518562419&set=pb.176074312497074.-2207520000.1350377041&type=1&theater
na té první fotce by měl být Nickův nejstarší brácha. -
Píšu znova, poněvadž byste to mohli přehlédnout. Ty jeho údajně "současné" fotky, na které odkazuješ, vznikly těsně po jeho filmování filmu Laura non c'è /1998/. Takže ty fotky jsou cca 13 až 14 let staré, bohužel dámy, jeho současnou podobu asi nedohledáme... *9*
-
Aha, tak to jsou ale asi tak 13 let starý fotky.... *9*