-
Našla jsem 2 fotky Nicholase, nevím,jak jsou staré, ale tipuju, že vznikly někdy po roce 2000. http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=detail&i_categoria=3&i_id=136388
-
Nevíte někdo, kde bych si mohla zadarmo stáhnout pohádku Princezna a chuďas, kde hrál Nick? Na ulozto.cz jsem to nenašla a nikde jinde mi to nejde. Dík.
-
strašně krásnej herec, jako Tarabas neuvěřitelně charismatický, chtěla bych se s ním osobně potkat.
-
ty seš ale hnuuuusnej.....ještě že to nejsi ty.
-
ale natáčeli, máš špatnou paměť Nickísku, zeptej se Alessandry M., ta si to bude určitě pamatovat. *6*
-
viď! *3* *4*
-
huš ty jedna štěnice a už se o mě víc nezajímaj ty jedna *10* mor a neštovice na tebe! *16*
-
o tebe bych ale zajem měl když si stojatej pútárk napiš na muj mail ty bratře *3* *14*
-
Bratře "Stojatý ptáku" díky za nabídku ale nemam zájem.... *6* *7* už jsem ve spoečenství "Teplých kokotů". *3*
-
Na Kokotříně jsme nikdy nenatáčali... *6*
-
všimla jsem si,že část Fantaghiro 5,pokud se nepletu,se natáčela i na hradě Kokořín,je to hrad, na kterém bydlí Smeralda a Fantaghiro spolu s ní odtamtud uteče před Tarabasovým vojskem. Je to krásně vidět na záběru,kdy Fantaghiro vyběhne ze sálu ven a vzývá Tarabase na souboj.
-
díky *3*
-
To je pravda, že je to trochu zásah do soukromí, ale né až tak moc velký,podle mě na tom není nic špatnýho, stejně bydlí někde na druhým konci světa a tam se hned tak nedostanu... *15* *15*
-
Mě se bratr Nick moc líbí, chtěl bych ho přijmout do svého kmene "Heat deer", byl bych jeho členstvím hluboce poctěn, ale ještě se musím poradit s naší radou starších.Do té doby - Žij blaze bratře Nicku! *5* *4*
-
Tenhle článek znám, asi jako úplně jediný. *3* Jinak ve filmových zajímavostech je napsáno ke všem dílům Princezny Fantaghiro hodně informací z natáčení na našich českých filmových databázích FDB.cz a CSFD.cz, doporučuji nahlédnout! *5*
-
Promiň, ale dotaz ohledně jeho současného bydliště už patří do sorty otázek ohledně jeho soukromého života. *1* Nediv se. *4*
-
To by se dříve tady lidé z toho museli upsat, udělám Ti to jednodušší. *4* Nahlédni do české filmové databáze FDB.cz, ale spíše Ti doporučím tu špicovnější a serioznější CSFD.cz, tam najdeš všechny díly, jen zadej do vyhledávače nahoře "Princezna Fantaghiro" a vyjede Ti to všechny vyhledané výsledky. *3* *5* Rychlé, snadné.
-
Pracovala jsem v 90.letech v obouch těchto státech (Itálie, Španělsko), ale můžu Ti říci, neměj obavy, že by si potkala jak Itala, tak hlavně Španěla s výškou 1.90 m. *1*
-
zkoušela jsem psát i na tu mailovku uvedenou na jeho ofic. stránkách, ale ten zmetek administrátor mi neodepsal nic, sice tam má napsaný, že neodpovídá na maily týkající se Nickova soukromí, ale aspoň mohl napsat, kde Nick teď bydlí. Já si stejně myslím, že je zase v Sydney. *3* *14* *5*
-
tak na tuhle adresu jsem zkoušela psát a je nedostupná - bohužel *9* Chtěla jsem o Nickovi zjistit nejžhavější news.