Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Pravdivé

za prvé divcino - neni to pretlumoceny tady jsme v cechach vis *8* za druhe - je to neovereny zdroj informaci sebrany buhvi odkud... z prdele treba *7* *8* okopci link *5*
  • Re: Re: Pravdivé

treba asi proto ze je porad v sydney *1*
  • Re: oči

*13* *13*
  • Re: Re: Pravdivé

#53 15 Gennaio 2010 - 16:48

messaggio per MIRCO e per gli utenti: La moglie di Nicholas non si chiama NELLA. Attenzione perchè sono tutte notizie false e chiunque si spacci per lui, non lo è, su FB lui è sotto altro nome..
    Nicholas è un mio amico, conosciuto per caso e ho la certezza che sia lui perchè è appena tornato in questi giorni a Sidney.
    ....našla jsem to na italských stránkách, někdo , kdo ho zná píše, že se v těchto dnech vrátil do sidney ( podle předchozích dialogů navštívil Itálii...že by konečně Fantagiro 6 ??? ) *3* *3*
  • Re: Pravdivé

Jenomže, ta emailová adresa patří skupině fanoušků. Podle toho co jsem našla já na netu, žije zpátky v Sydney. A potvrdil svoji účast na Fantagiro 6 , pokud se bude točit. Materiály jsou hotové, ale nenašla jsem proč se na ní ještě nepracuje.
  • Re: Re: Re: SEXOOOSKO

já taky, mohlo mi bejt tak okolo 10 let.. *5*
  • Re: Re: SEXOOOSKO

asi tak...ja taky...pomatuju si kdyz to byla novinka ten serial..=) *14*
  • dasha86

oči

nejhezčí oči, co jsem kdy viděla *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Odkazy

Pouč mě "chlupe"... *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Odkazy

ty jsi ale blbááá!!Víš prd o kráse!!
  • cynthia

Všetko najlepšie

Happy Birthday Nicholas *3* *3* *3* *4* *4* *3*
  • hougerka.edward

Happy B-day!

Všechno nejlepší Nicku k narozeninám...seš best ať se ti daří =) *1* *14* *14*
  • Re: Re: Odkazy

Romualdo je sladkej, ale Nich jako Tarabas byl dokonale sexy a ještě k tomu takový posekaný, ale přesto šarmantní a prostě zaujmou už jeho fotky...
    Miluju jeho oči
  • Re: Re: Re: Odkazy

Nicholas Rogers jako Tarabas byl celkem o.k, jenomže to je typ herce, kterej vypadá nejlíp do svých 30 let a pak se z něho stane strašná obluda, časem.. On byl ošklivej už v roce 2005, teď bych ho vidět ani nechtěla.. *9*

Nejsi jediná. Já bych taky byla pro Tarabase. Jemný citlivý a doslova by jí snesl modré z nebe.

Romualdo se mi docela líbil, není to špatnej herec /na Itala/, v Itálii je fakt kapacita. *4* Jen mi přišel takovej plachej a chladnej.., nebo jak to mám vyjádřit. *5*
  • Re: Odkazy

A koho dětský idol to nebyl=)?Pořád se koukám na Fantagiro, Piráty atd. když to dávaj v televizi...ale i po těch letech nepochopím, jak si Fantagiro a spol.(např. princezna z Princezny a chuďase) můžou vybratat vedle fešáka Nicholase toho druhýho švizďáka???Komu byl symatyckej třeba Romualdo?No nic... *7*
  • Re: Pravdivé

Kontaktní informace - jeho Email:

melisende@hotmail.fr
  • Pravdivé

Takže milé dámy, dostala jsem se na jeho stránky a o tom, jestli je ženatý či nikoli není ani zmínka, zato je tam napsáno, že pozastavil svojí hereckou činnost /možná i tu modelingovou/, protože jeho hlavní životní rolí je nyní OTEC. *4* V listopadu 2007 se mu narodilo dítě, zda se jedná o dceru nebo o syna mi není známo, žádné bližší informace tam nebyly. *9* Podle jeho kontaktní e-mailové adresy to vypadá, že stále žije ve Francii, což je odtud co by kamenem dohodil, že. *4*
  • Re: Odkazy

Okay, facebook je funkční, jeho ofic. stránka ale ani v nejmenším, tudíž zprávu, že je ženatý a má syna na sto procent neberu, už tu bylo o různých osobnostech spousty zaručeně ,,pravdivých" zpráv... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit