-
I love NR
on je sexoooooooooooooooooooooooooooš a tak pre moju mamku by bol celkom super.... *5* *5* *14* *14* -
sexi
on je peeeknyyyyyyyy *14* *14* len vazne je stary...skoda *9* *9* -
SEXOOOSKO
kua...tak takto sexi chlapa som este nevidela......skoda ze je taky stary *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
RE
Fakt musim povedat,ze je to krasny chlap.Je v nom nieco nebezpecne a tajomne...zavidim tej babe v piratoch :P neviete niekto ci je zenaty ?? :P -
.....
on je uplne bozsky!!!!!! *16* od PIRATOV som sa nemohla odtrhnut cely cas a na tu rozprawku de hral tarabasa som sa pozerala tez len kvoli nemu :))) sa mi zda ze z australie su sami super people (kdo fandi McLeodkam wie o com tocim )..newiete nahodow oficialnu stranku alebo aspon zivotpis??? pls welmi bi mi to helflo :) -
sexy
no to je fakt kus to čumim..jé takovýho mít doma to jsem pořád na něm *15* -
skoda.......
skoda, ze sa taky chlap nenarodil o nieco neskor a o nieco blizsie ku Slovensku *3* -
njn
No jo... Nicholas je fakt totální borec... je takovej... nevím... nemůžu soudit... já jsem holt magor do chlapů s dlouhými vlasy... jak má kluk dlouhý vlasy tak už rengenuju... :D Ale Nicholas vypadá fakt úžasně... Na Fantagiro jsem se dívala asi jen kvůli němu... ten co hrál Romualda (nemůžu si vzpomenout na jméno) byl taky dobrej... ale Tarabas... oh yeah!!! *14* A udivilo mě... on je fakt původně australan??? to teda koukám... další pěknej australan... teda... *1* *1* *1* -
!!!
Najsexi chlap, akeho som kedy videla!!! -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO PROSIM NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
Re: Re: Souhlas
On nema bedary! *5* -
Re: Tajemny, tajuplny, demonicky
Ty si strivko *8* -
Re: Re: fetak a bisexual
sexovat s kazdym=brzy chcipnout na pohlavni chorobu(y) -
Re: fetak a bisexual
sexovat=uzivat si zivota *3* -
fetak a bisexual
Nicholas celkem ujde, ale nechava se pichat i od chlapu, coz je v teto btanzi uplne normalni a fetuje jak divej, coz je vlastne taky normalni. Ale ja bych s nim nechtela mit nic spolecneho, jeste bych chytila nejaky filcky (v lepsim pripade) nebo pohlavni chorobu (v tom horsim pripade). Moc me na tomto foru tesilo. Paa *3* -
Re: něco sem našla
Hele broucku, nektery ty fotky jsou v dost spatne kvalite, ale jinak to ujde. -
Re: web site
jo drive se dalo najit na Nicka hodne odkazu i fotek, ale ted skoro nic je to skoda je fakt krasnej -
něco sem našla
přes google sem našla nějaké stránky s krásnýma fotkama nicholase - http://nick.fatal-attraction.org, jsou jich tam mraky.je to prostě krásnej ďáblík:-) *5* -
web site
Neviete mi prosiiiim niekto poradit aka je oficialna stranka Nicholasa? Kedysi som to nasla /a viem, ze bola super!/ ale teraz s tym mam problem... Dakujeeeem!!! *8* *14* -
Re: Souhlas
Kraasny bol aj v "Princezna a bedar" tie blond vlasy mu hrooozne pristanu!!! *14*