-
Super, na nové-staré fotky se jako vždy moc těším. Také jsem přemýšlela, jestli bych Nicka vůbec poznala, kdybych ho někde potkala. Asi bych také musela chvíli stát a pozorovat ho a je pravda, podle očí bychom ho určitě poznaly, ty se mu snad nezměnily. *4*
-
no je to šialené ale dosť možné *1* tiež si absolútne vôbec neviem predstaviť čo by som robila keby som ho stretla ale to by som najprv musela trochu dlhšie na neho pozerať aby som sa uistila či je to naozaj on ale podla očí by som ho určite spoznala aj keby bol neviem ako zmenený. V tejto dobe nemám nič nové o ňom ani fotky. Tak keby bolo niečo ako vždy pridám *4*
-
Skutečně je možné, že sem Nick opravdu jezdí a nikdo o tom nemusí vědět. Nikdo ho nepozná a je mu fajn. Ale vážně si nedovedu představit, že bych šla po ulici a potkala Nicka.:-))) A vůbec se mu nedivím, že se chce do Čech a na Slovensko vracet, protože ty naše česko-slovenské památky i příroda jsou opravdu krásné a jezdí sem natáčet mnoho zahraničních režisérů. *5* *15*
-
A mňa tak napadala ešte jedna vec. Fantaghiro sa natáčala vo veľkej miere na českých hradoch aj na Slovensku. A ešte aj Princezna a Chuďas sa natáčal na Slovensku na Orave a Nick raz v jednom veeľmi starom rozhovore povedal že tieto krajiny sa mu veľmi páčili a že by sa sem chcel vrátiť. No a chcem povedať to že čo ak Nick vlastne chodí každé letné prázdniny na Slovensko alebo do Česka a mi o tom ani nemusíme vedieť. *15* *1* a na ine j diskusi som čítala že jedna baba z Sk má s ním fotku ale už nespomenula či to bolo z toho obdobia keď natáčali Princeznú a chuďasa.
Alebo ešte rozmýšlam že si začnem šetriť na letenku do Austrálie a pohladám ho tam *1* *1* *1* -
No šak asi jedine iba Tarabas môže priviesť Fantaghiro späť do jej sveta. Kamaráti si predsa pomáhajú. A tá baba čo písala o tom že bude 6 to len niekde čítala na internete pretože ja som tiež o tom čítala. Aj to že scenár je hotový a že účať príslubil Nick aj Alessandra o ďalších hercoch sa nepísalo. Ale dovie čo je na tom pravdy. Keby to pravda bola už by sa predsa začalo dávno natáčať tak neviem načo čakajú kým tý herci úplne zošedivejú? *1*
-
Tak jsem ten film teď viděla, bohužel ten film není celý, je to tam tak divně rozkouskované a vůbec to na sebe nenavazuje a Nick se tam objevil jenom v několika záběrech. Škoda. Tak snad se nám podaří vidět film celý a v rodném jazyce.
-
Našla jsem na youtube film, kde hrál Nick Ježíše. Tady je link, je to opět rozděleno do více částí a je to v italštině.
http://www.youtube.com/results?search_query=caterina+vertova+maria+figlia+del+suo+figlio&sm=3 -
Ještě mě vrtá hlavou jedna věc. Nějaká fanynka sem do příspěvků napsala, že někde četla, že se bude natáčet Fantaghiro 6 a že Nick tam přislíbil svojí účast. Že prý jsou materiály hotové. Já o tom teda nic nevím. Ten příspěvek je asi z roku 2009, nevím, kde to ta dotyčná sebrala. Nick hrál ve Fantaghiro 3 a 4. Ve Fantaghiro 5 už nebyl, tak mě přijde divné, že ve Fantaghiro 6 by měl opět hrát. No dámy, kéž by se toto splnilo a my ho mohly zase vidět v plné kráse. Strašně moc si to přeju. *14* *15*
-
Tak to by bylo super, kdyby jsi ho našla, to už je snad jediný film s Nickem, který jsem ještě neviděla. *4*
-
no ja som napr. nevidela ani jeden z týchto filmov poriadne lebo mňa takéto filmy s náboženskou tematikou nebavia ale to čo som videla včera ma zaujalo a pozerala som to až do pol noci. Dnes pozerám znova. A ako som už napísala ten film s Nickom skúsim pohladať a dám vedieť
-
Také přeji všem pěkné svátky. Já jsem ten biblický film s Nicholasem vůbec neviděla, viděla jsem akorát film Ježíš z roku 1979, tak hrál Ježíše Brian Deacon, pak jsem viděla film Ježíš Nazaretský, tuším, že to mělo 2 díly a včera a dnes dávají na ČT2 film Ježíš, v hlavní roli Jeremy Sisto, ale tento film, o kterém jsi tu psala, jsem neviděla nikdy. A pak jsem viděla i Umučení Krista s Jimem Caviezelem.
-
No včera som pozerala najnovšie filmové spracovanie biblie s anglickým názvom The Bible. PO štedrej večeri, po rozdaní darčekov a rozprávaní sa s rodinou som si len tak prepínala tv stanice a zrazu som prepla na minisériu 4 biblických príbehov. Videla som aj to s Ježišom a musím povedať že lepšieho herca ktorý vedel tak zahrať parádne Ježiša som ešte nevidela. No musím tu napísať meno lebo mi to nedá. Volá sa Diogo Morgado a vážne už pochybujem o tom či Nicholas ho zahral dobre. Tiež sa nemôžem nejako moc vyjadrovať k jeho hereckému výkonu keďže som ten film o Ježišovi s Nicholasom Rogersom videla iba rozkúskovaný na youtube, v hroznej kvalite a ešte k tomu zas s tou taliančinou. No nič budem musieť hľadať ďalej. Dám potom vedieť. Pekné sviatky prajem všetkým a Nickovi *4*
-
je to velmi pekny muz krasne vianoce mu prajem.
-
inač v tomto mám guláš aj ja. Tiež som si nevšimla že by tam hral rockového speváka on bol nejaký kreslič komixov. To bude asi chyba v jeho životopise. Lenže tá chyba je v každom čo som si o ňom prečíala
-
Merry Christmas Nicholas!!! *1* *1*
-
dakujem *4*
-
Ještě jedna věc mě napadla, někde jsem četla, že ve filmu Laura non c'è hrál Nicholas rockového zpěváka. Ten film jsem viděla, ale zpěváka tam nehrál nebo aspoň jsem si nevšimla, že by tam zpíval, jenom tam maloval obrázky, takže bych ho spíš tipovala na malíře, tak nevím....
-
Našla jsem to na youtube. Tady je link, ale je to rozděleno do dvou částí:
http://www.youtube.com/results?search_query=la+princesa+y+el+mendigo+pelicula+completa&sm=1 -
No dobrý herec by mal vedieť zahrať všetko a je jedno či mu tá rola pristane alebo nepristane. Ja jeho výkon hodnotiť v tejto rozprávke nemôžem pretože som to videla dávno pradávno a skoro si už nepamätám čo tam bolo len také útržky. Čo viem že ako malá som ho v tejto rozprávke nemala rada nejako sa mi nepozdával pripadal mi strašne otravný a ja som vlastne vtedy ani nevedela že to je ten čo hral Tarabasa taký bol zmenený že som ho vôbec nespoznala :D aj aj keby som ho spoznala aj tak by sa mi zdal otravný *15* *15* i keď pekný *2* a kde si to našla rada by som si oživila v pamäti túto rozprávku
-
Tak jsem poprvé viděla pohádku Princezna a chuďas, ve které Nick účinkoval. Sice jsem to viděla ve španělštině, ale děj jsem tak nějak pochopila. Celkově mě to ale docela zklamalo. Ten příběh není špatný, ale je to strašně dlouhý (vydržela jsem to do konce jen kvůli Nicholasovi). Za druhé mě docela zklamal režisér, který tam Nickovi přihodil jen nějakou vedlejší roli venkovského chlapce, který se pokouší o přízeň princezny. Nicholas je výrazný typ herce, který se hodí na hlavní role a pokud hraje jen něco vedlejšího, jako by to ani nebyl on. Mě tam přišel strašně nevýraznej. No a do třetice mě zklamala princezna, která si vybrala toho druhýho. Nejvíc se mi prostě líbil jako Tarabas, to mu fakt sedlo a pak v Pirátech.