Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • inač v tomto s tebou súhlasím. Nicholas Rogers môže byť kludne namyslený arogantný chlap ale môže byť aj jeden z tých o ktorých môžeme povedať že je naozaj človek s velkým Č. Ktovie. Ja len viem že keď ho vidím tak si spomeniem na detské časi keď fičala v TV Fantaghiro s tajomným Tarabasom. je to akási nostalgia, spomienky na niečo pekné
  • Těžko vysvětlovat. Ano, jde tu o povrchnost. Máš pravdu. Ale podle mě naprosto přirozenou. Krása a charisma se opěvuje už od samých počátků lidské civilizace ;-) Bozi, sošky, bisty, portréty, o pár století později FILMY... a všichni nad krásou žasli, aniž by dotyčnou / dotyčného znali. My ho viděly ve filmu a prostě se nám zalíbil. Všichni si tu dokážeme připustit fakt, že potkat ho ve skutečnosti, dost pravděpodobně by přišlo zklamání. Ale tak co, jsme lidi, máme oči a smysl pro lidskou krásu a sex appeal. Osobnost je taky důležitá, ale u filmových herců, které v životě nepotkáme osobně, není tak podstatná.
  • PS: A omlouvám se za chybně napsané slovo "vzáscné" místo " vzácné".
  • Mám dotaz - přijde mi naprosto nepochopitelné opěvování osobnosti, kterou osobně neznám, ale u druhých to (až na vzáscné výjimky) toleruji. Však co mě zaráží více je povrchní opěvování idolů, čtu tu jen samou chválu na jeho vzhled, v lepším případě na jeho práci. Jaký ten Nick vlastně je charakterem, zasluhuje si opravdu stavět na ten pověstný piedestal? Jaká je jeho povaha, povězte. *5*
  • Teda ne Zdeněk Jakub, ale Jakub Zdeněk, spletla jsem to.
  • tak presne týchto mám rada aj ja *15*
  • Abychom se nebavili pořád jen o Nickovi, tak kromě něj se mi ve Fantaghiro hodně líbila i Brigitte Nielsen v roli Černé čarodějky a pak mě dost zaujal Zdeněk Jakub a Lenka Kubálková v rolích Paprska a Zábleska. Docela je obdivuju, jak byli malí a dost dobře zvládli scénář v angličtině.
  • Eleanorka
    Tarabaaaas!! *14*
  • U téhle fotky jsem si taky myslela, že je aktuální, ale bohužel není. Současná Nickova podoba je zatím stále neznámá.
  • Nick v současné době pracuje jako designér nábytku v Austrálii, je ženatý a má dítě (údajně syna, někde se vyskytují zprávy, že dceru) a snad se má dobře. Bohužel z veřejného života se ztratil, kluk jeden zlobivá. Je to škoda, mohl zůstat aspoň u toho modelingu.
  • Tak jsem po delší době zavítala na tyto stránky. Irinko, koukla jsem se na tu fotku a jelikož jsem se italsky rok učila, tak se to pokusím nějak přeložit, i když mám jen základy z italštiny. Pokud mi z toho vzejde smysluplný článek, tak to sem napíšu.
    Jo je to docela škoda, že Nick se vytratil z veřejného života, ale já pořád věřím tomu, že se objeví. A taky mě těší, že má stále hodně fanynek, které sem občas zavítají a něco pěknýho napíšou. Je to hezký, že i po tolika letech na něho lidé nezapomněli. Fakt by se měl vrátit,aspoň kvůli nám fanynkám. Nick FOREVER.
  • to neni jeho aktuálna podoba ta fotka má asi 12 rokov žial jeho aktuálny vzhľad nie je známy ale určite má v súčasnosti krátke vlasy
  • ludia mám dalšiu takú staršiu doteraz nezverejnenú fotkú je to vlastne taký článok v novinách a k tomu jeho fotka. tu je to nech sa páči *3*
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398566650247838&set=a.176101279161044.31270.176074312497074&type=1&theater
  • Je to Pan krasavec souhlasím holky s Vámi, nedá se nic dělat i mezi námi jsou netolerantní slepice,které se za každou cenu musí vyjadřovat k čemukoliv.Otepluch je totiž 100pro nějaká lesbička nebo kastrát,chlap by takové zoufalé řeči neměl.To jsem zapomněla dodat.
    I mě by fakt zajímalo co teď dělá, někdo by měl pátrat víc,já to hledala v němčině, ale tam moc populární není, chtělo by to někoho, kdo umí italsky, tam se prý nejvíce zdržoval a pořádně profiltrovat jejich stránky.
    Jinak připojuji palec nahoru - fakt čaroděj.
    *14*
  • Je to Pan krasavec souhlasím holky s Vámi, nedá se nic dělat i mezi námi jsou netolerantní slepice,které se za každou cenu musí vyjadřovat k čemukoliv.
    I mě by fakt zajímalo co teď dělá, někdo by měl pátrat víc,já to hledala v němčině, ale tam moc populární není, chtělo by to někoho, kdo umí italsky, tam se prý nejvíce zdržoval a pořádně profiltrovat jejich stránky.
    Jinak připojuji palec nahoru - fakt čaroděj.
    *14*
  • aooojte!uz som tu davno nebola a tak ma napadlo ze oceknem diskusiu o tomto nasom sexy fenomenovi =)vidim ze sa tu stale polemyzuje ako asi vyzera nick dnes a tak som trochu patrala a nasla som takuto vec:
    http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=detail&i_categoria=3&i_id=136388

co myslite nebude to jeho aktualna podoba?lebo tuto foto som na googli este nikdy predtym nevidela a zobrazila sa mi ked som zadala ze:Nicholas Rogers 2012/2013.vyzera tak trochu starsie aj vlasy ma kratsie,ja si myslim ze to nie je fotka z 90-tych rokov(akych ma na nete asi milion :D).aky mate na to nazor?
  • Ajaj ako pozerám strhla sa tu dosť silná výmena názorov. Baby netreba zbytočne reagovať na debilov ktorý nevedia čo majú robiť a komplexy zo svojho prázdneho a úbohého života si vybíjajú tým že na internete pod rúškom anonymity urážajú koho len môžu
  • Jsou nějaké news o Nickovi? *1*
  • Pro Fanynyku: S tím ubožákem - oteplouchem - nemá cenu se vybavovat. Ať si tady léčí svoje mindráčky, zjevně o něj žádná holka ani nezakopne a tak chodí na web herce, o kterém holky diskutujou, i když se naposledy objevil někdy před 7 lety. Pro zakomplexovaný chlapy to je nepochopitelný. I takoví jsou mezi námi....
  • Zlato, já nemám ponětí, co znamená oteplouch, protože jsem tohle slovo v životě neviděla a ani nepoužila. Jinak je mi 20, jsem modrooká blondýna, myslím, že docela ujdu... Mám už 4 roky skvělýho přítele :) Ale i kdybych byla šeredná a blbá, nedává ti to právo, se zde navážet do mě ani do ostatních holek. A když jsme u té ubohosti...proč jsi na stránce herce, kterej se ti nelíbí? Aby ses tady navážel do cizích lidí a skrz internet si zvyšoval ego? Moje představy o ubohosti jsou jasný a ty do nich perfektně zapadáš :-) Ať teď napíšeš cokoliv, nebudu na to už reagovat, protože můj čas si schovávám pro lidi, co za to stojí.....:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší