Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám to stejně......ach božéééé :-D A to je mi dvacet a Fantaghiro běžela když mi bylo 5 :D
  • To ano, on je prostě vyjímečný chlap.
  • Nick je je...no jak by som to povedala velmi tajomný a to je ten hlavný dôvod a velký podiel na tom majú aj jeho prenikavé ladové oči *14*
  • Tak jsem si dneska po delší době pouštěla záběry z Fantaghiro, kde se objevuje Nick a jsem z něj zas úplně hotová. On je prostě dokonalej. Pořád mě čímsi magicky přitahuje. Je to fakt zvláštní, jakoby stál vedle mě. Tak tomu se říká opravdu hodně velká přitažlivost. *15* *15* *14* *14* *14*
  • Ja tiež ale bolo by to dosť komplikované.
  • Na této fotce není Nicholasovi moc vidět do obličeje, ale vyniká tam jeho krásná, vysoká postava. Je to prostě borec!!! Škoda jen, že se objevují jen jeho staré fotografie a nikdy není jeho nejnovější foto. Mám čím dál tím víc chuť se do té Austrálie vypravit sama, najít ho, pokecat si s ním a hlavně ho VYFOTIT!!!!! *14* *14* *15*
  • teraz som zistila že ten odkaz nejde načítať tak tu je ďalší to by malo ísť https://www.facebook.com/photo.php?fbid=316150985155675&set=a.309982502439190.62617.298329450271162&type=1&theater
  • Po dlhšej dobe sa zas objavila nejaká staršia fotka
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=316150985155675&set=a.309982502439190.62617.298329450271162&type=1&theater
  • mohli by to dávať podla mna je to taká skôr velkonočná rozprávka. Teda aspon mám z nej taký pocit *1*
  • Tak to bohužel nevím. Já jsem to v programu zatím nezahlédla, ale pokud zahlédnu, tak to sem určitě napíšu. *3* *3* A budu taky koukat.
  • Neviete niekto či budú dávať v nasledujucej dobe v televizii princezna a chuďas? Na internete to neviem nikde nájsť. Už velmi dlho som to nevidela a rada by som si to pozrela znova hlavne kôli spomienkam z detstva. *15*
  • Tak to by bola paráda všetko je možné *15* ani neviem prečo sa mi to snívalo lebo v poslednom čase som na Nicholasa Rogersa vôbec nemyslela až by som povedala že zabudla tak mi ho ten sen aspon pripomenul *1*
  • Tak snad se ten sen jednou stane skutečností. *4* I to se stává.
  • Kedže neni čo napísať aspon napíšem čo sa mi snívalo kedže sa mi snívalo o Nicholasovi. Ale je to len taký krátky zmysel nedávajúci sen. A bolo to takto snívalo sa mi že som stertla v jednej reštauráci jedného muža. Bola som tam so sestrami aj s mamou. Všimla som si že mi je nejaký povedomí. Pristúpila som k nemu a opítala som sa jak sa volá. Pozeral na mna a nič nepovedal. Na druhy den som sa dozvedela že v tej reštauráci bol Nicholas Rogers a to je vše *15*
  • Nick má narodeniny haa *15*
  • Happy birthday, my dear Nick. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ještě jsem jenom chtěla napsat k té jeho zrušené webové stránce - nicholasrogers.org. Zas taková tragédie to není, byly to spíš neoficiální stránky, které vytvořila nějaká fanynka a byly tam jenom odkazy na pár videí, která se dají najít na youtube a pak tam byla jen zmínka, že Nick je ženatý a má malého syna, nic nového tam nebylo, takže bych si to nebrala nijak k srdci. Takže doufejme, že jednou bude mít Nick svoje oficiální stránky a na nich ty nejnovější informace. Už se těším, optimismus mě neopouští. *1* *1* *1* *1*
  • V jednom hodně starém rozhovoru Nick říkal, že by si chtěl jednou postavit dům v Itálii, kde by chtěl bydlet se svou manželkou a dětmi, tak jsem přemýšlela nad tím, proč se vrátil do Austrálie. Buď změnil názor nebo zvítězila láska k rodnému kontinentu. Nebo tam jsou lepší podmínky pro podnikání s nábytkem. Anebo tam je málo novinářů a má tam relativní klid a nikdo si ho nevšímá. *15*
  • Souhlasím, kdyby pořádně zamakal, mohl z něj být uznávaný herec. Škoda no... *7*
  • Hej to by bola veru veľká škoda *14* ja sm videla piratov nedávno ZNOVA *15* jediný muž ktorý sa mu dokáže vyrovnať je JOhnny Depp ktorého zbožnujem už 7 rokov. Pán herec a krásny muž. Joj škoda toho Nicka mohol ešte popracovať na tom hereckom prejave *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit