-
to neviem ja som to pozrel len v rýchlosti to je pravda vyzerá na 30 kludne by mohla hrat fantaghiro aj teraz
-
No musím uznat, že Alessandra vypadá místo 50 na 30 let!!!! Ta snad zastavila čas. Vypadá výborně. Nevíš, jestli má chlapečka nebo holčičku?
-
Kedže neni čo písať o Nickovi napíšem niečo o Alesandre Martines. UZ davnejšie som písala že čaká dieťa si svojim o dosť mladším priatelom momentálne je dieťa už na svete je pár fotiek kde alessandra pozuje so svojim dieťatom a priatelom
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421622427916940&set=a.421621781250338.98466.111652408913945&type=1&theater -
Taky jsem si myslela, že je to nějaká nová fotka, bohužel je to z dob, kdy mu bylo okolo 30 let. Zdání klame. Zatím jeho poslední známá podoba je z roku 2005 z toho filmu The razor's edge. Od té doby se bohužel vypařil a není po něm ani vidu, ani slechu. *13*
-
Ano, ano.....právě jsem si to uvědomila, proto jsem zpět, abych se opravila. Ta fotka je z premiéry Pirátů... Myslela jsem si to, protože jsem tuhle fotku na internetu ještě nikdy nenašla. ŠKODA...:-( *9*
-
Musím ta sklamať ale ta fotka je asi takych 10 rokov stara žial Nickova sučasná podoba nie je známa posledná bola v roku 2005 tu je link ak si nevidela
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=269910179780153&set=a.181380741966431.32265.176074312497074&type=3&theater -
Já ho zbožňuju, je to neskutečně charismatický chlap... Ale to tady asi jistě všechny víme :-) Je škoda, že ho není nikde vidět, ale nadruhou stranu u mě stoupl v ceně, protože dát přednost prachům a slávě před spokojeným obyčejným životem a rodině, to opravdu svědčí o tom, že je to super chlap :-)
FOTO Z DNEŠNÍ DOBY!!
http://www.ivid.it/foto/personaggi/Nicholas-Rogers/601525/Nicholas-Rogers
Stále kocór :D Dokázala bych si ho představit jako Aragorna v Pánovi prsteenů, nebo by dokázal s přehledem nahradit i Johnnyho Deppa. Já tyhle typy dlouhovlasých fousatých drsňáků prostě žeru!!!! Je to vzácný druh :) -
Je skvělý jako vždy. *14* *14*
-
Tu je velmi pekne upravená fotografia Nicholasa je to z tej stránky Finding Nicholas Rogers myslim ze sa velmi dobe hodí na tapetu pocitaca
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182271905210648&set=a.182270111877494.32387.176074312497074&type=1&theater -
To by se muselo pořádně hledat, ale ani nevím, jestli by se jeho vlastní fcb dal nějak najít,pokud je třeba pod jiným jménem, já sama fcb nemám, tak se v tom moc nevyznám.
-
Ale mna nieco napadlo. Uvažovala som nad tým že na facebooku je naozaj vela stránok o Nickovi . Ja si myslim že určite o nich Nick vie a určite je aj na Facebooku ale pod iným menom. Či to neni od neho trošku blbé ked vidií jak ho ludia chcu znovu vidiet a jak ho majú radi a on neda o sebe vobec vedieť no alebo naozaj o tom nevie ani facebook nemá
-
Pravda, bohužel není co psát. ZATÍM... *4*
-
Po dlhšom čase som prišla na diskusiu a čakala som že tu niekto napiše. A čo by sme aj pisali keď už nie je čo však. To len tak aby tu aspon nejaky komentár pribudol *1*
-
Já si taky myslím, že mu ta popularita asi začala vadit. Jsou lidi, kteří bez ní nemůžou žít a nikdy by se jí nevzdali a pak jsou tací, kterým to po čase začne lézt na nervy a seknou s tím. Ale tu roli by mohl vzít, to je fakt.
-
Tiez dost nad tym premyslam preco vlastne s tym sekol na mysel mi prichdza ako si uz spomenula ze uz mu ta popularita liezla na nervy a z toho usudzujem ze Nick je asi trochu hanblivy a tichy clovek i ked na to nevyzera no a druha naúpadlo ma ci Nick nejako vazne neochorel v tom case a jednoducho s tym musel prestat je to sice pochmurna uvaha ale aj to mohlo byt a v takom stave sa uz asi nechcel ukazovat pred svojimi fanusikmi asi im nechcel zniciť fantazie o tom aky je on nadherny. Choroba dokaze cloveka dost fyzicky zmenit.
Ale nadalej mozeme len hadat preco asi skoncil. Ja stale dufam ze Nick zoberie tu rolu ktoru mu ponuka nejaka filmova spolocnost uz neviem nazov ale stale im neodpoveda. To je dost zle *9* -
Taky si myslím.....kdyby pokračoval, mohl z něj být dobrý herec a hrát ve známějších filmech. Jenom by mě zajímalo, co ho vedlo k tomu přerušit svoji hereckou i modelingovou kariéru, když to měl všechno tak dobře rozjeté. Možná toho měl plný zuby, toho veřejného života. Je to škoda, protože je opravdu pěkný a určitě si to uvědomuje on sám, takže by se mu nabídky jen hrnuly. Ale je fakt, že je někdy lepší v tom nejlepším přestat. A rodina je pro něj asi důležitější.
-
A prečo nesúhlasil??? O tom ani neviem :(
-
Ja som ho tiež nevidela vo filme, kde hral Ježiša a tuším ani pirátov nie :( Ale viem si predstaviť, ako mu rola Ježisa pristala :) Celkom dobre sa zas pamätám na Princeznú a žobráka. Tam bol Nicholas kladná postava a ak ma pamäť neklame, zahral to dosť dobre. Aj kladná postava mu hrozne sekla a páčil sa mi v nej rovnako veľmi, ako v magickej roli Tarabasa :) Veru škoda, že ďalej nič nenatáča, iste by sa zlepšoval, ako píšete baby...
-
To je pravda, i když se tam v závěru objeví jeho postava, tak mu do obličeje není vidět.
-
No to viem ved ked Kim Rossi Stuart nesuhlasil s natacanim tak nejako to vymyslet museli a vymysleli to celkom dobre