Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jeho fcb je otisknutý email od nějaké dívky, která psala režiséru Gabrielovi Dowrickovi, se kterým Nick natáčel ten filmík The razor's edge a chtěla po něm nějaké novinky o Nickovi. Gabriel odpovídá, že se s Nickem od natáčení vůbec neviděl a že už tehdy pracoval jako designér nábytku a chtěl s herectvím přestat.
  • Já mám taky ráda rock. A když si tu tak hezky o Nickovi píšeme, tak mám chuť se podívat na Fantaghiro nebo na Piráty. Nick je prostě moje srdeční záležitost, budu ho zbožňovat až na věky.
    Byla by veliká škoda, kdyby se nikdy neproslavil. Takže jsem vděčná panu režiséru Bavovi, že ho tenkrát objevil a obsadil do role Tarabase. Tenkrát ještě nevěděl, že se z Nicka stane jeden z největších dívčích idolů.
    No řekněte všichni, kdyby se Nick nestal známým, tak by byl svět o dost ochuzen, hlavně ta dámská část. Takového krasavce člověk hned tak nepotká. *3* *14* *5*
  • Hmm alebo ho má rád stále ale len v práci porušuje svoju lásku k starému nábytku *4* Mne ked sa niečo páči tak sa mi to páči po celý život *3*
    Tiež hovoril že má rá rockovú hudby a to ma potešilo pretože je to tiež môj oblúbený žáner hudby
  • Ten rozhovor si taky pamatuju. Je možné, že změnil styl života a že se mu teď víc líbí ten moderní nábytek. *4*
  • Pamätám si ako v jednom rozhovore povedal že ma velmi rád starý a historický nábitok lebo ten už ma nejaký príbeh a preto som prekvapená že Nick navrhuje dosť moderný nábitok
  • Tak snad se dočkáme té nové Fantaghiro!!! *5*
  • hm ano ešteže su tie filmy v ktorých Nick hral ale ked ja by som chcela vidieť už aj niečo nové *9*
  • To čekání je dlouhé, ale mě zas hřeje pocit, že Nick se ještě objeví a začínám tomu věřit. Kéž by to byla pravda. Je mi to taky moc líto, že nejsou nové informace, strašně ráda bych se o Nickovi něco dozvěděla. Útěchou nám mohou být filmy jako Fantaghiro nebo Piráti. *3*
  • Vidíš a mna práve dnes napadlo že sa sem pojdem pozrieť a niečo napíšem ved som tu nebola tak dlho. Máš pravdu lebo neni o ničom pisať dokonca aj najlpešia stránka o Nickovi na facebooku nejako stojí a nič sa tam nedeje. Ani sa nečdujem tomu kto tu stránku vlastní že tam nie je už nič nové predsa len pridávať stále tie isté fotky je nuda, informácie tiež nie su žiadne takže o čom písať *9* Mna len napdlo že Nickove narodeniny sa pomali blížia. Či to prinesie niečo nové tak uvidíme nerada to priznávama ale už si pomali začínam zvykať na to že o Nicholasovi už asi ani nikdy nič nebudeme počuť a ani ho nebudeme vidieť. Čím dlhšie človek čaká tým horšie verí v niečo *10* je to škoda *13*
  • Koukám, že diskuze o Nickovi nějak stagnuje. Bohužel není co psát. *9*
  • Fanthagiro by som si nevedela predstavit uz s inymi hercami. Mozno sa boja, ze by rozpravka stratila to, co v sebe krasne mala. A ktovie, aky scenar by vymysleli :( Trosku odbocim, aby diskusia pokracovala dalej :) Akurat davaju na stv1 film Ako delfin. Hra tam Raoul Bova, no a mojmu ocku neuslo, ze vyzera velmi dobre a je to teda ozaj sympatak :) http://www.osobnosti.cz/raoul-bova.php No vo filme vyzera lepsie ako na fotkach :)
  • Tak to vůbec nevím, že Alessandra měla kaskadérku, já jsem si myslela, že všechny akční scény dělala sama a dost jsem ji obdivovala a tak mě bylo divné, že by v 50 letech dělala ty samé scény, no ale s kaskadérkou to pak není žádný problém. *2*
  • Podla mna to nie je žiaden problem bojové scény na niečo lahšie by sa predsa urite zmohla a keby aj nie predsa su k dispozici kaskaderi pri natačaní každého filmu pokial viem Alessandra použivala dosť často kaskaderku aj vo Fantaghiro aj v jej mladych rokoch a viem že to bola slovenka. Teraz som si na to tak spomenula ale videla som to v jednej relaci už davnejšie kde robili rozhovor s jednou kaskaderkou ktora vravela že dosť často zaskakovala Alessandru v akčných scénach aj sa čudujem že som si na to spomenula.
  • To neměli,ale udělala bych to tak, jakože se jim mezitím narodili (ten 5.díl bych úplně zrušila)....Alessandra sice vypadá na svůj věk skvěle, ale nevím, jak je na tom fyzicky, přece jenom jí bude 50 let a nevím, jestli by zvládala ty bojové scény jako před 20 lety. A kdoví, třeba by to zvládla.
  • No pokial viem Fantaghiro a Romualdo nemali ziadne svoje deti len Smeraldu
  • Nebo se možná stane to, že nakonec budou natáčet, ale vyberou třeba nové, mladší herce třeba jako potomky Fantaghiro a Romualda. To mě taky napadlo. Já bych byla ráda, kdyby natočili aspoň jedno jediné pokračování (hlavně,aby tam byl Nick), když si to fanouškové tak moc přejí, tak by přece mohli aspoň jednou vyhovět.
  • Hej letí niekedy by mohol byt pomalší. Ale Fantaghiro čas vobec neubližil myslim si že ani Kimovi nie i ked to uz nie je co predtym no a Nicholas to este neviem ale ja si myslim že bude byzerat rovnako vyborne ako Alessandra. Už by som aj bola velmi rada keby sa objavili nejake informacie ohladom pokračovania Fnataghiro teda ak ho naozaj plánujú fanušikovia sice spisuju petíciu aby presvedčili dotyčných čo maju na svedomi fantaghiro v jej pokračovani ale ako vidím veci sa vobec nepohli. neviem dokedy chcu čakať pôvodný herci nebudú predsa stale vyzerať celkom mladistvo aj ich čas raz doženie a potom už nenatočia ani ho..o Mali by s ty začať robiť niečo v najbližšej dobe pretože stale vyzeraju k svetu tak by to mali využiť už nemaju vela času
  • Tak od dob prvního natáčení Fantaghiro letos uplyne 23 let!!!! Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí.
  • no ak sa dočkáme *15*
  • Tak Alessandřinu nejnovější podobu bychom měli, teď zbývá už jen náš milovaný Nicholásek..... *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit