-
takze baby...musim povedat ze nick bol vazne krasny typek(ako tarabas alebo ten pirat proste neodolatelny)...ale bohuzial BOL...nedavno som nasla jeho fotku z roku 2011 a musim povedat ze je to dost zle.netrufnem si hovorit ze vyzera jak nejaky spatak to zas nee ale myslim ze uz to nikdy nebude ten sexy dokonaly tarabas=(.Dnes je to proste niekto iny(vyzorovo).Ma kratke vlasy,vidiet ze uz ma svoje roky a bez fuzov a brady(takze niekdajsia priam neuveritelna podobnost s johnnym deppom 0%=( ) som ho skoro nespoznala.Neviem mozno to bol len uhol pohladu a v skutocnosti vyzera good ale mne to prislo ako taky mensi sok =D vlastne som to napisala len preto lebo urcite viacere z vas zaujima ako vyzera dnes.uz neviem presne kde som tu foto nasla ale ak si spomeniem zavesim sem link =)
-
tak ja tiež keď som mala tiež okolo 10 rokov tak som chodievala so svojou tetou na kone skoro každý deň. A kým som sa naučila zosadať tak to mi trvalo poriadne dlho. Bála som sa že padnem. Nasadanie bolo lahšie ale bolo to parádne a tiež si neviem predstaviť že by ma napadlo že si sadnem na koňa bez toho aby som na ňom niekedy sedela a nieto na ňom ešte jazdiť. Bláááázon to je. *15*
-
sexy
no to je fakt kus to čumim..jé takovýho mít doma to jsem pořád na něm *15* -
I love NR
on je sexoooooooooooooooooooooooooooš a tak pre moju mamku by bol celkom super.... *5* *5* *14* *14* -
nuz
Fantagiro je skor misteriozny triler ako roypravka pre deti.... australska hovadina. ale herca nasli pekneho....
*4* -
-
Re: nuz
Fantaghiro není australská hovadina, nýbrž evropská /konkrétně italská/ *8*
-
-
všimla jsem si,že část Fantaghiro 5,pokud se nepletu,se natáčela i na hradě Kokořín,je to hrad, na kterém bydlí Smeralda a Fantaghiro spolu s ní odtamtud uteče před Tarabasovým vojskem. Je to krásně vidět na záběru,kdy Fantaghiro vyběhne ze sálu ven a vzývá Tarabase na souboj.
-
-
Na Kokotříně jsme nikdy nenatáčali... *6*
-
-
ale natáčeli, máš špatnou paměť Nickísku, zeptej se Alessandry M., ta si to bude určitě pamatovat. *6*
-
-
Říkám že na Kokotříně jsme nikdy nenatáčali.. *6* Alessandra M. mi to právě potvrdila přes sms. *3*
-
-
-
-
No jo, oteplouchu, tvoje přezdívka hovoří za všechno. Když se ti Nick nelíbí, tak na něj nekoukej. My ho máme rádi - no a co? Sem nelez a hotovo. Ach ty osobní mindráčky viď? Chtěl bys aspoň z poloviny vypadat jako on a nějak se nedaří. Rozčiluj se dál, když tě to baví. *15* *15*
-
-
Chtěla bys taky oteploucha? *1*
-
-
Ajaj ako pozerám strhla sa tu dosť silná výmena názorov. Baby netreba zbytočne reagovať na debilov ktorý nevedia čo majú robiť a komplexy zo svojho prázdneho a úbohého života si vybíjajú tým že na internete pod rúškom anonymity urážajú koho len môžu
-
Pravdivé
Takže milé dámy, dostala jsem se na jeho stránky a o tom, jestli je ženatý či nikoli není ani zmínka, zato je tam napsáno, že pozastavil svojí hereckou činnost /možná i tu modelingovou/, protože jeho hlavní životní rolí je nyní OTEC. *4* V listopadu 2007 se mu narodilo dítě, zda se jedná o dceru nebo o syna mi není známo, žádné bližší informace tam nebyly. *9* Podle jeho kontaktní e-mailové adresy to vypadá, že stále žije ve Francii, což je odtud co by kamenem dohodil, že. *4* -
-
Re: Pravdivé
Jenomže, ta emailová adresa patří skupině fanoušků. Podle toho co jsem našla já na netu, žije zpátky v Sydney. A potvrdil svoji účast na Fantagiro 6 , pokud se bude točit. Materiály jsou hotové, ale nenašla jsem proč se na ní ještě nepracuje. -
-
Re: Re: Pravdivé
treba asi proto ze je porad v sydney *1* -
-
Re: Re: Re: Pravdivé
ja bych rekl ze je uz dlouho v prdeli *15*
-
-
Re: Re: Pravdivé
#53 15 Gennaio 2010 - 16:48
messaggio per MIRCO e per gli utenti: La moglie di Nicholas non si chiama NELLA. Attenzione perchè sono tutte notizie false e chiunque si spacci per lui, non lo è, su FB lui è sotto altro nome..
Nicholas è un mio amico, conosciuto per caso e ho la certezza che sia lui perchè è appena tornato in questi giorni a Sidney.
....našla jsem to na italských stránkách, někdo , kdo ho zná píše, že se v těchto dnech vrátil do sidney ( podle předchozích dialogů navštívil Itálii...že by konečně Fantagiro 6 ??? ) *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Pravdivé
za prvé divcino - neni to pretlumoceny tady jsme v cechach vis *8* za druhe - je to neovereny zdroj informaci sebrany buhvi odkud... z prdele treba *7* *8* okopci link *5*
-
-
-
Re: Pravdivé
Kontaktní informace - jeho Email:
melisende@hotmail.fr -
-
tak na tuhle adresu jsem zkoušela psát a je nedostupná - bohužel *9* Chtěla jsem o Nickovi zjistit nejžhavější news.
-
-
-
Chlap jak má být,prostě k sežrání *14* *14* *14* *14* mňam *14* *14* *14* *14*