-
ja neviem baby...akosi ma chyta pesimizmus...furt hladam na google,zadavam vsetko mozne aj nemozne a stale nist :( ja myslim ze Nicka uz nikdy neuvidime.A aj ked bude nejake info o nom(co pochybujem)myslim ze to bude len nejaky odkaz alebo pozdrav, ale on sa uz na verejnosti asi nikdy neukaze :( inak by to bol urobil davno.(alebo sa tak strasne zmenil ze ho nikto nedokaze spoznat-uz ma napada aj taka alternativa co je ale ciste zufalstvo =D =D =( asi tolko ze nam ostava len posledna moznost...ako sme si mohli vsimnut napr v Piratoch ze Johnny Depp je jeho presna kopia.Tak si len mozme predstavovat ze Nicholas vyzera nejak tak ako v dnesnej dobe on =D
-
Na jeho fcb je otisknutý email od nějaké dívky, která psala režiséru Gabrielovi Dowrickovi, se kterým Nick natáčel ten filmík The razor's edge a chtěla po něm nějaké novinky o Nickovi. Gabriel odpovídá, že se s Nickem od natáčení vůbec neviděl a že už tehdy pracoval jako designér nábytku a chtěl s herectvím přestat.
-
-
Zaplať pánbůh že přestal s herectvím, asi došel skoro na prahu čtyřicítky k rozumu... *3* *5*
-
-
tento mesiac ale neviem presný dátum má jeho syn 6 rokov
-
-
Já myslela, že jeho syn je narozen v listopadu 2007 a Nick je ženatý od roku 2006.
-
-
máš pravdu tak by mal mať jeho syn 5 rokov
-
-
*5*
-
Happy birthday, Nicky's son *3* *3*
-
-
-
-
toto si možno už videla.
http://theartistandhismodel.com/2011/06/meanwhile-sydney/#more-13856
nachádza sa tam Nickov nábytok. Je to nejaký obchod v SYdney s mužským oblečením. Celkom pekné nie *4* -
Je škoda, že Nick nepokračoval v herecké kariéře dál, určitě by se vypracoval i na lepší role, bohužel hrál jenom v béčkových filmech a ne v žádném trháku. Mohl by aspoň pokračovat dál v modelingu, věřím tomu, že figuru má stále dobrou a jako model by nebyl lidem tak moc na očích jako herec..
-
Podle dostupných informací na jeho fcb se Nickův otec jmenuje Ken a matka Yvonne, jeho nejstarší bratr se narodil v roce 1968 a ten nejmladší v roce 1984, jestli to je teda vážně pravda.
-
-
Ano je to pravda
-
-
Jsou nějaké news o Nickovi? *1*
-
Austrálie produkuje samý super klasy, Heath Ledger, Nicholas Rogers........woooow, yeaaaaaah, cooooooool. I love you guys. *14* *14* *14* *14* *14* *14* Akorát bych neřekla,že Nick je Australan, tipovala jsem ho na Itala nebo Španěla,ale OK, it doesn't matter. *14* *14* *14*
-
-
Pracovala jsem v 90.letech v obouch těchto státech (Itálie, Španělsko), ale můžu Ti říci, neměj obavy, že by si potkala jak Itala, tak hlavně Španěla s výškou 1.90 m. *1*
-
-
tu je ďalší odkaz. Tie stoličky navrhol Nick
http://www.habitusliving.com/live/panama-house
viacej som nenašla. Čudujem sa že Nick nemá nejakú stránku svojej spoločnosti. Čo som pozerala po austrálskych designerov každý tam mal k tomu výtvoru aj svoju fotku aj stránku kde svoj nábytok ponúkali. Len Nick nič. ZAS! Ach jaaj prečo sa tak schováva -
Lamberto Bava by mohl natočit aspoň jedno pokračování Fantaghiro, docela se mi po téhle pohádce stýská. Pamatuju si, když byl tento seriál novinka,bylo mi asi 8 nebo 9 let a doteď si živě pamatuju, jak jsem měla z Tarabase strach, ten díl, ve kterém nechá unést ty děti, ve mě budil respekt. Teď je to jiné, teď nemůžu z Tarabase spustit oči. Takže aspoň jedno pokračování s Nicholasem Rogersem, please!!! *14* *5* *3*