-
Tak jsem po delší době zavítala na tyto stránky. Irinko, koukla jsem se na tu fotku a jelikož jsem se italsky rok učila, tak se to pokusím nějak přeložit, i když mám jen základy z italštiny. Pokud mi z toho vzejde smysluplný článek, tak to sem napíšu.
Jo je to docela škoda, že Nick se vytratil z veřejného života, ale já pořád věřím tomu, že se objeví. A taky mě těší, že má stále hodně fanynek, které sem občas zavítají a něco pěknýho napíšou. Je to hezký, že i po tolika letech na něho lidé nezapomněli. Fakt by se měl vrátit,aspoň kvůli nám fanynkám. Nick FOREVER. -
A mňa tak napadala ešte jedna vec. Fantaghiro sa natáčala vo veľkej miere na českých hradoch aj na Slovensku. A ešte aj Princezna a Chuďas sa natáčal na Slovensku na Orave a Nick raz v jednom veeľmi starom rozhovore povedal že tieto krajiny sa mu veľmi páčili a že by sa sem chcel vrátiť. No a chcem povedať to že čo ak Nick vlastne chodí každé letné prázdniny na Slovensko alebo do Česka a mi o tom ani nemusíme vedieť. *15* *1* a na ine j diskusi som čítala že jedna baba z Sk má s ním fotku ale už nespomenula či to bolo z toho obdobia keď natáčali Princeznú a chuďasa.
Alebo ešte rozmýšlam že si začnem šetriť na letenku do Austrálie a pohladám ho tam *1* *1* *1* -
-
Skutečně je možné, že sem Nick opravdu jezdí a nikdo o tom nemusí vědět. Nikdo ho nepozná a je mu fajn. Ale vážně si nedovedu představit, že bych šla po ulici a potkala Nicka.:-))) A vůbec se mu nedivím, že se chce do Čech a na Slovensko vracet, protože ty naše česko-slovenské památky i příroda jsou opravdu krásné a jezdí sem natáčet mnoho zahraničních režisérů. *5* *15*
-
-
no je to šialené ale dosť možné *1* tiež si absolútne vôbec neviem predstaviť čo by som robila keby som ho stretla ale to by som najprv musela trochu dlhšie na neho pozerať aby som sa uistila či je to naozaj on ale podla očí by som ho určite spoznala aj keby bol neviem ako zmenený. V tejto dobe nemám nič nové o ňom ani fotky. Tak keby bolo niečo ako vždy pridám *4*
-
-
Super, na nové-staré fotky se jako vždy moc těším. Také jsem přemýšlela, jestli bych Nicka vůbec poznala, kdybych ho někde potkala. Asi bych také musela chvíli stát a pozorovat ho a je pravda, podle očí bychom ho určitě poznaly, ty se mu snad nezměnily. *4*
-
-
oči sú tie ktoré sa výrazne ani vekom nemenia. Ostatné bohužial áno. A ak si nenechal urobiť nejakú plastiku tváre ako jeho kamoška Fantaghiro *1* (ale na 48 veru nevyzerá či kolko to má)tak potom sa nemusíme báť že je z neho nejaká príšera *1* starnúť prirodzene je najlepšie a ešte rozmýšlam nad tým či mu nejaké vlasy ostali na hlave. Tak dlhé háro určite už nemá typujem to na krátky strich ale dúfam že ešte bez plešiny *15* a hlavne dúfam že sa má dobre a že sa mu darí a že je zdraví šak určite mu robí teraz radosť aj to malé decko ktoré má *4*
-
-
Já mu taky přeju jenom to nejlepší. Taky si myslím, že je ostříhaný, intuice mi říká, že už ty dlouhé vlasy asi nemá, ale to je jedno, je to přece náš milovaný Nicholas a milovat ho budeme, i kdyby mu bylo 90 a chodil o berlích. *14* *14* *14* *14* *5*
-
-
-
-
-
-
Jsem strašně moc ráda, že se tahle diskuze trochu rozhýbala a že sem fanynky chodí a můžeme se o Nicholasovi bavit. To je snad jediná diskuze o Nickovi, která trochu žije. Mluvíte mi z duše, Nick je prostě jednička, borec, krasavec, prostě nááádhera. Abych řekla pravdu, dřív se mi taky víc líbil Romualdo, z Tarabase jsem měla dost strach hlavně v tom díle, kde nechal unést ty děti do svého království a zavřel je do klece. Tenkrát u mě vítězil strach. Ale letos po dlouhé době jsem viděla Fantaghiro znova a Nicholas mě doslova očaroval, málem bych na něj úplně zapomněla a díky tomu,že to znovu dávali v TV jsem si uvědomila, jaký to je krásný a tajemný chlap a teď už můžu říct, že se mi Tarabas líbí daleko víc než Romualdo, z Tarabase vyzařuje kouzlo, vášeň, láska....Taky si nedovedu představit, že by Tarabase hrál někdo jiný, Nick se pro tuto roli hodí víc než dobře. A taky doufám, že brzy uvidím tu pohádku Princezna a chuďas, nikdy jsem ji neviděla a asi jsem o dost přišla. A v Pirátech byl taky k sežrání.
Nedávno se mi o Nickovi taky zdál sen a bylo to v době, kdy jsem zjistila, že hrál v tom klipu Larsen od zpěvačky Zazie, tam na mě tak zapůsobil, že hormony udělaly svoje.... *15* *15* *15* -
-
Tak to si but ista ze len na tejto diskusi to zije. I ked niekedy je aj taka väcsia prestavka pretoze obcas nemam co napisat *15*
-
-
No neviem či je to pravda ale v buducnosti režiser Lamberto Bava chce natočiť novu časť Fantaghiro a to z toho dovodu že Fantaghiro 5 neskončilo tak ako by malo.Súhlas na pokračovanie dal Nicholas Rogers aj Alessandra Martines ale nveim čo je na tom pravdy.
-
-
Tak to by bylo skvělý, na Fantaghiro jsem se koukala hlavně kvůli Nicholasovi. Jenom mi přijde trochu divný, že princeznu Fantaghiro by zase hrála A. Martines, je jí skoro 50 roků. No necháme se překvapit....hlavně,aby tam byl Nick. *14* *14* *14*
-
-
No Fantaghiro je celkom zachovala a predsa existuju nové technológie vo filmovom priemysle ktoré dokážu človeka urobiť mladšim a do toho ešte make-up takže podla mna by sa to dalo.
Aj ja som sa pozerala len koli nemu na Fantaghiro a ja som tak strašne chcela aby zostala s tarabasom ale tak čo už režiser mal iny plan. Jednoducho povedane vo mne Nicholas Rogers vyvolava prijemnne spomienky na dedstvo *4* -
-
No a ešte tie oči na tie sa zabudnuť neda tak oči nemá asi nikto *1*
-
-
Nicholas je prostě borec. Taky jsem si přála, aby Fantaghiro zůstala s Tarabasem, je to škoda, ale třeba v tom novém díle bude všechno jinak a nakonec spolu zůstanou. Necháme se překvapit. Tarabas se podle mě k ní hodil víc a určitě by ji miloval víc než Romualdo.
-
-
Ale moc by som velke nadeje nedavala tomu že bude pokračovanie sice može chcieť režiser pokračovať ale je otazne či aj niečo bude takže tak aj ked je už že vraj scenár hotový ale tak uvidime alebo neuvidime *1*
-
-
-
-
-
-
V jednom hodně starém rozhovoru Nick říkal, že by si chtěl jednou postavit dům v Itálii, kde by chtěl bydlet se svou manželkou a dětmi, tak jsem přemýšlela nad tím, proč se vrátil do Austrálie. Buď změnil názor nebo zvítězila láska k rodnému kontinentu. Nebo tam jsou lepší podmínky pro podnikání s nábytkem. Anebo tam je málo novinářů a má tam relativní klid a nikdo si ho nevšímá. *15*
-
-
V Austrálii se nejjlíp žije ty krůto, to nevíš. Je tam relativně+ hodně volnýho času a prostě si tam můžeš užívat, ne jenom přežívat jako tady ... *3*
-
-
*10*
-
-
-
Tak tomu říkám chlap,sexy chlap wauuu *14*
-
-
viď! *3* *4*
-
-
Po delší době jsem zavítala na tuto diskuzi a koukám, nic nového. Nick je zatím nezvěstný. Je pravda, že by o sobě mohl dát vědět, určitě ví o tom, že by ho spousta lidí rádo vidělo. Musíme holt čekat, až se rozhodne sám. Ano, zpěvák Jack Ladder (vl. jménem Tim Rogers) je Nickův nejmladší bratr. Ještě mají staršího bratra Stevea.
A co se týče Fantaghiro, jestli je skutečně pravda, že by si herci znovu rádi zahráli v pokračování, tak je to skvělé, pokud mají zájem, tak je tu šance, že by se mohlo třeba časem skutečně natáčet pokračování. Já jsem myslela, že už herci nemají zájem. Mohlo by to pokračovat tak, že by nastoupila nová generace, třeba princezna Fantaghiro mladší, tj. dcera Fantaghiro a Romualda. Možná, že by si Kim Rossi Stuart po těch letech dal znovu říct, vím, že Romualda už hrát nechtěl, ale třeba během těch let z něj ta nechuť vyprchala. No uvidíme, necháme se překvapit, ale určitě by bylo dobré, kdyby v pokračování hrál i Kim Rossi. Prostě původní herci a třeba ta nová generace. -
Tak strašně ráda bych o Nickovi debatovala, ale nevím, o čem. Napadlo mě, že se pomalu blíží jeho 45. narozeniny.
-
-
Veď ani ja neviem že čo o ňom ešte nemám žiadne nové informácie ale objavili sa ďalšie fotky tieto sú určite ešte pred Fantaghiro strašne mlado na nich vyzerá
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=488209541283548&set=ms.488209541283548.488209554616880.bps.a.176101922494313.31271.176074312497074&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=488209554616880&set=ms.488209541283548.488209554616880.bps.a.176101922494313.31271.176074312497074&type=1&theater -
-
No jo, krasavec každým coulem. Taky bych řekla, že je to z dob před Fantaghiro, z dob, kdy dělal jenom modeling a ještě netušil, že jako Tarabas zamotá hlavu tolika holkám. *1* *1* Tak teď už nám chybí jen ta aktuální fotka. *4*
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=CAcxAlzTaYQ
Myslíte, že je to nadabované cizími herci, nebo je to původní znění a je to jejich reálný hlas?
(Dneska mám zase sledovací den... Já se ho prostě nemůžu nabažit. *14* ) -
-
Tak to fakt nevím, ale kéž by to byl jeho hlas. *3*
-
-
Tak jsem si teď pročítala ten článek Pikosky.sk a ta dotyčná tam píše, že se mu narodila dcera a ne syn. Tak mě napadá, že třeba opravdu má dceru a ne syna, aby byl víc maskovaný a víc chráněn před novináři. Kdoví, třeba řekl naschvál, že má syna, aby ho na ulici nikdo nepoznal a aby mu dali všichni pokoj. Kdoví......