Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejkrásnější chlap na světě *14* *14* *14* *14*
  • Ako hovorim v tom filme o Jezisovi bol naozaj dobry aj mu ta rola velmi sadla celkovo sa aj na jezisa podoba a mal tam take starostlive oci skoda ze si nevidela
    • Taky je mi líto, že jsem to neviděla, snad budu mít někdy štěstí a uvidím to. Viděla jsem jenom pár fotek z toho filmu a Nick se mi v roli Ježíše líbil, taky si myslím, že se na tu roli hodil a věřím, že to je pěkný film.
  • happy birthday Nick! Jinak Nick je ženatý a má syna, který se narodil v roce 2007.
  • Na úplném konci 4.dílu Fantaghiro, když se Fiodor promění zpět na Romualda, je použita závěrečná scéna z 1.dílu, kdy se Romualdo přiblíží k Fantaghiro a políbí ji.
    • No to viem ved ked Kim Rossi Stuart nesuhlasil s natacanim tak nejako to vymyslet museli a vymysleli to celkom dobre
      • A prečo nesúhlasil??? O tom ani neviem :(
      • To je pravda, i když se tam v závěru objeví jeho postava, tak mu do obličeje není vidět.
  • Dneska jsem se jen tak letmo koukala na Fantaghiro 5 a je smutné, že na úvodu ani na konci není ani ta původní hudba, sice několikrát zazněla během filmu, přitom je to škoda, ta hudba tomu taky dodávala neopakovatelnou atmosféru. Prostě se musí ještě natočit Fantaghiro 6 a dát to všechno do pořádku. *15* *15*
  • Častokrát jsem přemýšlela nad tím, jak by to pokračování mohlo vypadat. Napadlo mě třeba, že Fantaghiro a Romualdo by mohli mezitím přivést na svět dceru, kterou pojmenují také Fantaghiro a ta by zůstala s Tarabasem. Prostě najít nějakou pěknou, zajímavou herečku, která by převzala štafetu po své matce, protože si myslím, že původní Fantaghiro bude asi navždy chtít zůstat s Romualdem a aby Tarabas také došel svého pravého štěstí, mohl by mít její dceru. Samozřejmě bych to proložila nějakým napínavým příběhem, který by se neobešel bez boje a nepřátel. *5*
    • ehm to by bolo tak trochu...úchylné. *1*
      no a k tomu že by sme mohli napísať jeho bratovi. No ja si myslím že on by nám neodpísal podla mňa mu Nick aj povedal že keď sa bude na neho niekto pítať že nemá nič povedať. A brat brata určite bude chrániť
      • Já si taky myslím, že by neodepsal. Ale vážně nechápu, proč o sobě Nick nedá vůbec nic vědět. Stačilo by třeba i jenom pár vět, když vidí, kolik má fanoušků.
        • asi je to samotár a nemá rád spoločnosť ľudí ale šak on sa raz ukáže a dá o sebe vedieť. Inač ja som písala na ten jeho "pravý" profil že či je to naozaj on a ešte neodpísal tak to bude asi falošný ale od 2 januára už nikomu inému neodpísal asi nemá čas. Dám tomu ešte taký týždeň.
          • Skvělý, aspoň budeme vědět víc. Ještě jsem si vzpomněla na jednu věc, možná se mýlím, ale Fantaghiro a Romualdo nebyli nikdy oddáni, svatba přece probíhala hned na začátku Fantaghiro 2, ale byla přerušena nějakým mužem, který Fantaghiro sdělil, že její otec byl unesen. Ona potom odešla bojovat a pak už si nevzpomínám, že by svatba proběhla znovu.
            • Ano, říkal to v jednom rozhovoru a také jsem ho obdivovala, že to zvládl, jízda na koni není žádná legrace a spustit se takhle hned poprvé a nikomu to neříct chtělo asi pořádnou dávku odvahy. Sama si to nedovedu představit, na koni jsem jela jednou, bylo mi asi okolo 10 let a fakt si neumím představit, že bych se na tom sama rozjela a cválala, natož ještě před kamerou. *5*
            • nie oni už svadbu nemali. Mala byť v tom 6 pokračovaní keby sa išlo podľa pôvodného scenára ale na svete je už iný niekde odložený v šuflíku *15*
              jaaj dúfam že sa zas nebudem opakovať ale chcem pridať jednu vtipnú Nickovu príhodu počas natáčania Fantaghiro (no vtipnú mohol sa to skončiť všelijako)
              Nick nikdy predtým nesedel na koni až pri natáčaní Fantaghiro si po prvý krát vyskúšal jezdenie. Lenže háčik je v tom že Nick to nikomu nepovedal a tak na toho koňa nasadol a nikdo si ani nevšimol že by Nick nevedel jazdiť. Natočili to na prvý krát *15* *15* No Nick je poriadný dobrodruh *3*
  • Já ho zbožňuju, je to neskutečně charismatický chlap... Ale to tady asi jistě všechny víme :-) Je škoda, že ho není nikde vidět, ale nadruhou stranu u mě stoupl v ceně, protože dát přednost prachům a slávě před spokojeným obyčejným životem a rodině, to opravdu svědčí o tom, že je to super chlap :-)

FOTO Z DNEŠNÍ DOBY!!

http://www.ivid.it/foto/personaggi/Nicholas-Rogers/601525/Nicholas-Rogers

Stále kocór :D Dokázala bych si ho představit jako Aragorna v Pánovi prsteenů, nebo by dokázal s přehledem nahradit i Johnnyho Deppa. Já tyhle typy dlouhovlasých fousatých drsňáků prostě žeru!!!! Je to vzácný druh :)
    • Musím ta sklamať ale ta fotka je asi takych 10 rokov stara žial Nickova sučasná podoba nie je známa posledná bola v roku 2005 tu je link ak si nevidela
      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=269910179780153&set=a.181380741966431.32265.176074312497074&type=3&theater
      • Ano, ano.....právě jsem si to uvědomila, proto jsem zpět, abych se opravila. Ta fotka je z premiéry Pirátů... Myslela jsem si to, protože jsem tuhle fotku na internetu ještě nikdy nenašla. ŠKODA...:-( *9*
        • Taky jsem si myslela, že je to nějaká nová fotka, bohužel je to z dob, kdy mu bylo okolo 30 let. Zdání klame. Zatím jeho poslední známá podoba je z roku 2005 z toho filmu The razor's edge. Od té doby se bohužel vypařil a není po něm ani vidu, ani slechu. *13*
  • Je to Pan krasavec souhlasím holky s Vámi, nedá se nic dělat i mezi námi jsou netolerantní slepice,které se za každou cenu musí vyjadřovat k čemukoliv.
    I mě by fakt zajímalo co teď dělá, někdo by měl pátrat víc,já to hledala v němčině, ale tam moc populární není, chtělo by to někoho, kdo umí italsky, tam se prý nejvíce zdržoval a pořádně profiltrovat jejich stránky.
    Jinak připojuji palec nahoru - fakt čaroděj.
    *14*
  • Tak jsem si myslela, že ty fotky v té riflové bundě s tím šátkem jsou novější. Přitom to je z dob, kdy mu bylo asi 30. Škoda no...
    • Nějak se nám kluk jeden schovává. *3*
      • Jeho nejnovější foto asi nedohledáme. Holt si musí ještě zahrát v nějakým filmu, pak budeme moct zase slintat.. *15*
        • Tak snad. *5*
  • Happy birthday, our dear Nicholas. *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší