-
Happy new year Nicholas *14* *4* *5*
-
O Nickovi zatím moc zpráv není, ale za zmínku určitě stojí jeho bratr Tim Rogers alias zpěvák Jack Ladder, který se mi moc líbí a jeho hudba je taky pěkná, viz např. song To keep and to be kept z jeho nejnovějšího alba Playmates, které vydal v roce 2015. Já myslím, že je dost talentovaný a šikovný, nevím, jak moc je známý v Evropě, ale v Austrálii asi určitě, i v Americe. Viděla jsem i několik interview s ním a vypadá to, že je hodný a klidný, vyzařuje z něj takový příjemný klid a pohoda.
https://www.youtube.com/watch?v=GHHxjaRUeZs -
-
Ano mas pravdu. Vyzera byt taky pokojny clovek :) videla som a pocula par jeho pesniciek. Tie su tiez take kludnejsie a zaujimave. Inac by ma zaujimalo kolko meria. Vyzera byt este vyssi ako Nick :D
-
-
Ja som ho tiež nevidela vo filme, kde hral Ježiša a tuším ani pirátov nie :( Ale viem si predstaviť, ako mu rola Ježisa pristala :) Celkom dobre sa zas pamätám na Princeznú a žobráka. Tam bol Nicholas kladná postava a ak ma pamäť neklame, zahral to dosť dobre. Aj kladná postava mu hrozne sekla a páčil sa mi v nej rovnako veľmi, ako v magickej roli Tarabasa :) Veru škoda, že ďalej nič nenatáča, iste by sa zlepšoval, ako píšete baby...
-
-
Taky si myslím.....kdyby pokračoval, mohl z něj být dobrý herec a hrát ve známějších filmech. Jenom by mě zajímalo, co ho vedlo k tomu přerušit svoji hereckou i modelingovou kariéru, když to měl všechno tak dobře rozjeté. Možná toho měl plný zuby, toho veřejného života. Je to škoda, protože je opravdu pěkný a určitě si to uvědomuje on sám, takže by se mu nabídky jen hrnuly. Ale je fakt, že je někdy lepší v tom nejlepším přestat. A rodina je pro něj asi důležitější.
-
-
Tiez dost nad tym premyslam preco vlastne s tym sekol na mysel mi prichdza ako si uz spomenula ze uz mu ta popularita liezla na nervy a z toho usudzujem ze Nick je asi trochu hanblivy a tichy clovek i ked na to nevyzera no a druha naúpadlo ma ci Nick nejako vazne neochorel v tom case a jednoducho s tym musel prestat je to sice pochmurna uvaha ale aj to mohlo byt a v takom stave sa uz asi nechcel ukazovat pred svojimi fanusikmi asi im nechcel zniciť fantazie o tom aky je on nadherny. Choroba dokaze cloveka dost fyzicky zmenit.
Ale nadalej mozeme len hadat preco asi skoncil. Ja stale dufam ze Nick zoberie tu rolu ktoru mu ponuka nejaka filmova spolocnost uz neviem nazov ale stale im neodpoveda. To je dost zle *9* -
-
Já si taky myslím, že mu ta popularita asi začala vadit. Jsou lidi, kteří bez ní nemůžou žít a nikdy by se jí nevzdali a pak jsou tací, kterým to po čase začne lézt na nervy a seknou s tím. Ale tu roli by mohl vzít, to je fakt.
-
-
-
-
Kedže neni čo písať o Nickovi napíšem niečo o Alesandre Martines. UZ davnejšie som písala že čaká dieťa si svojim o dosť mladším priatelom momentálne je dieťa už na svete je pár fotiek kde alessandra pozuje so svojim dieťatom a priatelom
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421622427916940&set=a.421621781250338.98466.111652408913945&type=1&theater -
-
No musím uznat, že Alessandra vypadá místo 50 na 30 let!!!! Ta snad zastavila čas. Vypadá výborně. Nevíš, jestli má chlapečka nebo holčičku?
-
-
to neviem ja som to pozrel len v rýchlosti to je pravda vyzerá na 30 kludne by mohla hrat fantaghiro aj teraz
-
-
Tak Alessandřinu nejnovější podobu bychom měli, teď zbývá už jen náš milovaný Nicholásek..... *15* *3*
-
-
no ak sa dočkáme *15*
-
-
-
-
-
Dnes som si pozerala stránku Finding Nicholas Rogers na facebooku a zarazil ma komentár jednej pani na jeho fotku. Toto napísala " how beautiful you are healthy again" písala aj ďalej a niečo tam trepala o tom že ona bola na operácii a potom niečo aj po nemecky splietala. Dúfam že Nick nebol naozaj chorý a ona je možno nejaká jeho známa a možno sa len pomýlila a myslela samú seba že je znova zdravá. A na konci písala že veľa zdravia do nového roku
-
-
Je to těžké to posuzovat, Nick o sobě nedal spoustu let vědět, kdoví, co opravdu prožíval. Je to smutné, ale mohl být i nemocný. Samozřejmě si přeju, aby to nebyla pravda, ale kdoví. A jestli měl zdravotní problémy, tak mu přeju, aby se ze všeho dostal a začal znovu natáčet nebo alespoň fotit pro magazíny. Pořád má spoustu fanoušků. *3*
-
-
Akorát mi vadí, že na netu je toho o Nickovi moc málo, i na jeho webovkách. Veeeeliká škoda. *9* *9* *14*
-
Tak jsem na internetu po delší době hledala Nickovu aktuální podobu, ale zatím nic nového není, ale zato jsem našla článek o hercích z Fantaghiro (možná jste ho už četli) o tom, jak vypadají i něco z jejich soukromého života a o Nickovi se tam píše, má dceru a ne syna, takže nevím, ale spíš asi bude mít syna, protože vždycky se víc psalo o synovi než o dceři.
https://www.partymenu.eu/news/188-fantaghiro-ako-sa-zmenili-hrdinovia-z-rozpravky -
No včera som pozerala najnovšie filmové spracovanie biblie s anglickým názvom The Bible. PO štedrej večeri, po rozdaní darčekov a rozprávaní sa s rodinou som si len tak prepínala tv stanice a zrazu som prepla na minisériu 4 biblických príbehov. Videla som aj to s Ježišom a musím povedať že lepšieho herca ktorý vedel tak zahrať parádne Ježiša som ešte nevidela. No musím tu napísať meno lebo mi to nedá. Volá sa Diogo Morgado a vážne už pochybujem o tom či Nicholas ho zahral dobre. Tiež sa nemôžem nejako moc vyjadrovať k jeho hereckému výkonu keďže som ten film o Ježišovi s Nicholasom Rogersom videla iba rozkúskovaný na youtube, v hroznej kvalite a ešte k tomu zas s tou taliančinou. No nič budem musieť hľadať ďalej. Dám potom vedieť. Pekné sviatky prajem všetkým a Nickovi *4*
-
-
Také přeji všem pěkné svátky. Já jsem ten biblický film s Nicholasem vůbec neviděla, viděla jsem akorát film Ježíš z roku 1979, tak hrál Ježíše Brian Deacon, pak jsem viděla film Ježíš Nazaretský, tuším, že to mělo 2 díly a včera a dnes dávají na ČT2 film Ježíš, v hlavní roli Jeremy Sisto, ale tento film, o kterém jsi tu psala, jsem neviděla nikdy. A pak jsem viděla i Umučení Krista s Jimem Caviezelem.
-
-
no ja som napr. nevidela ani jeden z týchto filmov poriadne lebo mňa takéto filmy s náboženskou tematikou nebavia ale to čo som videla včera ma zaujalo a pozerala som to až do pol noci. Dnes pozerám znova. A ako som už napísala ten film s Nickom skúsim pohladať a dám vedieť
-
-
Tak to by bylo super, kdyby jsi ho našla, to už je snad jediný film s Nickem, který jsem ještě neviděla. *4*
-
-
-
-
on je moje dávná platonická láska I LOVE YOU NICK FOREVER *14*
-
No a ešte som našla jeden jeho profil na facebooku. Myslím že je falošný i keď fanúšikom odpovedá a vyhlasuje sa za pravého Nicka. A prenedávnom mu tam písala aj nejaká češka Romana Zunková. Toto je link na jeho profil https://www.facebook.com/NicholasRogers69?ref=profile teda ak máš facebook
-
-
Tak teď opravdu nevím, jestli je ten profil falešný nebo pravý. Vypadá to, že je pravý, ale může to být opak. Já si myslím, že pokud by byl pravý, tak by tam Nick přidal svoji aktuální fotku, když vidí, kolik fanoušků mu tam píše. A taky mě tam zarazil komentář paní Malot Mala, která mu píše, že doufá, že je šťastný a zdravý. No nechci malovat čerta na zeď, ale vypadá to, že možná nějaké zdravotní komplikace měl, protože hodně jeho fanoušků píše o jeho zdraví. Vím, že do nového roku si lidé přejí zdraví a štěstí, ale tady je to takové zvláštní. Ale ať je to jakkoliv, tak doufejme, že Nicholas je ze všeho venku a může se naplno věnovat práci a rodině. *3* *5*
-
-
veru a na 100% by som si bola istá že je pravý iba vtedy keby tam pridával fotky jeho nábytku ktorý vytvoril. I keď jednu fotku tam mal ale tú som už videla dávnejšie na internete.
-
-
Tak jsem se na ten profil koukala trochu podrobněji a opravdu to vypadá, že je pravý. Nick tam má uveřejněná i pravidla, že je zakázáno bez jeho povolení vyjímat obrázky atd.
-
Vypadá to, že je pravý, ale nechápu, proč tam nepřidá svoji aktuální fotku. Možná se hodně změnil za tu dobu a nechce nikoho šokovat nebo fakt nevím. Nebo chce, aby si ho všichni pamatovali jako luxusního Tarabase. Tak tenhle profil budu sledovat. *14* *1*
-
-
hm ja si nemyslím že je pravý i keď by som bola veeeľmi rada keby to bol pravý profil. No budem ho aj ja sledovať tak uvidíme
-
-
Pokud je ten profil falešný, tak ten, kdo ho provozuje, si docela zahrává se zákonem, protože podle mého názoru je vydávání se za jinou osobu trestné a zvlášť, když je to slavná osoba. Pokud by to Nicholas zjistil, tak by to mohl hnát i k soudu. *6*
-
-
-
-
-
Tak na to se jdu okamžitě podívat. Moc děkuji. *1* *1*
-