-
Ještě mě napadla jedna věc, jak zjistit něco o Nickovi. Zkusit třeba kontaktovat toho jeho bratra, zpěváka Jacka Laddera. Viděla jsem jeho web, ale email na něj tam nebyl. Možná by třeba odepsal, i když nevím nevím.... *7*
-
Pamätám si ako v jednom rozhovore povedal že ma velmi rád starý a historický nábitok lebo ten už ma nejaký príbeh a preto som prekvapená že Nick navrhuje dosť moderný nábitok
-
-
Ten rozhovor si taky pamatuju. Je možné, že změnil styl života a že se mu teď víc líbí ten moderní nábytek. *4*
-
-
Hmm alebo ho má rád stále ale len v práci porušuje svoju lásku k starému nábytku *4* Mne ked sa niečo páči tak sa mi to páči po celý život *3*
Tiež hovoril že má rá rockovú hudby a to ma potešilo pretože je to tiež môj oblúbený žáner hudby -
-
Já mám taky ráda rock. A když si tu tak hezky o Nickovi píšeme, tak mám chuť se podívat na Fantaghiro nebo na Piráty. Nick je prostě moje srdeční záležitost, budu ho zbožňovat až na věky.
Byla by veliká škoda, kdyby se nikdy neproslavil. Takže jsem vděčná panu režiséru Bavovi, že ho tenkrát objevil a obsadil do role Tarabase. Tenkrát ještě nevěděl, že se z Nicka stane jeden z největších dívčích idolů.
No řekněte všichni, kdyby se Nick nestal známým, tak by byl svět o dost ochuzen, hlavně ta dámská část. Takového krasavce člověk hned tak nepotká. *3* *14* *5* -
-
Hej to by bola veru veľká škoda *14* ja sm videla piratov nedávno ZNOVA *15* jediný muž ktorý sa mu dokáže vyrovnať je JOhnny Depp ktorého zbožnujem už 7 rokov. Pán herec a krásny muž. Joj škoda toho Nicka mohol ešte popracovať na tom hereckom prejave *9*
-
-
Souhlasím, kdyby pořádně zamakal, mohl z něj být uznávaný herec. Škoda no... *7*
-
-
-
-
-
-
Mě se bratr Nick moc líbí, chtěl bych ho přijmout do svého kmene "Heat deer", byl bych jeho členstvím hluboce poctěn, ale ještě se musím poradit s naší radou starších.Do té doby - Žij blaze bratře Nicku! *5* *4*
-
-
o tebe bych ale zajem měl když si stojatej pútárk napiš na muj mail ty bratře *3* *14*
-
Bratře "Stojatý ptáku" díky za nabídku ale nemam zájem.... *6* *7* už jsem ve spoečenství "Teplých kokotů". *3*
-
-
ludia mám dalšiu takú staršiu doteraz nezverejnenú fotkú je to vlastne taký článok v novinách a k tomu jeho fotka. tu je to nech sa páči *3*
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=398566650247838&set=a.176101279161044.31270.176074312497074&type=1&theater -
Merry Christmas Nicholas!!! *1* *1*
-
Tohle je fakt nádhernej,sexy chlap, jeden z nejhezčích, co jsem kdy viděla a jako Tarabas je fakt nepřekonatelnej. *14* *14* *14* I love you Nick. *14* *14* *14* *3*
-
Teraz ma napadlo nieco nove takze skusme sa na Nicholasa pozriet realnejsie stale tu piseme o tom aky je krasny a uzastny ale myslim si ze by sme mali hovorit aj o jeho hereckych vykonoch. Takze takto Nicholas je fesak a to vieme ale nemozeme klamat samich seba Nick nepatri medzi skvelych hercov ja si myslim ze je skor priemerny herec je lepsi model a designer nabytkov. Jeho vykon vo Fantaghiro bol ako hovorim priemerny ale to vlastne ani nikomu neprekaza a ani to nevadi lebo je ocarujuci jeho problem v hrani je ten ze ma stale ten isty vyraz v tvari a herec by mal s menit tvare predsa prostrednictvom nej sa vyjadruju emocie co mi u Nickovi chybalo ale myslim si ze ako Zly carodej bol ta najlepsia volba to sa musi nechat. Princezna a chudas ten film som videla uz riadne davno a ani si uz vlastne nepamätam co tam bolo len okrajovo.
Co sa tyka Piratov tam bol jeho vykon lepsi ako vo Fantaghiro.
Laura non c'è ten film som nevidela len tae ustrzky na youtube ale velmi rada by som si ho pozrela Nickov vykon nemozem hodnotit
Maria, figlia del suo figlio film kde hral Jezisa Krista bol v nom najdoverihodnejsi toto bol podla mna jeho najlepsi vykon no a Razor's Edge myslim si ze to ani nie je film ako taky ale je to len tak mini filmik v ktorm Nick nepovedal ani pol slova a to je skoda i ked scena kde drzal dieta v rukach bolo to najlepsie z celeho filmu a v Nickovi bola naozaj emocia ktoru som chcela vidiet ale moc by som tento film nehodnotila. Tak toto je moh pohlad ne herectvo tie filmy su naozaj pekne clovek si pri nich odychne. A dospela som k tom ze z Nicholasa by mohol byt skvely herec keby pokracoval lebo cim bol starsi tym to bolo lepsie ale Nick si aj tak zasluzi uznanie aspon male za to ake emocie dokazal vyvolat u ludi svojimi postavami a za to ze dokazal nieco co iny znamy ludia len s tazkostou urobia a to rozlucit sa so svetom soubiznusu a zit si svoj vlastny svet *4* vv -
Koukám, že diskuze o Nickovi nějak stagnuje. Bohužel není co psát. *9*
-
-
Vidíš a mna práve dnes napadlo že sa sem pojdem pozrieť a niečo napíšem ved som tu nebola tak dlho. Máš pravdu lebo neni o ničom pisať dokonca aj najlpešia stránka o Nickovi na facebooku nejako stojí a nič sa tam nedeje. Ani sa nečdujem tomu kto tu stránku vlastní že tam nie je už nič nové predsa len pridávať stále tie isté fotky je nuda, informácie tiež nie su žiadne takže o čom písať *9* Mna len napdlo že Nickove narodeniny sa pomali blížia. Či to prinesie niečo nové tak uvidíme nerada to priznávama ale už si pomali začínam zvykať na to že o Nicholasovi už asi ani nikdy nič nebudeme počuť a ani ho nebudeme vidieť. Čím dlhšie človek čaká tým horšie verí v niečo *10* je to škoda *13*
-
-
To čekání je dlouhé, ale mě zas hřeje pocit, že Nick se ještě objeví a začínám tomu věřit. Kéž by to byla pravda. Je mi to taky moc líto, že nejsou nové informace, strašně ráda bych se o Nickovi něco dozvěděla. Útěchou nám mohou být filmy jako Fantaghiro nebo Piráti. *3*
-
-
hm ano ešteže su tie filmy v ktorých Nick hral ale ked ja by som chcela vidieť už aj niečo nové *9*
-
-
Tak snad se dočkáme té nové Fantaghiro!!! *5*
-
-
-
-
-
Našla jsem 2 fotky Nicholase, nevím,jak jsou staré, ale tipuju, že vznikly někdy po roce 2000. http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=detail&i_categoria=3&i_id=136388
-
-
Až na to, že ten odkaz děvče drahé nefunguje... *6*
-
-
teď by snad mělo:
http://www.ivid.it/fotogallery/ismod_index.php?i_section=detail&i_categoria=3&i_id=136390 -
-
tak to nefunguje. V tom případě už nevím, jak jinak to mám okopčit, aby se to otevřelo.
-
-
Víš co udělej, prostě tu fotku odešli sem na osobnosti a admin by jí měl s nejvyšší pravděpodobností schválit. Díky, pomůžeš tím mnoha fanynkám, které by se rádi pokochaly jeho novější fotkou.
-
-
Díky Daisy, snad to sem admin hodí. *3* *5*
-
Posláno, snad to sem dají. Nevím, třeba ty fotky už možná znáte....
-
-
-
-
-
No teda *3*
-
-
prepacte,uz som s tym asi otravna ale ta stranka sa znovu objavila na google *1* *1* a musim to sem dat.ak sa vam to nezobrazi mozte ma dorazit kks ale uz to musi ist!
takze toto je ono, hned ta prva ciernobiela fotka :
https://elcatracho1.wordpress.com/author/elcatracho1/page/4/ -
-
No prisambohu fakt vyzerá ako on. Oči nos, tvar tváre všetko by sedelo až na jeden podstatný detail. Stačí si spomenúť na to, že Nic mal špicatú bradu, ale tento muž jú má takú viacej masívnejšiu. Inač podoba úplne neuveriteľná ak by som si nevšimla tu bradu tak ti bez okolkov poviem, že je to Nicholas Rogers....inač je úplne nevystopovateľný. Dovie čo ho niekedy ešte uvidíme. *9*
-
-
hej mas pravdu.vidis ja som si zase tu bradu nevsimla,skor som sa zamerala na tie oci.a tak som sa tesila ze som ho konecne nasla,aspon jednu fotku a som velmi sklamana ze je to len dvojnik =( ale poriadny kks,nemyslim ze sa este niekto na neho hentak podoba....
-
-
dobre sa zadivajte na ten ksicht,hlavne oci...mozno sa mylim ale mne ho ten chlap strasne niecim pripomina...
-
-
Moc ti děkuju, že jsi ten link sem okopírovala. Koukala jsem na tu fotku a ten dotyčný je Nickovi vážně podobný. Koukala jsem i na ten článek napsaný nad tou fotkou, je pod tím podepsaný Nicholas Rogers, podrobně jsem to nepročítala, ale píše tam o nějaké své sestře a Nick sestru nemá, údajně by měl mít dva bratry. Taky záleží na tom, kdo ten článek psal, asi by bylo dobrý si to podrobně přečíst. Ale podoba tam je opravdu hodně velká, stejné oči i úzký obličej, akorát Nick býval tmavovlasý (pokud ho teda neobarvili) a tady mi přijde jako takový špinavý blond, takže nevím, ale podoba tam je fakt velká. A taky jako autor článku je tam podepsaný Nicholas Rogers, takže je možné, že je to vážně on. Ta fotka je staršího data, ale to je v tom článku na konci napsané.
-
-
Sklamu vás,toto není Nicholas.Podobnost čistě náhodná.Blog sice píše jistý N.R.,ale jde o úplně jinou osobu.Na fotografii je nějaký Tom.
Dnes má Nick narozeniny,takže mu popřejem vše nejlepší. -
-
Omlouvám se hodilo se to moc dozádu,příspěvek patří ke odkazu k foto údajného Nicka.
-
-
tak to je velka skoda =( ale ten Tom sa podla mna strasne na neho podoba...no co uz, musime sa zmierit s tym ze nasho Nicka uz asi nikdy neuvidime v aktualnej podobe =( asi chce naozaj zit v anonymite a nezela si byt ani odfoteny =(
Tak aj ja mu teda prajem aspon Vsetko najlepsie!!!
-
-
-
Tak to som velmi rada ze sa ti to zobrazilo lebo som nechcela aby ste si tu o mne mysleli ze si len robim srandu =( fakt po Nickovi patram uz ale 4 roky hlavne po jeho aktualnej podobe lebo ani mne sa nechce verit ze sa po tak nadhernom typkovi naraz zlahla zem a nikto ho ani tajne doteraz necvakol...ale uplne sa henten na neho podoba akoze mozno to je len jeho dvojnik ale je velmi zaujimave ze akurat on sa vola Nicholas Rogers!a ano Nick mal hnede vlasy ale napr v tej rozpravke uz neviem ako sa volala o nejakej princeznej tam bol cisty blondak...no a co sa tyka tej sestry co je tam spomenuta...uz asi moc spekulujem ale nebude to len nejaky kryci manever? akoze zmiast fanusikov a spol? :D vies akoze mozno suhlasil s tym ze zverejni fotku ale pod podmienkou ze k nej napisu nieco uplne ine :D ja neviem ale nieco mi hovori ze sme konecne trafili do cierneho!
-
-
Já bych taky řekla, že to je Nick, i když tenhle chlapík se mi zdá oproti Nickovi trochu hubený, Nick měl širší ramena a větší svaly, ale celkově u mě převládá dojem, že by to skutečně mohl být ten náš Nick Rogers. *1*
-
-
to mas pravdu ale nemozme zabudnut na fakt, ze Nick bude mat zachvilu 46 rokov...takze ani by som sa necudovala keby je trochu schudnutejsi...no a starsie vyzera to vidiet na prvy pohlad...ved uvidime ked si tu photo pozru aj ostatni ci budu mat rovnaky nazor ako my =) len je zvlastne ze aj keby to bol dvojnik preco ma rovnake meno aj priezvisko? tomu sa uz povie ze obrovska NAHODA *1*
-
-
-
-
-