-
staro-nová fotka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=468974823206623&set=a.376999449070828.1073741827.298329450271162&type=1&theater -
-
Je úžasný jako vždy *14* *14* *14* *14*
-
-
Nicholasovo najnovšie "dielo"
http://www.hfoc.com.au/Showroom/Solid-Teak-Slab-Coffee-Table-by-Nick-Rogers.aspx -
-
zajímavé *4*
-
-
Kedže neni čo napísať aspon napíšem čo sa mi snívalo kedže sa mi snívalo o Nicholasovi. Ale je to len taký krátky zmysel nedávajúci sen. A bolo to takto snívalo sa mi že som stertla v jednej reštauráci jedného muža. Bola som tam so sestrami aj s mamou. Všimla som si že mi je nejaký povedomí. Pristúpila som k nemu a opítala som sa jak sa volá. Pozeral na mna a nič nepovedal. Na druhy den som sa dozvedela že v tej reštauráci bol Nicholas Rogers a to je vše *15*
-
-
Irino Irino ty jseš ale kebule slovenská vypitá... *1*
-
Tak snad se ten sen jednou stane skutečností. *4* I to se stává.
-
-
Ano - ve snu. Sni dál naivko... *1*
-
Tak to by bola paráda všetko je možné *15* ani neviem prečo sa mi to snívalo lebo v poslednom čase som na Nicholasa Rogersa vôbec nemyslela až by som povedala že zabudla tak mi ho ten sen aspon pripomenul *1*
-
-
-
Tak to vůbec nevím, že Alessandra měla kaskadérku, já jsem si myslela, že všechny akční scény dělala sama a dost jsem ji obdivovala a tak mě bylo divné, že by v 50 letech dělala ty samé scény, no ale s kaskadérkou to pak není žádný problém. *2*
-
Neviem ci poznate tuto seriu fotiek od fotografa Adama Watsona ale ako viem neboli este zverejnene i ked dalsia seria tychto fotiek bolo znama uz predtym. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=315223858582118&set=a.179221122182393.31854.176074312497074&type=1&theater
Dozvedela som sa ze tento fotograf chce prave tieto Nicholasove fotografie predat za velke peniaze. Myslim si ze aj zasluzene aj z toho dovodu ze sa zo sveta showbiznisu vyparil a taky su predsa najziadanejsi niektory ludia co si ho este pamätaju si myslim ze by boli ochotny zaplatit hoci aj velku sumu a samozrejme bohatym to robit problem nebude -
-
Tyhle fotky taky znám a Nicholas je na nich zatraceně sexy jako na všech fotkách. *3*
-
Tie fotky sú veľmi pekné :) Nuž, ked je pekný model i fotky vyzerajú krásne a zaujímavo *3*
-
-
1.januara cize utorok o 13:15 na jednotke(Slovenska televizia) budu davat Fantaghiro tretiu cast kde je aj Tarabas sice som to videla uz vela krat ale koli nemu si to pozriem znova *3*
-
-
To se nedivím, já bych na ty díly, kde hrál, mohla koukat donekonečna... *1* *3* *14* *14*
-
-
Fúha, tak nečakala som tu takúto diskusiu *1* Ale som rada, že nie som jediná taká obdivovateľka tohto krásneho herca. Ked som bola malá, hrozne sa mi páčil Romualdo, niečim ma veľmi priťahoval. Ale v skutočnosti, celá rozprávka sa mi páči aj teraz, je v nej niečo nezabudnuteľné a krásne! Ked som ale povyrástla no a najmä teraz, tak si uvedomujem, aký bol Tarabas krásny *14* Veľmi dobre sa hodil na čarodejníka, ale kto by to bol povedal, že vyberú takého krásavca? :) Dokonale sa tam hodil, neviem si predstaviť, že by jeho rolu hral niekto iný... Som veľmi rada, že teraz to dávali na Stv1 no a najmä ma tešili tie časti s Tarabasom :) Veľká škoda, že nenakrútili daľšie časti, tá rozprávka je krásna :)
A milé dámy, ešte aby som nezabudla, tak tento týždeň ma tak uchvátil Nicolas, že sa mi s ním dokonca snívalo! *14* A nebol by to on, keby ešte aj v mojom sne nebol ten záhadný, krásny muž :) Skutočne málokedy ma uchváti nejaký herec, na hercov som neletela ani v puberte, ale Nicholas je tak nezabudnuteľný svojim výzorom a vyžarovaním, že mňa to tiež neobišlo *3*
Pripájam sa tiež k tomu, že mi vadí, že sa nedá o ňom viac dozvedieť. Skôr by ma zaujímalo, aký vlastne je, tento magický a krásny muž. Hm, ale jeho žienka musela mať veľkú radosť z toľkej krásy u nich doma :)
A ešte aby som nezabudla, aj v Princeznej a chudasovi, neviem ako to narýchlo preložiť do slovenčiny *1*, tak bol skvelý. Uloha toho dobráka a s blond vlasmy mu strašne, strašne pristala! Bolo by skvelé ho vidieť ešte v nejakom dobrom filme... -
-
Konecne sa zapojil aj niekto iny inac film princezna a chudas bol natoceny aj na slovensku a bolo to na Orave. Nicholas povedal ze kazdy ho vtedy pozival na dikoteky a stale mu do hotela chodili rozne kytice od fanusikov. Co sa tyka toho aky je clovek to presne neviem ale jeho priatelia este z filmovej brandze o nom hovoria ze je to vyborny a milujuci otec a taktiez je velmi skromy zije jednoduchy zivot so svojou rodinou v Australi.
Mne sa Tarabas pacil hned od zaciatku aj ked som bolo mala ale aj som sa ho velmi bala ked sa premenil na toho vlkolaka vlastne ani neviem ci to bol vlkolak ale vtedy som si myslela ze uz horsia obluda nemoze byt pamätam si ze ked som to videla prvy krat rozplakala som sa *15* -
-
Tak to som nevedela, že natáčali i u nás na SR :)) Krásne! :) Ale tak to som bola ešte na druhom stupni základnej školy, ked to tuším dávali v tv. Ani sa nečudujem, že mu posielali kytice a pozývali ho von, pretože Nicolas pôsobí veľmi príjemne, no a to nehovorím, akým dojmom namňa zapôsobila tá jeho kladná postava v Princeznej a žobrákovi. Bola som malá, a ako som to už vtedy vnímala *14*. Páči sa mi, ked známy človek zostáva skromným aj nadalej, ako náš Nicolas :).
Podobne som bola na tom tiež, ked sa premenil na obludu. Som sa bála, ale ukrutne. Ktovie, čo k nemu ako k takému krásavcovi cítila v skutočnosti Fanthagiro :))
Irina, dnes som našla aj článoček o našom Tarabasovi zo včerajška :) Je k nemu dosť komentárov a je vidieť, že ten zalámal s nejedným ženským srdcom na Slovensku :) Len škoda, že aj tam je tých informácií hrozne máličko :(
http://www.pikosky.sk/2012/01/04/tarabas-tarabas-s-tebou-aj-druhy-raz/
-
-
-
No ahojte ludia po tak dlhej dobe. Už sme to hľadanie asi vzdali :D Ja určite áno :D
-
cawte baby! neviem ako vam ale mne fakt ako Nick vyzera v dnesnej dobe stale neda pokoj *1* mozno dal naozaj popularite zbohom a nechce sa uz ukazovat na verejnosti dokonca si mozno zela aby si ho vsetci pamatali no..za mládi :D ale mna ako pravu faninku to aj tak zaujima(nakolko som cil dokukala Piratov o to viac :D tak som znovu hladala na google a nasla som takyto dost podozrivy picture :D ze by bol nakoniec toto on? neviem... ako pozeram na tu foto tak pozeram ale tie oci su mi strasne podobne jemu...
https://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=633&q=nicholas+rogers+2011&oq=nicholas+rogers+2011&gs_l=img.3...807.10271.0.10624.20.11.0.9.9.0.119.1070.8j3.11.0.msedr...0...1ac.1.61.img..1.19.1112.c-9Zy3e8wtY#hl=sk&tbm=isch&q=nicholas+rogers+now&imgdii=_&imgrc=BK__RzEDn59UdM%253A%3Bk4fUna-2eRaQuM%3Bhttps%253A%252F%252Felcatracho1.files.wordpress.com%252F2014%252F10%252Fwpid-img_58342323787433.jpeg%3Bhttps%253A%252F%252Felcatracho1.wordpress.com%252Fauthor%252Felcatracho1%252Fpage%252F2%252F%3B549%3B480
mozno to nie je Nicholas ale strasne sa mi ten typek niecim na neho podoba kks *1* alebo to nie je on? tazko povedat a sak posudte sami -
-
ospravedlnujem sa, neviem co sa s tym linkom stalo este vcera sa tam zobrazila ta konkretna fotka ale teraz ked ho skopirujete zobrazia sa vam klasicky fotky na google...neviem ako je to mozne =(
-
-
Škoda, že to nejde otevřít, ráda bych se podívala.....
-
-
to je teda velka smola lebo ten chlap vyzeral uplne ako Nick ale ooovela starsi v porovnani s ostatnymi fotkami co sme mali moznost vidiet doteraz...a je obrovska zahada ze ten obrazok z nicoho nic zmizol,uz nie je ani na google ani nikde inde *9*
-
-
-
-
Na jeho facebooku jsem četla, že když natáčel svůj zatím poslední film The razor's edge v roce 2005, tak chtěl s herectvím skončit. Tak doufejme, že se to nikdy nesplní a že si Nick zahraje aspoň v tom dalším pokračování Fantaghiro.