-
Nick má moc hezký oči takový oči jsem u nikoho ještě neviděla.Klobouk dolů..... *14* *14* *14*
-
Tohle je skvělý (a hlavně nádherný herec- v Pirátech byl k sežrání...). Fotek je tu celkem dost, ale chybí mi tu životopis, škoda... *4*
-
ako sa máte? Dosť dlho som tu nebola o Nickovi nie je vôbec nič. Možno už ani nikdy nebude. Asi ho len ísť vyhľadať na vlastnú päsť. Nič iné neostáva.Mám lajknutú stránku jeho brata a tej jeho kapely. A majú novú fotku. No čo si budeme nahovárať jeho brat je skoro celý Nicolas. Tie oči ten tvar tváre, ale Nicolas je omnoho krajší teda možno už ani nie *15* Nevieme ako vyzerá teraz. No mňa to bude stále tak trochu zožierať :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152782998751410&set=a.461487351409.249741.573651409&type=1&theater
Aj som rozmýšlala nad tým že by som napísala jeho bratovi že ako sa má Nick lenže mi to pripadá strašne dotieravé a neslušné. Nemám na to gule no a keby sa na verejnosti chcel ukázať tak to už dávno spraví. A asi by jeho brat ani neodpísal a možno s ním nie je ani veľmi v kontakte. No stále nám ostáva dúfať že sa konečne rozhýbe niečo ohľadom pokračovania Fantaghiro. Nick účasť prisľúbil ak by sa natáčalo znova tak snáď sa toho dočkáme ešte v tomto storočí :D -
-
Mě taky napadlo napsat jeho bratrovi Timovi. Jinak musím říct, že Timova hudba se mi docela líbí. A co se týče Nicholase, taky doufám, že se konečně rozhodne ukázat se znovu světu, tolik lidí by ho rádo znovu vidělo. Každý den existuje naděje, že si to přece jen rozmyslí. A pokud by se natáčel další díl Fantaghiro, tak by se tam mohl objevit, to jo....... *3*
-
-
taaak po dlhšej dobe znova nejaká staro-nová fotka ale taká že z nej padneš na zadok.
Nech sa páči tu je:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=595095857226892&set=o.298329450271162&type=1&theater -
-
Tak to vypadá, že ten profil, na kterém je tahle fotka uložena, je skutečně Nickův. Kéž by, moc si to přeju, aby s námi aspoň nějak komunikoval. Ten profil jsem podrobně neprohlížela, ale nechápu, proč ještě Nick nikam nenapsal, z jakého důvodu se nechce ukázat na veřejnosti ani poslat aktuální fotku. Fakt by mě ten důvod zajímal.
-
No tééééda, tak to je superfotka. Nick jako uhlazený gentleman. Strašně mu to tam sluší. Paráda tahle fotka. *5* *5* *5* *1*
-
-
Sice to nie je nová fotka ale ešte nikdy predtym nebola zverejnenaá
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=310206475750523&set=a.176101922494313.31271.176074312497074&type=1&theater -
-
Díky Irinka, je to prostě supeeer, kus chlapa, co víc k tomu dodat. Všimla jsem si, že na fcb má víc fotek, které jsem neviděla. Je to ten nejlepší chlap na světě, woow. *14* *14* *14* *5*
-
-
Nicholas Rogers
Ahoj mě taky Nichola s Rogers přitahuje, je velice tajuplný. -
-
Re: Nicholas Rogers
*1* Nyo mě vždycky tak nějak přitahovali tajemní muži, a Tarabas.. to je přímo magnet. *1*
-
-
Tak od dob prvního natáčení Fantaghiro letos uplyne 23 let!!!! Je to neuvěřitelné, jak ten čas letí.
-
-
Hej letí niekedy by mohol byt pomalší. Ale Fantaghiro čas vobec neubližil myslim si že ani Kimovi nie i ked to uz nie je co predtym no a Nicholas to este neviem ale ja si myslim že bude byzerat rovnako vyborne ako Alessandra. Už by som aj bola velmi rada keby sa objavili nejake informacie ohladom pokračovania Fnataghiro teda ak ho naozaj plánujú fanušikovia sice spisuju petíciu aby presvedčili dotyčných čo maju na svedomi fantaghiro v jej pokračovani ale ako vidím veci sa vobec nepohli. neviem dokedy chcu čakať pôvodný herci nebudú predsa stale vyzerať celkom mladistvo aj ich čas raz doženie a potom už nenatočia ani ho..o Mali by s ty začať robiť niečo v najbližšej dobe pretože stale vyzeraju k svetu tak by to mali využiť už nemaju vela času
-
-
Fanthagiro by som si nevedela predstavit uz s inymi hercami. Mozno sa boja, ze by rozpravka stratila to, co v sebe krasne mala. A ktovie, aky scenar by vymysleli :( Trosku odbocim, aby diskusia pokracovala dalej :) Akurat davaju na stv1 film Ako delfin. Hra tam Raoul Bova, no a mojmu ocku neuslo, ze vyzera velmi dobre a je to teda ozaj sympatak :) http://www.osobnosti.cz/raoul-bova.php No vo filme vyzera lepsie ako na fotkach :)
-
Nebo se možná stane to, že nakonec budou natáčet, ale vyberou třeba nové, mladší herce třeba jako potomky Fantaghiro a Romualda. To mě taky napadlo. Já bych byla ráda, kdyby natočili aspoň jedno jediné pokračování (hlavně,aby tam byl Nick), když si to fanouškové tak moc přejí, tak by přece mohli aspoň jednou vyhovět.
-
-
No pokial viem Fantaghiro a Romualdo nemali ziadne svoje deti len Smeraldu
-
-
To neměli,ale udělala bych to tak, jakože se jim mezitím narodili (ten 5.díl bych úplně zrušila)....Alessandra sice vypadá na svůj věk skvěle, ale nevím, jak je na tom fyzicky, přece jenom jí bude 50 let a nevím, jestli by zvládala ty bojové scény jako před 20 lety. A kdoví, třeba by to zvládla.
-
-
Podla mna to nie je žiaden problem bojové scény na niečo lahšie by sa predsa urite zmohla a keby aj nie predsa su k dispozici kaskaderi pri natačaní každého filmu pokial viem Alessandra použivala dosť často kaskaderku aj vo Fantaghiro aj v jej mladych rokoch a viem že to bola slovenka. Teraz som si na to tak spomenula ale videla som to v jednej relaci už davnejšie kde robili rozhovor s jednou kaskaderkou ktora vravela že dosť často zaskakovala Alessandru v akčných scénach aj sa čudujem že som si na to spomenula.
-
-
-
-
-
-
Našla jsem na youtube film, kde hrál Nick Ježíše. Tady je link, je to opět rozděleno do více částí a je to v italštině.
http://www.youtube.com/results?search_query=caterina+vertova+maria+figlia+del+suo+figlio&sm=3 -
-
Tak jsem ten film teď viděla, bohužel ten film není celý, je to tam tak divně rozkouskované a vůbec to na sebe nenavazuje a Nick se tam objevil jenom v několika záběrech. Škoda. Tak snad se nám podaří vidět film celý a v rodném jazyce.
-
-
Našla jsem jeho životopis spojený s rozhovorem,je to teda v AJ,říká tam,že Fantaghiro se točila i u nás,to jsem nevěděla.
The 1.90 m tall, dark-haired, a bit mystical young man was born on 6th of March, 1969 in Australia. His parents and brothers Steve and Tim still live near Sydney in house which is located right on the coast of the ocean.
Here is what Nicholas tells about himself: My father wanted me to finish school successfully and work for his enterprise. But I wasn't a very quiet boy, a rather young mutineer instead. Already in the first year, I was discharged from school because I regularly missed lessons during which I spent on the beach.
When I was 10, I ran away from home once. As a punishment, my father placed me in boarding school. It was terrible. I had to wear uniform and live by strict regulations. I played various pranks with my brother when he also went there. One of his brothers even went by ship to Malaysia to take part in a wind-surfing event. Nevertheless, I graduated from the school. At 17, I had a high-school diploma. And there was nothing left to work with my father.
At 20, I got connected with a big American fashion company which sent me to New York. But I was sure that this job would not interest me forever. On holidays in Spain and Italy, I met young people who worked as models and earned money which they spent travelling around the world. I thought it over - why couldn't I also do that? I went to London and applied for a model in bureau which served for Europe. I was modelling jeans for two years till I was fed up with it.
And then suddenly I got message from my agent that some Italian film director has seen my photos on posters and wants to meet me. It arouse my curiosity and without delay, I took the plane to Rome. I am the type of man who swiftly takes a decision. In Rome, some strange woman met me at the airport and already there, literary, pushed under my nose the script of "Princess Fantaghiro" and whispered: "if you'll get this role, I'll be your agent". She took me to the director who immediately wanted me to show them everything I could and he fixed it with the camera. I had already managed to look into the script and knew that the role of Tarabas will come easy to me.
Two days later, I signed the contract and in August of 1994 we started shooting. At first in Italy, then in Czech and Thailand. Shooting wasn't less fantastic as the tale itself. Of course, not everything was so easy. Sometimes, I even had to cheat. When asked if I knew how to ride a horse, I bravely answered "of course!", knowing that only once I had sat on the horse. No way back, surrounded by filming group, I had to get on my black horse. Thank Lord, I kept in the saddle and didn't fall down. We filmed in Italy and in other places, but for a place to live, I chose Paris, because I feel very good there.
The capital of France has it's unique aura. In two years I got a lot of new friends. My three-room apartment is right in the centre of Paris. It has antiquated furniture and splendid carpets and there's nothing modern. I don't like fashionable furniture. At my disposal there is also attic terrace with lots of plants. I'll live there till I get married. Then I will build a house to live with my wife and children. Maybe it will be a house in Toscana where the legend of Fantaghiro was born and, as her prince, I will look for my bride by her eyes, because eyes expresses everything and eyes never lie. But for now I feel good enough with music. There are about 600 CD's in my collection. The picture in which I'm filming now also is related with music. I'm acting as a singer of a rock-group. It is a very sad movie. Quite different is another film where I act, too. It's a thriller about two brothers who have fallen in love with the same woman.
Nicholas models and works for famous companies as Lagerfeld, Ray Ban and Chiemsee. He also won the "Pop Rocky Award" in Germany for one of the three best Actors in the early 1998. -
-
Tenhle článek znám, asi jako úplně jediný. *3* Jinak ve filmových zajímavostech je napsáno ke všem dílům Princezny Fantaghiro hodně informací z natáčení na našich českých filmových databázích FDB.cz a CSFD.cz, doporučuji nahlédnout! *5*
-
-
Je vazne skvele, ze sem este niekto z casu na cas napise a este trochu to tu zije:) Ja si na neho spomeniem tak priblizne raz do roka a potom sa vzdy z toho neviem spamatat (tak napriklad, pred chvilou som docitala vsetky komenatare, co tu su - len skoda, ze vacsina linkov uz nefunguje). Ten chlap je vazne fascinujuci.
mimochodom nepovedala by som, ze desat rokov urobi vo vyzore az taky rozdiel a v Razor's edge vyzera nas drahy Nicholas stale fantasticky...
Stale budem dufat, ze ho niekedy este niekde uvidime:) najlepsie v tej Fantaghiro, hoci o tom je uz dlho ticho...
...nemohol by sem niekto hodit link aspon na tie prve spravy, kde sa vravelo ze s novou Fantaghiro suhlasi? fakt by som to ocenila, diky.
nech je kde chce, dufam, ze je stastny (a ze si je plne vedomy, co sposobil celej generacii dievcat vratane mna *1* )