Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po dlhšom čase som prišla na diskusiu a čakala som že tu niekto napiše. A čo by sme aj pisali keď už nie je čo však. To len tak aby tu aspon nejaky komentár pribudol *1*
    • Pravda, bohužel není co psát. ZATÍM... *4*
      • Ale mna nieco napadlo. Uvažovala som nad tým že na facebooku je naozaj vela stránok o Nickovi . Ja si myslim že určite o nich Nick vie a určite je aj na Facebooku ale pod iným menom. Či to neni od neho trošku blbé ked vidií jak ho ludia chcu znovu vidiet a jak ho majú radi a on neda o sebe vobec vedieť no alebo naozaj o tom nevie ani facebook nemá
        • To by se muselo pořádně hledat, ale ani nevím, jestli by se jeho vlastní fcb dal nějak najít,pokud je třeba pod jiným jménem, já sama fcb nemám, tak se v tom moc nevyznám.
          • Tu je velmi pekne upravená fotografia Nicholasa je to z tej stránky Finding Nicholas Rogers myslim ze sa velmi dobe hodí na tapetu pocitaca
            https://www.facebook.com/photo.php?fbid=182271905210648&set=a.182270111877494.32387.176074312497074&type=1&theater
            • Je skvělý jako vždy. *14* *14*
  • Nevíte někdo, kde bych si mohla zadarmo stáhnout pohádku Princezna a chuďas, kde hrál Nick? Na ulozto.cz jsem to nenašla a nikde jinde mi to nejde. Dík.
  • RE

Fakt musim povedat,ze je to krasny chlap.Je v nom nieco nebezpecne a tajomne...zavidim tej babe v piratoch :P neviete niekto ci je zenaty ?? :P
    • Re: RE

Tak to tedy vážně není *3* *14* *14*
  • SEXOOOSKO

kua...tak takto sexi chlapa som este nevidela......skoda ze je taky stary *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: SEXOOOSKO

Jestli ti je 12 let tak chápu, že je pro tebe starej *5* Já na ním slintala už v 90.letech, kdy byl ještě mladík *4*
      • Re: Re: SEXOOOSKO

asi tak...ja taky...pomatuju si kdyz to byla novinka ten serial..=) *14*
        • Re: Re: Re: SEXOOOSKO

já taky, mohlo mi bejt tak okolo 10 let.. *5*
  • Nick má narodeniny haa *15*
    • Tak ses z toho podělala , ha! *1* Kdo by to řek, že i Nick má narozky a já myslel, že je nějakej mutant ze zkumavky uměle "vypěstovanej" bůhví odkud. *1* *5*
  • pomoc

neviete niekto ako sa môžu pridavať sem iné dokumenty ako obrázky a videá???? *9* *9*
    • Re: pomoc

Obrázky můžeš přidávat až po přihlášení *5* Odkazy a videa se přidávaj normálně, máš tam přece link *3* Stejně tak jako životopis *14*
  • Mohli byste mi prosím vás napsat názvy všech dílů Princezny Fantaghiro? Mám v tom dost chaos, díkec. *3*
    • To by se dříve tady lidé z toho museli upsat, udělám Ti to jednodušší. *4* Nahlédni do české filmové databáze FDB.cz, ale spíše Ti doporučím tu špicovnější a serioznější CSFD.cz, tam najdeš všechny díly, jen zadej do vyhledávače nahoře "Princezna Fantaghiro" a vyjede Ti to všechny vyhledané výsledky. *3* *5* Rychlé, snadné.
      • díky *3*
  • Mám dotaz - přijde mi naprosto nepochopitelné opěvování osobnosti, kterou osobně neznám, ale u druhých to (až na vzáscné výjimky) toleruji. Však co mě zaráží více je povrchní opěvování idolů, čtu tu jen samou chválu na jeho vzhled, v lepším případě na jeho práci. Jaký ten Nick vlastně je charakterem, zasluhuje si opravdu stavět na ten pověstný piedestal? Jaká je jeho povaha, povězte. *5*
    • inač v tomto s tebou súhlasím. Nicholas Rogers môže byť kludne namyslený arogantný chlap ale môže byť aj jeden z tých o ktorých môžeme povedať že je naozaj človek s velkým Č. Ktovie. Ja len viem že keď ho vidím tak si spomeniem na detské časi keď fičala v TV Fantaghiro s tajomným Tarabasom. je to akási nostalgia, spomienky na niečo pekné
    • PS: A omlouvám se za chybně napsané slovo "vzáscné" místo " vzácné".
      • Těžko vysvětlovat. Ano, jde tu o povrchnost. Máš pravdu. Ale podle mě naprosto přirozenou. Krása a charisma se opěvuje už od samých počátků lidské civilizace ;-) Bozi, sošky, bisty, portréty, o pár století později FILMY... a všichni nad krásou žasli, aniž by dotyčnou / dotyčného znali. My ho viděly ve filmu a prostě se nám zalíbil. Všichni si tu dokážeme připustit fakt, že potkat ho ve skutečnosti, dost pravděpodobně by přišlo zklamání. Ale tak co, jsme lidi, máme oči a smysl pro lidskou krásu a sex appeal. Osobnost je taky důležitá, ale u filmových herců, které v životě nepotkáme osobně, není tak podstatná.
  • inak tiez pochybujem ze by do toho Kim Rossi znovu isiel nakolko v 4 a 5 diele uz nechcel hrat a myslim ze prave preto to bolo take otrasne a uplny prepadak =(
    • To viem ja len ze mohol za tie roky zmenit nazor. O 4 casti a 5 tiez mozem povedat ze to bol prepadak. 4 casti nepomohol uz ani Nick. Prilis preplacane, Fantaghiro tam mala zas tie svoje nekonecne a uz riadne otravne prednasky o laske a mnohe nesympaticke postavy ako bola ta "azijska" princezna ktora sa furt lepila na Tarabasa aj ked ju nechcel. Fantaghiro mala skoncit 3 castou kde sa mi Tarabas omnoho viacej pozdaval ako v 4 casti a kde mal film este povodnu linku pribehu. Pravda ale je ze by si Fanthagiro zasluzila poriadny a dobry koniec, taky aky ma byt. Film by mal napravit svoju povest to ale asi bez predstavitela Romualda nepojde.
      • presne! tretou castou to mali definitivne ukoncit.Ako sa Tarabas polepsil,Fantaghiro nasla domov pre tu malu princeznu, adoptovala si ju a s Romualdom mali zit stastne na zamku spolu s jej sestrami a ich manzelmi.To by bol byval koniec ako sa patri a nie tie prekombinovane blbosti co potom nasledovali...mozno prave preto chce s tym Alessandra znovu zacat a napravit to co doslova pos**li reziser a scenaristi.Inak mas pravdu tu Angelicu som strasne neznasala kks chudak tarabas stale sa mu len vtierala =D=D len to bol vrchol trapnosti ked tych cinanov museli hrat belosi!tak to uz ozaj bolo hodne na zlatu malinu =D
        • :D ked som videla tych akoze cinanov tak som sa za hlavu chytala, vydrzala som to pozerat iba kvoli Tarabasovi. To som mala asi 11 rokov ked som tu cast videla prvy raz a uz vtedy som si uvedomovala ze je to uz prehnane. A 5 cast som sa odvazila pozriet iba koniec lebo to uz nemalo s povodnou Fanthagiro vobec nic spolocne a strasne ma to nebavilo...Teraz nieco mimo Fanthagiro. Este asi pred dvoma tyzdnami som si prezerala stranku na facebooku Finding Nicholas Rogers kde admin/ka napisala prispevok kde sa zmienila o tom ze napisala udajnemu Nickovmu bratovi spevakovi Jackovi Ladderovi vlastnym menom Tim Rogers. Pytala sa ho na Nicka a on jej napisal ze ziadneho Nicholasa Rogersa nikdy nevidel a vobec ho nepozna. Adminka sa v tom prispevku vyjadrila tak ze si z nej urcite robil srandu pretoze ako vieme Nick ma este starsieho brata Steva Rogersa ktory reziroval videoklip Tima Rogersa. A este je tam aj ta podoba. Ten najmladsi Tim ma take iste oci a ma aj tvar taku predlzenu. Takysto je dost vysoky so stihlou postavou a ma aj to drzanie tela take ako Nick. Len je o kus skaredsi. Videla som aj fotku toho najstarsieho a geny sa nezapreli ani pri nom. Len si uz vobec nepametam kde som tu fotku videla. No Tim je asi vtipalek. Alebo nechce zradit brata a cudziemu cloveku o nom pisat bez jeho vedomia.
          • no veru...aj ja som pozerala fantaghiro len koli nemu =) a myslim ze tak robila nejedna baba =D Tarabas bol jednoducho TOP! dokonca sa na neho nechytal ani romualdo(nech bol ako pekny a hlavna postava)a ani ten Aries(ktory sice nebol na zahodenie)za to totalne od veci ako cela 5 cast =D=D

to fakt? inak aj ja som niekde volaco take citala ze sa podarilo naviazat aky taky kontakt a to dokonca s jednym z clenov Nickovej rodiny....ak je to naozaj tak ako pises ze si ten Tim robil srandu a na konto Nickovho zakazu(co sa verejnosti tyka) neskor klamal ze nie je ten a ten atd tak ozaj tomu nechapem....a uz vobec nemozem pochopit Nicholasove pohnutky...na jednej strane akoby sa pod zem prepadol, zije(ak vobec este zije-co dufam =D )v ustrani,nikto ho neodfotil(co by pre skusenych paparazzov nebol najmensi problem),jedina najnovsia info o nom pochadza az z roku 2007 kde sme sa dozvedeli ze mu manzelka Angela porodila syna(dceru?).a este predtym natocil jedno velmi kratucke video z nazvom The Razors edge z roku 2005, a na strane druhej chce znovu oprasit postavu Tarabasa a hrat vo Fantaghiro???to by mu uz nerobilo problem postavit sa pred kamery? =D akoze v tom kedysi dokonalom a nadhernom typkovi sa vobec neda vyznat =D=D=D
            • No je to asi divny clovek :D A tiez ma niekedy napadne ci Nick este zije. Chudak uz ho ideme pochovavat len kvoli tomu ze sa neukazuje :D Ono ho mozno presvedcilo skoncovat so slavou aj narodenie dietata. Asi sa venuje iba tatkovskym povinostiam a vyraba nabytok. A preco by sa chcel Nick vratit do Fanthagiro? Asi kvoli nejakej nostalgi? Neviem alebo potrebuje peniaze. I ked som citala ze vraj je Nick velmi uznavany v tom co robi. Takze o pracu a peniaze asi nudzu nema. Som tak trochu smirovala profil Jacka Laddera na instagrame :D som dufala ze by tam mohol mat nejaku rodinu foto kde by bol aj Nick ale mal tam iba seba a kolegov z kapely. Inac ked budem zas aspon nieco nove ohladom Nicka tak sem znova napisem. Nieco vacsie sa casom snad ukaze :)
  • zaujmalo by ma preco je tu toho tak malo to cakaju kym zomrie potom napisu nejakych par viet??...
    neviem ci je zenaty a to ma stve najviac....
    *16* *16*
    • je zenaty a ma 5 rocne dieta hej asi tak napisu o nom az ked zomrie smutne ale je to tak a on uz nie je celebrita ani hviezda tak naco by o nom pisali
    • Nick je ženatý a má 5tiletého syna. Informací o něm je strašně málo, protože ze světa herectví a modelingu prakticky úplně zmizel a žije životem obyčejného člověka. Snad nejvíc info najdeš na facebooku "finding Nicholas Rogers", je tam spousta fotek,bohužel všechny fotky jsou minim. 13 let staré. Aktuální podoba Nicholase je momentálně nedostupná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit