Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Rogers

OSOBNOST 31.12.2006 
474 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosím pekne, vie niekto kde stiahnuť film s Nickom "Laura non ce"?
    • holka a nechtela bys sis stahnout radej jeho kuzicku z onech mist????????
    • Tak to nevím, dřív byl přístupný, sama jsem ho viděla, ale teď jsem ho nenašla.
      • daisy,ďakujem za odpoveď.a tento mesiac sa mi úplne náhodou,no asi zázrakom podarilo to dvd z netu objednať takže som nadšená.
  • No a zo sveta internetu zmizla stranka O Nicholasovi (Nicholas Rogers org.) uz asi posledna svojho druhu uz dlhe roky ta stranka stala a nic nove tam dosial nepribudlo no alespon na fb jedna uzasna stranka o Nickovi je a je ich este viacej tak dufam ze tie tiez nezmiznu ako zmisol Nicholas sam. Stale mi nejde do hlavy jak sa dnesna podoba jedneho kedysi slavneho cloveka moze tak ututlat to som este nevidela jak sa mu moze darit svoju tvar schovavat pred okolitym svetom co v Australi nie su paparazzi? Alebo su a pochopili ze Nicholas uz nie medialne znama osoba ze je to len obycajny clovek ktory sa zivi naozaj pracou a jeho slava i ked nie bola velka a nedala sa vyrovnat slavou hollywoodskych hercov ale za to to bola hviezda aspon taka mala iba v styroch ci piatich filmoch lebo to asi nebolo to co by ho robilo stastnym a mozno preto sa asi s najväcsou pravdepodobnostou ani nehodla vratit ked sa mu zije dobre tak ako sa mu zije. No priatelia mozno sa budeme zmierit s tym ze uz ho viacej neuvidime a mozno su to len moje ponure myslienky dnesneho dna ved kto vie kde ho mozno raz uvidime nadej predsa umiera posledna *1* *2*
    • Moje řeč, ale je fakt,že na té stránce o něm nic nového nebylo, ta stránka byla celkem k ničemu, tak doufejme, že se Nick jednoho dne objeví a že bude mít novou stránku, že se jednou dozvíme, jak vůbec vypadá. Já si myslím, že díky tomu, že se Nick tak stáhnul ze světa šoubyznysu, se o něm už tak moc neví, tudíž ho ani nikdo nefotí. Přece jenom svoji největší slávu prožíval v 90. letech, tudíž ta nejmladší generace o něm ani neví. Je to škoda, ale neházejme flintu do žita, něco mi říká, že se Nick ještě objeví, přece jenom má spousty fanynek, tak snad si dá říct a vyleze z úkrytu. *3*
      • hej podaj by ale pokym budu davat Fantaghiro tak na neho nezabudne ani mlada generacia. Ale by som sa potesila keby davali princeznu a chudasa uz som to dlho nikde nevidela naposledy som to videla asi ked som mala 10 rokov a to ma vtedy nenapadlo ze ten blondavy je Tarabas z Fantaghiro to iste s ami stalo pri pozerani Piratov tiez som si neuvedomila ze je to Nicholas az po case o niekolko rokov som zistila ze to bol stale ten isty herec asi je to tym ze male deti moc nerozlisuju podbu ludi a tak som si to ako mala neuvedomila az teraz som zistila ze som vlastne vyrastala na filmoch kde bol on. On je moje dectvo preto tak strasne chcem aby sa neikde ukazal *5*
        • Já jsem třeba Princeznu a chuďase nikdy neviděla. Nemůžu to nikde sehnat a mrzí mě to. Na youtube to je jenom ve španělštině. Piráty jsem viděla letos poprvé. Fantaghiro znám také z dob dětství,ale tenkrát jsem měla z Tarabase docela nahnáno, až po nějaké době jsem si uvědomila, že je to nádherný chlap.:-DD Taky doufám, že Princeznu a chuďase budou zase brzo dávat.
  • ahoj

Neviete či Nicholas žije v Sydney? Ak viete kde sa nachádza, tak dajte vedieť *7*
    • Re: ahoj

V jednom už hodně starým interview /asi z roku 1998, nevím přesně každopádně to bylo před rokem 2000 *5* / říkal, že žije v třípokojovém bytě staromódně zařízeném a s podkrovím, kde má mnoho květin. Kdesi v centru Paříže ve Francii, protože to je místo, kde se cítí nejlíp. Předtím pobýval např. v Americe, pak v Londýně. Kde bydlí teď to nevím.. *5* Jinak je to velkej milovník hudby, před těma 10 lety měl asi 600 cédéček a umí hrát na kytaru. Taky tehdy povídal, že až se jednou ožení, že si postaví dům v Toskánsku /myslím, že je to v Itálii/ *5* . Kde je teď Nickovi konec, to ví jen on sám.. *5*
    • Re: ahoj

NICK ŽIJE VŠUDE *3* *1* KDE MÁ ZROVNA PRACOVNÍ POVINNOSTI, TAM SE NACHÁZÍ A ŽIJE. *3* MÁ KOČOVNÝ ZPŮSOB ŽIVOTA *14*
  • Nicholas ma takú tvár, že sa ani nemusí veľmi snažiť a výzor diablika je na svete :)Ale aj dobre spravil, že sa odmlčal, v záujme seba a svojej rodiny. Mnohým už médiá pokazili životy.
    Inak by som si ani nepomyslela, že existuje nejaká diskusia na tému o tomto sexošovi! :) Ináč sa on nedá nazvať :) Som preto poriadne prekvapená :)
    Ale zas dosť mi je ľúto, že pravdepodobne asi nebudeme mať veľmi o čom písať, kedže ďaľšie informácie sa ku nám o hercovi nedostávajú :( Už potom len pekné fotky obzerať *14*
    A k Romualdovi - nemyslím si, že označenie suchár k nemu ide. Ved hral len takú postavu a charakter, aký mu bol predpísaný... Hrozne sa mi páčili chvíle ako malej, ked sa už išli pobozkať s Fanthagiro, a jeho oči... Hm, boli také nezabudnuteľné :))) Ale aj Fanthagiro mala veľmi pekný pohľad :) Prečo takú peknú rozprávku, s pekným posolstvom a hodnotnú nenatáčali dalej? *13*
    • No fakt Romualdo tiez nebol na zahodenie tiez to bol fesak ele Nicholas mal v sebe nieco tajomne a zaujimave co ma nanom pritehuje.
      Inac Kim Rossi Stuart je celkom uznavany herec sice ho cas zmenil ale vyzera podla mna vyborne a Alessandra je tiez zachovala
      http://www.zimbio.com/photos/Kim+Rossi+Stuart/Vallanzasca+Photocall+67th+Venice+Film+Festival/iSdIAK7bzYE

http://www.pikosky.sk/2012/01/04/tarabas-tarabas-s-tebou-aj-druhy-raz/alessandra_martines_reference/
      Neviem ci to viete ale alesandra je tehotna a ma naozaj mladeho priatel s ktorym to dieta caka
      • Kim Rossi ujde, není to špatnej chlap, ale je na něm už vidět,že má svoje léta. Jako Romualdovi mu to slušelo, ale na Tarabase prostě nemá, nemá to kouzlo a to charisma, Nicholas má krásnou a zajímavou tvář, ten ďábelský výraz mu dodává to neodolatelné charisma, které nemá snad žádný chlap. A Alessandra vypadá výborně, pořád má ten roztomilý a rošťácký úsměv, na Fantaghiro se hodila moc dobře.
        • Tak ale vies nevieme ci aj na Nicholasovi nenechal cas stopu. V roku 2005 kedy bola naposledy znama jeho podoba tam nebola moc velka zmena vlastne mozno ani ziadna keby bol upraveny a nebol by tak zarasteny ale urcite som aspon jednu vrasku na neom videla a co som si vsimla bola jazva ktoru ma nad obocim presne na tom istom mieste a uplne rovnakeho tvaru ako vo Fantaghiro ked Smeralda do neho ako orla vystrelila kamienok asi sa naozja zranil pocas natacania
          • Tak té jizvy jsem si nevšimla, na to se budu muset podívat. *5*
            • Ja som si tú jazvu všimla, bolo ju vidieť tuším len z profilu. Ale ho neukrátila o ten šmrc, čo má :)
              Pozerala som aj Kima Rossiho na internete, myslím si, že vyzerá výborne

*3* A mám dojem, že sa skoro vôbec nezmenil. Stále je to riadny sympaťák a aký usmievavý :)
              Chcela by som vedieť, že ked bol Nicholas taký krásavec, či nebol nejak namyslený. Lebo popravde dievčatá, z mnohých fešákov, ked som vycítila, ako so o sebe veľa myslia, kedže vyzerajú dobre, tak ma to strašne odpudzovalo. Ale ten náš Nicholas, akoby zas vypadol z bežného rámca a zdá sa mi, akoby bol aj v tom iný *14*
              A aj ten herec Luka Venantini (v dnešnej časti) ako Aries vyzeral k svetu :) Čo poviete? *3*
        • myslim ze mu moze konkurovat len Johnny Depp no musela som ho spomenut lebo ho zboznujem uz par rokov ale najprv bol Tarabas *15*
    • Ještě snad není všem dnům konec a tak můžeme doufat,že se Nick objeví. Přece jenom naděje umírá až poslední.
  • Miniživotopis

Nicholas Rogers

Nicholas Rogers sa narodil v Austrálii. Jeho rodičia a bratia Steve a Tim žili neďaleko Sydney. Jeho otec chcel po ňom aby úspešne skončil školu a pracoval pre jeho spoločnosť, ale Nicholas bol mladý rebel a trávil radšej svoje lekcie na pláži ako v skole. Ked mal 10 tak utiekol z domu a bol umiestnený za trest v internátnej školy. V 17 úspešne ukončil školu. V 20 dostal kontrakt s veľkou Americkou Módnou spoločnosťou. Bol si istý že tento job by ho nemal zaujímať navždy, začal pracovať ako model a 2 roky predvádzal jeansy, keď zrazu dostal správu od svojho agenta že Talianský filmový režisér sa po nom pokukáva a chce sa s nim stretnúť. Zvedavý Nicholas si chytil lietadlo do Ríma kde okamžite dostal úlohu "Tarabasa" v "Princezne Fataghiro". Po tomto sa jeho kariéra naštartovala a dostaval hlavne role ako spevák v rockovej skupine a ako pirát. Keď robil modela tak pracoval pre známespoločnosti ako Lagerfield, Ray Ban a Chiemsee . Tiež vyhral "Pop Rocky Award" v Nemecku za jedného z troch najlepších hercov v roku 1998 .
  • Něco pro oči

Nicholas je bezesporu ten nejvíc sexy a přitažlivý chlap, jakého jsem kdy viděla... Hmmmm... *14*
    • lynette

Re: Něco pro oči

kde si nechala oci devcico nestastna... *9* *9* *9*
  • ved prave...koho by aj nenapadlo ci este vobec zije.Keby aspon poslal nejaky odkaz,pozdrav alebo hned aj jediny rozumny dovod preco sa rozhodol ignorovat fanusikov(za co sa na neho aj niekedy hnevam) a ostal zit ako keby vo vazeni alebo ja neviem =( ved sam urcite vie ako ho baby doslova zrali vdaka ulohe tarabasa.a urcite vie zeby sme ho konecne radi videli alebo aspon vedeli nejake najaktualnejsie spravy o nom...asi sa naozaj vsetkeho vzdal prave preto ako pises ze sa stal otcom a chce sa detom venovat na maximalnych 100 % a popularita by ho v tom obmedzovala.... nic by sa mu ale fakt nestalo keby aspon nieco zavesi na socialnu siet... =(
  • hougerka.edward

Happy B-day!

Všechno nejlepší Nicku k narozeninám...seš best ať se ti daří =) *1* *14* *14*
  • cynthia

Všetko najlepšie

Happy Birthday Nicholas *3* *3* *3* *4* *4* *3*
  • dasha86

oči

nejhezčí oči, co jsem kdy viděla *14*
    • Re: oči

*13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit