-
něco sem našla
přes google sem našla nějaké stránky s krásnýma fotkama nicholase - http://nick.fatal-attraction.org, jsou jich tam mraky.je to prostě krásnej ďáblík:-) *5* -
-
Re: něco sem našla
Hele broucku, nektery ty fotky jsou v dost spatne kvalite, ale jinak to ujde.
-
-
Happy birthday, my dear Nick. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jojo a hezkej zbytek života! *1*
-
-
Pro Fanynyku: S tím ubožákem - oteplouchem - nemá cenu se vybavovat. Ať si tady léčí svoje mindráčky, zjevně o něj žádná holka ani nezakopne a tak chodí na web herce, o kterém holky diskutujou, i když se naposledy objevil někdy před 7 lety. Pro zakomplexovaný chlapy to je nepochopitelný. I takoví jsou mezi námi....
-
Dopozerala som Fantaghiro 4 a uz som aj zabudla jaka je to neuveritelna sprostost prve tri castu su skvele je to jednoducho taka odichovka ale 4 je hnus a o 5 casti ani hovorit radsej nebudem. Sice nadavam na film kde je Nicholas ale aj tak si to ten film zasluzi. Nema to hlavu ani pätu stale sa to tam toci okolo toho isteho jak Fantaghiro miluje Romualda a nikdy nijakeho ineho muza nebude milovat pritom vsetko to bolo len klamstvo pretoze v 5 uz flirtuje s piratom tak som tak nad tym rozmyslala ze mohla zostat rovno s tarabasom. Dalsi nezmysel je taky ze jak moze byt Azia hned za rohom obycajneho europskeho lesa. Postavy stratili svoj vyznam. Xelesia je zrazu milujuca mamicka a z Tarabasa sa stal az prilis dobry clovek co mu nepristane a chodi za Fantaghirou jak taky psik jaj strasne uplne stratil tarabas svoju podstatu a aj svoju krasu. Krasu pretoze v 4 casti je tak straaaasen umeli az som sa na neho nemohla pozerat v tretej casti je prirodzeny a naozaj nadherny ale co s nim porobili v 4casti maskeri tak to je az hriech. Linka ktora zakriva jeho nadherne oci kilo make-upu, domalovane obocie fuzy tiez a az prilis ulizane a vyrovnane vlasy. Strach a hroza vyzeral tam jak zenska co hra na chlapa dufam ze si zmenu vyzoru Tarabasa vsimli aj iny
-
-
Ten 5.díl je naprosto o ničem, úplně popírá všechny předchozí díly. Tenhle díl jsem celý neviděla, jenom pár ukázek a vím, že Fantaghiro nakonec skončí v náruči nějakého piráta, což se úplně vymyká předchozím dílům, kdy pořád prohlašovala, jak miluje Romualda a že Tarabase by nikdy milovat nemohla. To si rovnou mohla začít něco s Tarabasem. Lamberto Bava si prý uvědomuje, že ten 5.díl je k ničemu, tak se prý rozhodl natočit ještě 6.díl, kde by měl opět hrát Nicholas (v 5.díle nehrál) a ten nepovedený děj zase napravit, ale zatím jsem neslyšela nic o tom, kdy se bude natáčet, jestli se vůbec bude natáčet. Kéž by se Nicholas rozhodl vylézt z úkrytu a natočit aspoň něco.
-
-
O tej 6 časti sa hovorilo myslim uz pred rokom a mozno aj dlhsie a stale nic vies ci to neboli len slova mam sice informaciu ze Nicholas Rogers a Alessandra Martines (Fantaghiro) suhlasili ale zatial nemozeme na 100% vediet ci je to pravda a co ak Kim Rossi Stuart (Romualdo) sa rozhodne nevratit sa s tym filmom uz predsa nic neurobia. S tarabasom by ju dokopy nemohli dat pretoze stale by to nebolo odcinenie toho co bolo v 5 casti fantaghiro ma byt s Romualdom a tak by to malo aj cele skoncit ak chcu aby to bol ten spravny koniec i ked vzdy som chcela aby fantaghiro bola s tarabasom a podla mojho nazoru sa k sebe aj viacej hodia a je medzi nimi väcsia chemia takze neviem jedine zeby sa rozhodli natocit 6 diel s uplne inymi hercami co ale podla mna vobec neprichdza do uvahy ale Fantaghiro si zasluzi dostojny a spravny koniec. NIkdy to tomu reziserovi neodpustim jak dokazal nieco take urobit a podla mna nebol vtedy pri zmysloch *15* . Tretou castou sa to malo cele skoncit ale zakladnou ludskou vlastnostou je chamtivost ludia chcu vzdy viac a niekedy sa chciet viac neoplati a to hlavne v tomto pripade. Kbey to nedohnojil tou 4 castou a hlavne 5 tak by to bola naozaj pekna trilogia skoda ze jej caro sa 4 straca. Kim Rosi Stuart vedel preco nesuhlasil pokracovat v 4 casti asi jediny z nich mal rozum. *13*
-
-
4. cast som nikdy nevidela celu (bud som to zapla neskoro alebo proste vzdy do toho nieco prislo...) az teraz a mne sa to hrozne pacilo (ani nemusite hadat kvoli komu:-D)
dokonca aj Angelika, ktoru som nikdy nemala rada (hlavne preto lebo Tarabas s nou ostal na konci na miesto Fataghiro) bola dobra - jej pristup nemal chybu - asi ako: hm... pocula som, ze v lese zije hrozny, mocny carodejnik s krasnymi ocami - toho si vezmem:D a Tarabasov vyraz ked vsetkym vojakom naokolo oznamila, ze jej to jej snubenec.... proste to fakt nemalo chybu:D take krasne, klasicke WTF :D
jasne ti aziati ma tam trochu prekvapili ale celkovo to bolo pekne, mali velmi pekne dialogy napr. ked Fantaghiro a Tarabas sa bavili o laske a priatelstve, alebo Cierne kralovna (Vykonaj dobro a znicis si zivot:D) alebo Darken Angelike - Tvoja laska dokaze nenavidiet, ci ked sa Tarabas bil s Darkenom (Co tym chces povedat? Ze zlo ma len jednu tvar a ta je moja?) a myslim ze Romualdovu lasku som tak nejak ozaj pochopila az tu (co je trochu ironicke kedze tu ani vlastne Romualdo nebol) - ked ako Fiodor vravel Tarabasovi aby sa postaral o Fantaghiro... dojemne... a bolo to hrozne smutne... ja viem ze to mal byt asi stastny koniec aj pre Tarabasa ale zlomilo mi to srdce ked na konci povedal ze bude Angeliku milovat silou vole... on je tak straaasne tragicka postava *13* chcela som aby bol s Fantaghiro...
ale ta scena v jazere... ludia... ja fakt upodozrievam toho rezisera, ze ratal s tym, ze fanusicky trochu povyrastu a znova sa k tymto filmom vratia a preto hodil Romualda aj Tarabasa do jazera *1* *14* *1*
viem, ze tu vela ludi spomina tu 6. cast a ze ma byt aj s Nickom a Alessandrou (to by bolo uplne skvele, asi by som to ani od radosti neprezila *1*) ale mohol by niekto hodit link odkial to maju? Diky
Mimochodom uplne nadherne, ze som nasla diskusiu o Nickovi, ktora este ako tak zije:)
-
-
-
-
fetak a bisexual
Nicholas celkem ujde, ale nechava se pichat i od chlapu, coz je v teto btanzi uplne normalni a fetuje jak divej, coz je vlastne taky normalni. Ale ja bych s nim nechtela mit nic spolecneho, jeste bych chytila nejaky filcky (v lepsim pripade) nebo pohlavni chorobu (v tom horsim pripade). Moc me na tomto foru tesilo. Paa *3* -
-
Re: fetak a bisexual
sexovat=uzivat si zivota *3* -
-
Re: Re: fetak a bisexual
sexovat s kazdym=brzy chcipnout na pohlavni chorobu(y)
-
-
-
Po dlhšej dobe sa zas objavila nejaká staršia fotka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=316150985155675&set=a.309982502439190.62617.298329450271162&type=1&theater -
-
Jojo a naštěstí to nejde ani načíst... *5* *1* *4*
-
-
!!!
Najsexi chlap, akeho som kedy videla!!! -
njn
No jo... Nicholas je fakt totální borec... je takovej... nevím... nemůžu soudit... já jsem holt magor do chlapů s dlouhými vlasy... jak má kluk dlouhý vlasy tak už rengenuju... :D Ale Nicholas vypadá fakt úžasně... Na Fantagiro jsem se dívala asi jen kvůli němu... ten co hrál Romualda (nemůžu si vzpomenout na jméno) byl taky dobrej... ale Tarabas... oh yeah!!! *14* A udivilo mě... on je fakt původně australan??? to teda koukám... další pěknej australan... teda... *1* *1* *1* -
teraz som zistila že ten odkaz nejde načítať tak tu je ďalší to by malo ísť https://www.facebook.com/photo.php?fbid=316150985155675&set=a.309982502439190.62617.298329450271162&type=1&theater
-
-
Bože chraň, dobře že to nejde načíst. *5* *1*
-
Na této fotce není Nicholasovi moc vidět do obličeje, ale vyniká tam jeho krásná, vysoká postava. Je to prostě borec!!! Škoda jen, že se objevují jen jeho staré fotografie a nikdy není jeho nejnovější foto. Mám čím dál tím víc chuť se do té Austrálie vypravit sama, najít ho, pokecat si s ním a hlavně ho VYFOTIT!!!!! *14* *14* *15*
-
-
Haha Daisy, ty musíš bejt ale uslintaná u toho netu. *1* Dobře že mu do ksichtu není vidět a bože chraň aby ho někdo kdokoliv vyfotil a vyvěsil na net... *1* Krásná postava? Ta anorektická? *11* *2* *15*
-
Ja tiež ale bolo by to dosť komplikované.
-
-
-
skoda.......
skoda, ze sa taky chlap nenarodil o nieco neskor a o nieco blizsie ku Slovensku *3*