-
Když jsem ho poprvé viděla ve Fantaghiro,tak mě jako dítěti naháněl dost strach, ale teď bych se na něj vrhla a ........yeaaahh. Taky nechápu,proč si Fantaghiro nevybrala jeho, já bych teda neváhala ani vteřinu. *15* *14* *14* *14* *15* *14*
-
NICHOLAS
SUPER STRANKA *4* -
-
Re: NICHOLAS
Si fajn. Si vynikajúci. Njaviac ti pristalo keď ťa daboval náš slovenský herec Stano Král. -
Re: NICHOLAS
Me se taky hrozne libi. *3*
-
-
čaute,pridávam sa k pátračom,lebo ani mne táto situácia nedá spať.ak nič nenájdem,tak sa asi začnem modliť alebo zavolám veštcovi.škoda,že nie je napr. z rakúska,bola by som schopná ísť sa tam na neho vypytovať.ukrutná smola,že austrália je tak daleko.ani nechcem pomyslieť,že ho tam ženy bežne stretávajú v potravinách, to je rana pod pás.no nič,idem teda hladať.
-
-
no ved toto....uz pomaly zacnem verit ze sa nas Nick odstahoval na mars alebo kam *1* ked nieco najdes prosim daj(alebo skopiruj) to sem lebo ako vidim vsetci sme uz totalne v koncoch *1* *1*
-
-
*16* *8* *13* *10* *9* Proc tu nejsou zadne fotky ani zivotopis?? Vite jak je to uzasnej, sexy chlap!! *14* *14*
-
Ještě mě vrtá hlavou jedna věc. Nějaká fanynka sem do příspěvků napsala, že někde četla, že se bude natáčet Fantaghiro 6 a že Nick tam přislíbil svojí účast. Že prý jsou materiály hotové. Já o tom teda nic nevím. Ten příspěvek je asi z roku 2009, nevím, kde to ta dotyčná sebrala. Nick hrál ve Fantaghiro 3 a 4. Ve Fantaghiro 5 už nebyl, tak mě přijde divné, že ve Fantaghiro 6 by měl opět hrát. No dámy, kéž by se toto splnilo a my ho mohly zase vidět v plné kráse. Strašně moc si to přeju. *14* *15*
-
-
No šak asi jedine iba Tarabas môže priviesť Fantaghiro späť do jej sveta. Kamaráti si predsa pomáhajú. A tá baba čo písala o tom že bude 6 to len niekde čítala na internete pretože ja som tiež o tom čítala. Aj to že scenár je hotový a že účať príslubil Nick aj Alessandra o ďalších hercoch sa nepísalo. Ale dovie čo je na tom pravdy. Keby to pravda bola už by sa predsa začalo dávno natáčať tak neviem načo čakajú kým tý herci úplne zošedivejú? *1*
-
-
Přesně tak, je divné, že se zatím nic nenatáčí. Necháme se překvapit.
-
-
-
Ve ctvrtek jsem pridavala nejake jeho fotky, ale jak vidim, neproslo to.. *9*
-
Ještě jedna věc mě napadla, někde jsem četla, že ve filmu Laura non c'è hrál Nicholas rockového zpěváka. Ten film jsem viděla, ale zpěváka tam nehrál nebo aspoň jsem si nevšimla, že by tam zpíval, jenom tam maloval obrázky, takže bych ho spíš tipovala na malíře, tak nevím....
-
-
inač v tomto mám guláš aj ja. Tiež som si nevšimla že by tam hral rockového speváka on bol nejaký kreslič komixov. To bude asi chyba v jeho životopise. Lenže tá chyba je v každom čo som si o ňom prečíala
-
-
Tak jsem si dneska po delší době pouštěla záběry z Fantaghiro, kde se objevuje Nick a jsem z něj zas úplně hotová. On je prostě dokonalej. Pořád mě čímsi magicky přitahuje. Je to fakt zvláštní, jakoby stál vedle mě. Tak tomu se říká opravdu hodně velká přitažlivost. *15* *15* *14* *14* *14*
-
-
Jo jo přitažlivost zemská čili gravitace je fajn fyzikální přírodní zákon Daisy... *1*
-
Honíš si nad jeho obrázky svou kočku? *3*
-
-
Jdi se léčit uchyle!!!A nevotravuj!
-
-
Mám to stejně......ach božéééé :-D A to je mi dvacet a Fantaghiro běžela když mi bylo 5 :D
-
-
Pořád je ti pět - duševně. *3* *6*
-
-
Ty máš co říkat... :D
To, jaký si člověk dává přezdívky vychází z jeho alter ega. Takže zde máme co do činění s homosexuálním člověkem a ještě k tomu dost duševně zaostalým, který má tak ubohý život, že svůj volný čas tráví psaním zoufalých nesmyslných narážek na holky, kterým se líbí chlap, což je, řekla bych, naprosto běžná věc :D
Nevím, co jsi za člověka, ale chováš se divně... Radila bych ti vypnout počítač a jít dělat něco užitečnějšího, než tady ze sebe dělat blbce a léčit si komplexy pod teploušskou přezdívkou.
Radši začni být pozitivní, běž na stránky svého oblíbeného herce/herečky a piš tam nějaké hezké věci.. Najdi si kamarády. A bude to dobrý, uvidíš :) -
-
Zjevně netušíš, co je oteplouch, je to divný, protože to vymyslely stejně blbý ženský jako jseš třeba ty. *1* Se sexuální orientací to nemá nic společnýho. *5* A te´d kdo je vlastně ubohej, řekl bych že ty. Ženská která si není schopná najít chlapa a slintá nad někým khoho ani nezná... *15* Zamysli se nad sebou, jseš ubožačka, nejspíš bez kamarádů, šeredná jak noc a dělá si to maximálně sama sobě nad fotkama Nicka.. Pokračuj dál. *1*
-
-
Zlato, já nemám ponětí, co znamená oteplouch, protože jsem tohle slovo v životě neviděla a ani nepoužila. Jinak je mi 20, jsem modrooká blondýna, myslím, že docela ujdu... Mám už 4 roky skvělýho přítele :) Ale i kdybych byla šeredná a blbá, nedává ti to právo, se zde navážet do mě ani do ostatních holek. A když jsme u té ubohosti...proč jsi na stránce herce, kterej se ti nelíbí? Aby ses tady navážel do cizích lidí a skrz internet si zvyšoval ego? Moje představy o ubohosti jsou jasný a ty do nich perfektně zapadáš :-) Ať teď napíšeš cokoliv, nebudu na to už reagovat, protože můj čas si schovávám pro lidi, co za to stojí.....:-)
-
-
-
-
-
Nick je je...no jak by som to povedala velmi tajomný a to je ten hlavný dôvod a velký podiel na tom majú aj jeho prenikavé ladové oči *14*
-
-
Jojo, má oči jako nájemnej vrah, takový bezcitný.. *3*
-
To ano, on je prostě vyjímečný chlap.
-
-
Fakt? Čím? *1*
-
-
-
-
Snad 40 jeho fotek
jsem pridavala jako krava a koukam, ze na nic, porad tu nejsou. *5* *5* *5* *5* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
Ještě jsem jenom chtěla napsat k té jeho zrušené webové stránce - nicholasrogers.org. Zas taková tragédie to není, byly to spíš neoficiální stránky, které vytvořila nějaká fanynka a byly tam jenom odkazy na pár videí, která se dají najít na youtube a pak tam byla jen zmínka, že Nick je ženatý a má malého syna, nic nového tam nebylo, takže bych si to nebrala nijak k srdci. Takže doufejme, že jednou bude mít Nick svoje oficiální stránky a na nich ty nejnovější informace. Už se těším, optimismus mě neopouští. *1* *1* *1* *1*
-
-
Dobře že ta bejvalá fanynka je zrušila, aspoň uvolnila kyberprostor užitečnějším stránkám a tématům. *3* *4* *5*
-