Přejít na výpis diskuzí

Nicholas Winton

OSOBNOST 3.10.2008 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrdina

Pan Winton byl pro ty děti bůh, zachránce...Myslím že není moc oceněný za to co udělal... zasloužil by si nobelovu cenu za mír...pomožme mu všichni k jeho dosažení této ceny..protože tenhle člověk něco dokázal..!! a to by jsme si měli všichni uvědomit.. je mu 100 let ale pořád se cítí skvěle:-) nejvíc mě pobavila perlička... od pána který se viděl s panem Wintonem.. a povídal že byl naštvaný že mu ve 100 letech odebrali řidičský průkaz...a říká naštvaně, pokud neudělá zkoušky...bude na něj muset počkat 5 let:-D pro mě je to skvělej chlap se smyslem pro humor a zároveň zachráncem. *3*
  • your-darling

hrdina...

nedá se to řísct jiným slovem..tenhle chlap je takovej borec,že se mu nikdo nevyrovná...
    Máte taky někdo ve škole tu petici??? *8*
  • kraken

Hrdina

Tak tohle je opravdoví hrdina
  • iviiik

!!!

Tohle je doopravdy Pan NĚKDO!!!
  • Pan Winton

Je to opravdu hrdina...to co udělal pro těch 669 dětí by udělal málokdo v té době!Jste užasný člověk pane Wintone!:)
  • Vše nejlepší

K dnešním krásným narozeninám přeji jen to nejlepší a ještě dlouhá léta mezi námi.
  • elishka

...

Nicholas Winton je podle mě ukázkový příklad hrdiny. To co on dokázal, na to by jen tak někdo z nás se v té době bál jenom pomyslet. Sir Winton je úžasný člověk...
    • Re: ...

jj tohle je stokrát větší hrdinství než "superman atd" tohle je stokrát těžší
      • elishka

Re: Re: ...

To mi nezbývá nic jiného než souhlasit... Celkově komiksové postavy jsou postaveny jenom na tom, že mají nějakou superschopnost, ale bez ní by byli nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit