-
Achjo
Holky,
skupinu Jonas Brothers sem do nedávna (asi tak 3 mesice) nesnasela...prisli mi jako nafoukani trapaci....ale ted...rict to nekdo prede mnou tak ho zabiju...v mobilu mam snad vsechny songs...od nich...strasne fotek a vseho....sem totalne zamilovana...(a to asi fakt nekecam...vim...sem blazen)...do Nicka (Nicholase Jerry Jonase)...pokoj mam celej polepenej jeho plakatama..clankama o nem(i o ostatnich 2)...a dalsim...proste...kolikrat vecer brecim...protoze mi muze bejt jasny...ze jeho nikdy mit nebudu...sem fakt zoufala...a vim ze tohle co vam tu pisu vam prijde asi fakt trapny....ale moje rada zni...mejte je radi...zboznujte je...ale urco nedopadnete jako ja...ktera jsem z toho uplne nadne...proste...ACHJOOOO.... *9* -
-
Re: Achjo
jo no ja jsem snema na tom stejne jako ty :D -
Já jsem na tom stejně úpa stejně *9*
Nicka zbožňuju je to ten úpa nejsladší kluk na světě *14* *14* *14* *14* -
já jsem na tom stejne s Justinem Bieberem -
já jsem na tom stejně. Nick je božíííííí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* když budou v Čechách,tak si připlať a pustí tě do zákulisí. Možná ulovíš i autogram a fotku. Když budeš mít štěstí,tak s noma prohodíš i pár slov. -
Z toho si nic nedělej, za čas tě to přejde :) Já vím, o čem mluvím a další tisíce a tisíce holek jsou uplně ve stejné situaci jako ty ;) Takže v tom nejsi vůbec sama.
-
-
Turné 2010 Nick J & The Administration
http://www.youtube.com/watch?v=7auS 8bmmXkc
1/29/10
Austria
Belgiu m
Germany
Ireland
Italy
Netherl ands
South Africa
Switzerland
2/1/10
United Kingdom
Ireland
2/2/10
United States
Canada
Mexico
Argentina
Malaysia
Singapore
Philippines
H ong Kong
Indonesia
Taiwan
2/5/10
Au stralia
Spain
France
Poland
2/8 /10
New Zealand
2/9/10
Brazil
June 2010
Japan
určitě jukni!!! Musíme je dostat k nááám!!:D -
-
Re: Turné 2010 Nick J & The Administration
Tož a kde je ČR???? Já ho roztrhám jak hada!! Až s ním skončím, tak tam Česko bude 4x!!!!
The Czech Republic: Prague
The Czech Republic: Brno
The Czech Republic: Ostrava
The Czech Republic: Olomouc(tu mám 20 minut od domu)
Mizím do U.S.A.! A pokusím se ho nezabít! Taková drzost nejet do ČR! Jak si to může dovolit??!!! *1* -
-
Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration
Rovnou tu můžou bydlet :D (například v ostravě :D) -
Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration
Ale to neni turné! To jsou dny, kdy vycha zí album ,,Who I Am´´!!! *4* -
-
Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration
Díky Bohu!! *1* Ale i tak ho roztrhám, jak nebude v turné ČR 4x! *15* Ale bylo mi nějaký divný, že by za jeden den stihli až 10 států, ke všemu třeba polovinu z nich na jiných kontinentech! -
-
Re: Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration
Tak jako tak, pořád tam česká republika chybí, to jako znamená, že u nás to cedlo nevýjde nebo co? *8*
-
-
-
-
-
Nick Jonas
Nick je hrozně sexi! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nicku nezapomen že na tebe čekám! *13* -
nick jonas
je pěkné *4* *4* *4* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4* -
nick jonas
nick se mi líbí v seriálu jonas *4* *4* *4* *4* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* -
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM! -
NEWS
Ahojteee JB fans!! :D
Nwm,jestli o tom víte,ale Nick má už docela dlouho (někdy od listopadu) další kapelu,které se jmenuje Nick Jonas & The Administration , určitě si pusť song Who I am, Rose garden, Stay,apod.!! Na začátku února jim bude vycházet new CD! Také vyrazili na malé turné po USA na celý leden a kousek února,další data jsem neviděla..
Ale nebojte,JB jsou stále!!!! Ale jen se budou muset o Nicka tak trochu podělit :(..
Nick zase chodí s Miley,ale tak trochu je to zmatené. Protože ona před tím,chodila s Joem a Nick ji mu přebral a to doslova,..takže teď je Joe z něho nešťastný..
A POZOR pro fanynky,které si na něj dělají zálusk!! :DNick chodil už s dvěma fanynkami:D..lmao -
-
Re: NEWS
a jak to vis? -
A jak dlouho mu to s těma fanynkama vydrželo?? -
-
Re: Re: NEWS
pár dní:D...
Teď prý oficiálně chodí se Sel:D..lmao -
-
Re: Re: Re: NEWS
no aspoň něco s těma fanynkama *1* Já bych byla štěstím bez sebe! *14* No Selena je fajn, ale nic moc. Ale o mooooooooooc lepší než Miley. AŤ jim to vydrží trochu dýl naž minule! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: NEWS
mmm, Selena neni špatná ale Miley mám radši:D jenom to teď vypadá že Miley nebo Demi bude chodit s Tayem:D když ten si ty holky od Jonas tak pěkně pujčuje:D u Demi by mi to ani nevadilo:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEWS
Tož Miley teda ne!! To bch ju musela zabít!! On má tak krásný tělo!!!!
-
-
-
-
-
Nick se rozešel s Miley.
Napsal Joeovi,že to je kvůli němu,protože ho miluje a nechce ho ztratit.
jééé to je milé =))
JB 4ever -
-
Re: Re: NEWS
Nick dal Miley kopačky za to,že mu dala pusu před fanoušky.
-
-
-
Top Jonas Brothers
Hlasujte tu pro JB: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/01
Musíme se tam udržet, nebo aspoň v první 25, hlasujte každých 20minut! -
nick jonas
NICK JE TAK HUSTEJ!!!Nejhezčí kluk na světě. *14* *14* -
JB do ČR
Jestli chce Jb do ČR tak kliknete na tento odkaz: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Country_December?page=2 a tam pod naší vlajkou je vote tak klikejte co nejvíc můžete......