Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Achjo

Holky,
    skupinu Jonas Brothers sem do nedávna (asi tak 3 mesice) nesnasela...prisli mi jako nafoukani trapaci....ale ted...rict to nekdo prede mnou tak ho zabiju...v mobilu mam snad vsechny songs...od nich...strasne fotek a vseho....sem totalne zamilovana...(a to asi fakt nekecam...vim...sem blazen)...do Nicka (Nicholase Jerry Jonase)...pokoj mam celej polepenej jeho plakatama..clankama o nem(i o ostatnich 2)...a dalsim...proste...kolikrat vecer brecim...protoze mi muze bejt jasny...ze jeho nikdy mit nebudu...sem fakt zoufala...a vim ze tohle co vam tu pisu vam prijde asi fakt trapny....ale moje rada zni...mejte je radi...zboznujte je...ale urco nedopadnete jako ja...ktera jsem z toho uplne nadne...proste...ACHJOOOO.... *9*
    • sificek

Re: Achjo

jo no ja jsem snema na tom stejne jako ty :D
    • Re: Achjo

Já jsem na tom stejně úpa stejně *9*

Nicka zbožňuju je to ten úpa nejsladší kluk na světě *14* *14* *14* *14*

já jsem na tom stejne s Justinem Bieberem

já jsem na tom stejně. Nick je božíííííí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* když budou v Čechách,tak si připlať a pustí tě do zákulisí. Možná ulovíš i autogram a fotku. Když budeš mít štěstí,tak s noma prohodíš i pár slov.
    • vendullajonas

Re: Achjo

Z toho si nic nedělej, za čas tě to přejde :) Já vím, o čem mluvím a další tisíce a tisíce holek jsou uplně ve stejné situaci jako ty ;) Takže v tom nejsi vůbec sama.
  • aknellka

Turné 2010 Nick J & The Administration

http://www.youtube.com/watch?v=7auS 8bmmXkc

1/29/10
    Austria
    Belgiu m
    Germany
    Ireland
    Italy
    Netherl ands
    South Africa
    Switzerland
    2/1/10
    United Kingdom
    Ireland
    2/2/10
    United States
    Canada
    Mexico
    Argentina
    Malaysia
    Singapore
    Philippines
    H ong Kong
    Indonesia
    Taiwan
    2/5/10
    Au stralia
    Spain
    France
    Poland
    2/8 /10
    New Zealand
    2/9/10
    Brazil
    June 2010
    Japan

určitě jukni!!! Musíme je dostat k nááám!!:D
    • luida

Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tož a kde je ČR???? Já ho roztrhám jak hada!! Až s ním skončím, tak tam Česko bude 4x!!!!
      The Czech Republic: Prague
      The Czech Republic: Brno
      The Czech Republic: Ostrava
      The Czech Republic: Olomouc(tu mám 20 minut od domu)
      Mizím do U.S.A.! A pokusím se ho nezabít! Taková drzost nejet do ČR! Jak si to může dovolit??!!! *1*
      • Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Rovnou tu můžou bydlet :D (například v ostravě :D)
      • Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Ale to neni turné! To jsou dny, kdy vycha zí album ,,Who I Am´´!!! *4*
        • luida

Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Díky Bohu!! *1* Ale i tak ho roztrhám, jak nebude v turné ČR 4x! *15* Ale bylo mi nějaký divný, že by za jeden den stihli až 10 států, ke všemu třeba polovinu z nich na jiných kontinentech!
          • maeve

Re: Re: Re: Re: Turné 2010 Nick J & The Administration

Tak jako tak, pořád tam česká republika chybí, to jako znamená, že u nás to cedlo nevýjde nebo co? *8*
  • Nick Jonas

Nick je hrozně sexi! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Nicku nezapomen že na tebe čekám! *13*
  • nick jonas

je pěkné *4* *4* *4* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *4*
  • nick jonas

nick se mi líbí v seriálu jonas *4* *4* *4* *4* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14*
  • Časopis o Jonas Brothers

Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
    http://www.egmont.cz/
    V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM!
  • aknellka

NEWS

Ahojteee JB fans!! :D
    Nwm,jestli o tom víte,ale Nick má už docela dlouho (někdy od listopadu) další kapelu,které se jmenuje Nick Jonas & The Administration , určitě si pusť song Who I am, Rose garden, Stay,apod.!! Na začátku února jim bude vycházet new CD! Také vyrazili na malé turné po USA na celý leden a kousek února,další data jsem neviděla..
    Ale nebojte,JB jsou stále!!!! Ale jen se budou muset o Nicka tak trochu podělit :(..
    Nick zase chodí s Miley,ale tak trochu je to zmatené. Protože ona před tím,chodila s Joem a Nick ji mu přebral a to doslova,..takže teď je Joe z něho nešťastný..
    A POZOR pro fanynky,které si na něj dělají zálusk!! :DNick chodil už s dvěma fanynkami:D..lmao
    • sificek

Re: NEWS

a jak to vis?
    • Re: NEWS

A jak dlouho mu to s těma fanynkama vydrželo??
      • aknellka

Re: Re: NEWS

pár dní:D...
        Teď prý oficiálně chodí se Sel:D..lmao
        • luida

Re: Re: Re: NEWS

no aspoň něco s těma fanynkama *1* Já bych byla štěstím bez sebe! *14* No Selena je fajn, ale nic moc. Ale o mooooooooooc lepší než Miley. AŤ jim to vydrží trochu dýl naž minule! *3*
          • barka.3

Re: Re: Re: Re: NEWS

mmm, Selena neni špatná ale Miley mám radši:D jenom to teď vypadá že Miley nebo Demi bude chodit s Tayem:D když ten si ty holky od Jonas tak pěkně pujčuje:D u Demi by mi to ani nevadilo:D
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: NEWS

Tož Miley teda ne!! To bch ju musela zabít!! On má tak krásný tělo!!!!
    • aknellka

Re: NEWS

Nick se rozešel s Miley.
      Napsal Joeovi,že to je kvůli němu,protože ho miluje a nechce ho ztratit.

jééé to je milé =))
      JB 4ever
      • Re: Re: NEWS

Nick dal Miley kopačky za to,že mu dala pusu před fanoušky.
  • luida

Top Jonas Brothers

Hlasujte tu pro JB: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/01
    Musíme se tam udržet, nebo aspoň v první 25, hlasujte každých 20minut!
  • nick jonas

NICK JE TAK HUSTEJ!!!Nejhezčí kluk na světě. *14* *14*
  • JB do ČR

Jestli chce Jb do ČR tak kliknete na tento odkaz: http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Country_December?page=2 a tam pod naší vlajkou je vote tak klikejte co nejvíc můžete......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit