-
Životopis
Zajímalo by mě, kdo psal ten životopis. Je dosti pomatenej! *9* Rozhodně lepší je na stránce fanklubu Jonas Brothers. Měli bychom ho přepsat. Já jsem z něj docela nešťastná. Jak po slohové a pravopisné stránce, tak i po obsahové! *9* -
Dotaz
Ahoj, nemate někdo kontakt na Nicka?? *9* -
-
Re: Dotaz
už jsem si ho našla *14* -
-
Re: Re: Dotaz
ahojky dala bys mi kontak na Nica?dík..
-
-
-
Svátek
Ahojte, podle amerického kalendáře má Nick svátek 6.12.(na Mikuláše *3* *3* , buď je to fakt pořádnej čert, nebo andílek *3* ). Nezapomeňte popřát! -
-
Re: Svátek
V Americe neslavi svatky! A jmeno Nick znamena Mikuláš!!!! *14* -
Re: Svátek
Američané slaví taky svátky?? Já myslela že právě ne. Jinak já bych řekla, že je spíš andílek *4* *14* -
-
Re: Re: Svátek
Samozřejmě, přece nejsou zaostalci! My máme Mikuláše a oni Saint Nicholas. Takže u nás by se Nick jmenoval Mikuláš! No třeba je navenek andílek a uvnitř čert *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Svátek
Tak to je vtipné :D Svatej Nicholas :D
-
-
-
-
supeer
Nick je moje zlaticko...mam te strasne moc rada Nickýsku,ses proste skvelej!!!! *4* -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
??
hej nevíte někdo jak se jmenuje na facebooku? *1* *1* *1* -
-
Re: ??
já ho na facebooku hledala,a našla jsem jen Kevina.......pardon. -
Re: ??
Heji nevím, ale Nick Jonas to asi nebude *1* -
-
Re: Re: ??
*1* *1* *1* no to mě taky napadlo *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
MTVEma 2009
http://ema.mtv.tv/artists/jonas_bro thers
kluci jsou nominováni na MTV Ema. tak dejte hlas. je tam napsany Vote, tak klikni. -
Pomoc!
Holky pomoc, musím Kevovi poslat přání a nic mě nenapadá. A ani nemůžu nic dobrého najít. Kdyžtak pošlete do vzkazů. A nějak do jeho narozek. -
nick
He is cute I love he....... *14* *14* -
-
Re: nick
kdyžtak I love HIM *1* -
Re: nick
Mělo by tam být: I love him
-
-
♥
Happy birthday...but it's late...?! *15* *3* *8* *3* -
-