-
Kontkakt
Hele prosíímm napište sem někdo jeho mail!!! *14* -
Nicky
Buďte všichni v klidu, sice pár holek prostřídá, ale na svůj "Purity ring" nedá dopustit, takže jako správný křesťan, si na tu pravou ještě počká. *3* -
HE
JO holky prosim vas na myspace..jak poznám že je to pravej nick?..jelikoz jsem nejakymu napsala ale nevím nevím..tak pls kdo si s nim uz psal tak mi to prosim písnete *14* -
-
Re: HE
já si s ním psala! je to http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewProfile&frien dID=443252603 možná to pude hned ale spiš si to okopci do toho vyhledavaca *3*
-
-
pls
AHOJ HOLKY..WÁÁ TEN NICK MA ALE FANINEK :) TO JE BEZVA..HELE NEJAK SEM ZASLECHLA ZE MAJ PRIJET DO BIG CITY.. :) KECY?..NEVÍTE KDY?..DOCELA BYCH SE JELA KOUKNOUT..MYSLIM ZE JAO VETSI Z VAS TADY :) TAK SE KDYZTAK OZVETE DÍKYS *1* -
miluju
hele pred casem se tu pisalo ze tu na neho ma jeho cislo.... muzete mi ho plsky poslat...kdo ho ma???? -
Los Angeles
Přesněji bydlí v Los Angeles,ale ulici vážně newím!To by ten barák byl pořád v obležení fanynek!!! *1* -
jonas brothers
a bydlej v Americe -
jonas brothers
jejich stranka je www.jonasbrothers.com -
-
Re: jonas brothers
ty si blesk
-
-
Pls!!
AHojky můžete mi pls napsat kde bydlejí? *7* -
omg
jaj...je v pohodě kluk ..teda vypadá na to...no jinak já nechápu proč s tý cukrovky dělaj vědu...já už jí mam 10 let a no problem...skoro žádný omezování apod...jajž...jako nic příjemnýho ,ale dá se to vydržet .....jinak jeho rozchod s Miley prostě nechápu...vypadá v pohodě ,ale asi to bude pěkně pokriteckej parchantík a taky trošku víc rozmazlenej.... *8* -
-
Re: omg
no,já mít cukrovku,tak se cukru už ani nedotknu..ale chtěla bych to zažít,co si ten člověk zažívá,zkusila bych to..ale tohle není posmívání..já mám nemocnýho bráchu rakovinou krve a můj tatka má zlomený pátý žebro a vykloubený rameno..takže u nás žádná sláva mno..jinak Nick je kwásnej♥jela bych se na kluky moc ráda podívat..jsou to borci..
-