-
J.O.N.A.S?
ej nevite jestli u nas bude ta jejich show nebo co je to to J.O.N.A.S??a jestli jo tak od kdy?bo kDE?:-)...diky *3* -
-
Re: J.O.N.A.S?
na youtube ne asi ....... ow *9* *15* *15* -
-
Re: Re: J.O.N.A.S?
síím nevíí někdo email na nicka nebo na všechny 3?? dyštak napiš mi ho pošlete na email PROSÍÍM
-
-
Re: J.O.N.A.S?
*9* hej prý to tu má vysílat ale kdy a kde nwm...
*15* ale doufám, že brzo a dlouho
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: J.O.N.A.S?
jj tak kdybys neco vedela dej uhneed vedet :-).. -
-
Re: Re: Re: J.O.N.A.S?
MNo si mysím to potřebujem vědět........... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: J.O.N.A.S?
ok *14* hned jak se něco dozvíte tak tu písněte..... *8* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: J.O.N.A.S?
to sou slova..........to potřebuju slyšet jen tak dál......... *15* *15*
-
-
-
-
-
-
nick
má nick nějakou holku?? *14* -
-
Re: nick
Spekuluje se o to mže chodí s Selenou Gomez ale není to ješte potvrzeno.Ale mě by osobne sedel víc s Miley. *1* *5* *14* *14* -
-
Re: Re: nick
Nick v životě se Selenou nechodil...ale Miley se k němu hodí víc no..tož to je pravda xD -
-
Re: Re: Re: nick
Ty voéé s Miley chodil a tj vše se Selenou nechodil a ani se to neříká *1* *1*
-
-
-
-
Nick FOREVER!!!:-*
Nick je ten nej. nej. nej. nej. nej. nej. nejkrásnější kluk na světe je upe božííí je upe dokonaly...
on je tak krásný ty jeho vlasy oči mno upe vsechno!!! *14* ...chtela bych se snim nekdy sejit osobne!!!! *4* *14* ja ho proste miluju!!!NICKU MILUJI TE FOREVER...!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Nick FOREVER!!!:-*
Mno hej to určitě nebudeš jediná......... *1* nick je známej po celým světě ..........tak kdyžtak se s ním muzem sejít spolu........... *15* *15* mno prostě přeji ti aby ti to vyšlo........... *14* -
-
Re: Re: Nick FOREVER!!!:-*
bóóóóóóóže *14* *14* on je tak sladkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Nick FOREVER!!!:-*
jo je upa nej nej kluk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Sen..............:-D
MNo mě se ted nedávno zdál jeden sen.........byl upe boží sice ulet ale newa...mno prostě k nám přišel nick a vubec sem neměla jako páru kdo to zvoní mno tak sem šla otevřít a já sem mu řekla Hi a on mě taky..........:-D neim esik sem mluviůa anglicky bo česky ale mlela sem nesmysli mno a on přišel do mího pokoje a já sem tam měla hodiny a on je přesunul jinam a řek že sou tam hezčí a fakt byli.(vím že je to kravina ale prostě to bylo upe boží) pak sem malovala jakejsi obrázek a on se ke mě přidal a malovali jsme spolu........ *14* *14* *14* to bylo tak hezký mno a pak si zašel k nám napočál *1* *1* a říkal že mu mám napsat že mi taky napíše a že určo zas k nám nělkdy přinde.......mno a přišel na velikonoce...... *15* *15* -
-
Re: Sen..............:-D
ja sem byla na jejich koncertě a mam jejich potpis. *3* -
-
Re: Re: Sen..............:-D
kecas ze mas jejich odpisi tomu njeverim oni jeste v cr nemeli koncert *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Pro všechny jeho MYSPACE
tak tady je jeho myspace. Napište mu odepíše a rád si s vami popovídá pridej te si ho do přátel on si vás taky pridá je užasnej *14* *14* http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=443252603 -
-
Re: Pro všechny jeho MYSPACE
nemas icq? -
hej mas jeho emel jestli jo tak plis dej
*4* *4* *4* -
jj ale ja nwm jak se tam prihlasit *4*
-
-
Re: Líbání
Vypadá jako jeden kamarád.....akorát je blonďatý,ale když se smějou vypadají stejně...je to k zbláznění... *14* *14* *4* *8* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *7* *7* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *14* -
-
Re: Re: Líbání
tak to mi musis poslat jeho foto :D
-
-
Miluju Nicka!!!
Ahojky všechny fanynky Nicka!!Asi vám nemusím říkat, že je prostě BOŽÍ!Proto bych vás chtěla požádat jestli máte některá na něho nějaký kontakt tak mi PLEASE pisněte na mail...Já ho prostě miluju!! *14* *14* *14* -
Laska
Na to ze mu je 16 je fakt sikovnej!!! Kdo ho mate radi muzete ho pridat i sem - myslim ze by ho to potesilo *3* http://www.prostemulluju.cz/ -
Disney Channel Games
Hejky viděli ste někdo Disney Channel Games 2008? Je to fakt bomba. Mohli by to dávat i u nás pač díky tomu jsem poznavala všecky Disney star a řeknu vám je jich hodně o kterych nemáme ani potuchy *1* *1* JJ a mimochodem Nickuv tym na Disney Channel Games vyhrál *14* *14* *14* Já Nick proste zbožnuju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6 -
Nick je boží!!!! :-*
Jo a abych nezapomněla jeho fotešky sou k sežrání, strašně bych si přála se s nim vidět. A jeho hlas je klásnej.
Je plostě k sežrání. Miluju tě Nicku!!! *14* *14* *4* -
-
Re: Nick je boží!!!! :-*
jj presne *4* *14* *14* !!!!
-