Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacenka96

miluju ho

ja jsem uoplnej blazen do nicka
  • anetqaa

No to asi ne

No to asi těžko....... Nick s Miley chodit nemůže protože Miley, chodí s Justinem Gastonem jestli to náhodou nevíte.... njn vi jste videli Kids’ Inaugural: We Are The Future kde se objímali nj ale oni se tam objímali všichni ze všema:D
    takže Nick a Miley spolu nechodí!!!
    • Re: No to asi ne

máš pravdu, nechodí, ale chodily spolu,ale to asi před rokem..
    • ale bylo to tak

Ale chodil s ní *4* .
      • niki125

Re: ale bylo to tak

jj chodil ale předtim *4*
    • niki125

Re: No to asi ne

jj je to pravda nick s mily nechodi *4*
  • pavlusqa

Jinak je uža

Ale jinak je Nick upa užasnej *1* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

Nick opet s Miley

Hej lidi ten Nick strídá upa holky. Pred nedavnem se rozešel se Selenou a ted zase chodí s Miley *10* Strasne moc me to prekvapilo na www.selenagomezweb.blog.cz se dozvíte víc:-)
    • Re: Nick opet s Miley

hele teď si dovolim citovat Nicka (z jeho blogu + překlad) :" Všichni ignorujete můj osobní život , tak vám to ujasnim . nachodim se Selenou Gomez . Miley Cyrus je moje EX . Demi Lovato je moje DOBRÁ kámoška se kterou sem nigdy nechodil a nigdy nebudu ! " a ptm uš jnm povidal něco vo tom že s klukama z JoBros chtěj aby jejich manželky byli jejich nejvěčí fanynky atd. AMEN *15* *1* *1*
      • Re: Re: Nick opet s Miley

:D:D:D
      • Re: Re: Nick opet s Miley

Jaká je adresa nicka jonase??(blog) *7*
  • niki125

love

jjjjj on je upe uza!!!!!!qasnej!!!!!!!!
    ja ho upe lovuju *14* *14* *14* *14* *14*
  • ja ho miluju

ach jo,je mi 10 a miluju ho von je tak sexy!!! *14* *14* *14* *14*
  • .lindushka.

M

má nick něco jinýho než myspace ? pls zeptejte se ho pls
    *3* *3* *3* *3*
    • pavlusqa

Re: M

to teda nevím jestli by odpovedel ale já jsem vubec ráda zhe má myspace *1*
  • .lindushka.

Jak ?

Jak ste se zaregostrovali na myspace ? me to vubec nejde prej nesplnuju nejaky pozadavky ? pls odepiste
    • pavlusqa

Re: Jak ?

jj to se mi taky stalo ja mela problemy s heslem porád mi to hlasilo zhe tam je nejaka chyba tak jsem dala pred moje heslo nejaky císlo a vyšlo to tak nevím *1*
      • Re: Re: Jak ?

pavli kdyy na nej mas MYSPACE tak mu prosim rekni ze tady v cesku je nekdo kdo ho ma mooooc rad a rekni ze to byla jen holka ktera pro nej zije a bez nej by sem byla naprosta nula *9* *9* ,ktera je porad smutna z toho ze ho vidim jen na nejakych videich jj??tak pls jestli ches tak mu to rekni *9* *9* *9*
  • pavlusqa

Myspace

jj a ješte pokud chcete myspace na Nicka tak si zajdete na www.selenagomezweb.blog.cz Nick odepisuje *1*
    • Re: Myspace

POSLIš ja sem to skoušela ale nevim to tam najít pls odepis mi jak dik *9*
      • pavlusqa

Re: Re: Myspace

tady to je http://www.myspace.com/443252603
        • Re: Re: Re: Myspace

a je to vubec ono??ja nwm *7* *9* a ty si snim pises??a rozumi ti??sry ae moc tomu neverim *9* *8*

pls.... napis mi to

A jak mu tam mam napsat jako kde ? ja to nemuzu najit
  • pavlusqa

Selena a Nick spolu?

Chcete vedet jestli Nick a Selena jsou opravdu spolu? Tak juknete na www.selenagomezweb.blog.cz *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit