Přejít na výpis diskuzí

Nick Jonas

OSOBNOST 10.12.2007 
784 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nick je nejlepsi

nicku ty si proste jednicka ty si ze vsech nejlepsi ja bych se s tebou chtela setkat mam te strasne rada si proste nejnejnejnejnejnejnejnnejnej a jak jeste hrajete v tom filmu s hannou montanou proste jednicka miluju te !!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love he

*14* je upe nej, nejhezčí a nejlíp zpívá, *14* muck:-* I Love he *14*
  • Moje láska

Mě je naka cukrovka uplne ukradena on je proste ten nej nej na svete a je tak krasnej a rostomilej a ja ho proste upe žeru a miluju atd.............Je proste nej *14* *14* *4* *1* *3*
    • laska

ty ho mas rada ale ta cukrovka ti jeuplne ukradena tak ho asi tak nemas rada co *13* *7*
  • tery-lovely

Nick Jonas

téda Nick je podle mě nejhezčí ze skupiny i když na některejch fotkách vypadají dobře i jeho bráchové a on má fakt cukrovka diť je hrozně mladej to sem fakt nevěděla *7* ale jinak ho taky miluju zkusim mu napsat na ten email i když zas neumim tak dobře anglicky *15*
    • nicholas

Re: Nick Jonas

jaký je jeho email
      • negri.baju

Re: Re: Nick Jonas

co vim ja, tak hvezdy vetsinou e.maily nemaji, pac by byly hned zaspamovany....skoda...:(...ty woe...je mi ho ale oupe lito kvuli ty bloodsugar....chjo....
    • Re: Nick Jonas

Mno to teda jo.. Sice jeho bráchopvé jsou taky hezcí ale on je fááákt nejhezčí...Když jsem je viděla poprvé ihned see mi nejvíc zalíbil Nick *14* *14*
  • aneta-ka

všechno nejlepší

Abych nezapoměla i JÁ přeju všechno nejlepší Nickovi at se mu splní všechny jeho přání *14* *4*
  • Nick

Milí Nicku všechno nejlepší k narozeninám. *4* *5* *7* *3* *9*
  • Kravina

Hej lidi to je kravina,oni nejsou bez sexu...kluci maj svoje holky...nečtěte debilní bravo....tam píšou debilitny,ničemu z toho nevěřte...dyt já tam jednou četla,že nickovi bude 17 xD
    • Re: Kravina

Jo !?A to že je mu 17 hnedka musí znamenat,že na to vlítne !? :-o
  • Já ho žeru

Já ho žeru a koukám že nejsem sama ! :) on je plostě klásnej a rozkošnej,asi nejhezčí kluk co sem kdy viděla :) *14* *14* *4*
  • ajii

-ÓN-

je uplně oužasnej nechápu toho kdo ho nemá rád je strašně moc super sqělej *14*
    • ON

Nick je z nich NEEEEEEJ!!!! <3 *14* *14* *14*

MTR *14*

Jinak že má cukorvku,tak to snad na něm nic nemění,ne?! *8*

A pohcybuju,že když mu napíšeš na ten mail,že má čas odepisovat jeho fanouškům *15*
      • Re: ON

ahoj lidi já si s nim písam na icq je strašně v poho mam ho mocz ráda já ho plostě strašně mocz miluju *14*
        • kacenka1jb

Re: Re: ON

jo a jako jak si s nim muzhes psat po icq??kdyzh tam u nich icko nemaj???:(:D
      • kacenka1jb

Re: ON

a jakey ma mail???
    • ajii

Re: -ÓN-

strááášně moc rozkošnej *14*
  • Nick

Podle mě je Nick chudák ale hrozně ...roztomilej? Možná... Jako mít cukrovkua přitom jako hrát ve skupině mzusí ýt velkej nátlak..a ještě bez Sexu.. no chudáci kluci xD *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit